Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czarna Lista Sprzedających.

Osadnik Awatar GreenLands
    Serwer
    Nowa Ziemia

Exclamation Czarna Lista Sprzedających.

Witam,
    Proponuję pdobną listę dla Handlu. Dla Przykładu:

Od godziny wystawia Oferty nie akceptując.
    Napewno 3 Razy Dałem "Wyslij Ofertę Handlową"

Radzę omijać tego typu oferty, aby nie zawarowywać sobie produktów.

Potwierdzam, oferty zaakceptowane, szkoda że tak późno.

Prosze zgłaszać Kolejnych w tym watku.
    Ostatnio edytowane przez GreenLands ; 13.03.2012 o 07:49 Powód: Edit

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Rzeczywiście zwlekałem nieco z zatwierdzeniemza co przepraszam.Już wszystko jest w porządeczku.Myślę że kolega potwierdzi
    Pozdrawiam

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To lista bez sensu.
    Wprawdzie sam zalatwiam transakcje od reki, ale zdarza sie tak jak np wczoraj wieczorem. Ktos zapytal mnie czy nie potrzebuje wiecej produktu ktory chcialem kupic, odpisalem ze ok, niech sle do mnie tyle i tyle za tyle i za tyle, potem bylem jeszcze z pol godziny w grze i wyszedlem. Dzisiaj dopiero zamknalem transakcje. Dlatego ze mnie juz nie bylo wczoraj. Dziala to tez w druga strone. Zglaszam chec kupna, ktos nie odpowiada a ja po kilku godzinach lub na nastepny dzien "odkrywam", bo juz zapomnialem, ze cos kupilem. Spoko. Nie ma o co sie rzucac. Nie kazdy musi siedziec i warowac przy grze.
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Serwer
    Nowa Ziemia
    Niechodzi o takich co wystawiaja, i ida sobie, bo musza cos poza grą zrobić.
    Chodzi o takich co sa w grze, po wygasnieciu oferty wystawiaja kolejne i tak wkółko.
    Czytałem na CHAT'cie że sa z tym problemy, więc należy cos z tym zrobić.

w/w o ile drugi raz sie nie pojawi na liście to będzie oznaczało że jednak nie jest fair dla innych graczy.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    pamieteac nalezy ze wystawiasz oferte na 10 min. ale osoba ktora nie odswieza zakladki handel bedzie miala ta oferte nawet kilka godzin pozniej

Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zylaja Zobacz posta
    pamieteac nalezy ze wystawiasz oferte na 10 min. ale osoba ktora nie odswieza zakladki handel bedzie miala ta oferte nawet kilka godzin pozniej
    Dokładnie, i kupując dany towar oferta Ci gaśnie.
    A jeśli dasz "Uaktualnienienie" i oferta jest znowu oznacza to że wystawiający dał kolejną bez zaglądania do "kopert".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Według mnie ciężko będzie to zweryfikować i tu w sumie każdego będzie można wstawić bo dostanie ofertę jak go już nie będzie. Ja osobiście staram się od razu akceptować bądź odrzucać oferty.
    PS. Jak ktoś ma problem z tym że mu zablokuje surowce na 8h to niech pisze wcześniej na szept.

Uprawnienia umieszczania postów