Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Premia +50marmur

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Premia +50marmur

Dzisiaj tak lekko po 9 rano , jak to po nocce zaczelem dodawac z menu gwiazdy +50 desek iglastych i +50 marmuru . Troche tego bylo wiec patrzylem czy na pewno sie dodaje do magazynu. Pod koniec jak dodalem jedna +50m lekka zwiecha serwera wiec nie tracac czasu dodalem kolejna +50m ale nie dotarly one do magazynu. Poczekalem z 5 minut (zwykle po 3sekundach sie dodaja przeciez) , to byly takie szare w menu gwiazdy (czyli ze juz uzyte zeby ktos nie probowal dwa razy tego samego dodac czy cos) ,wiec dalem reloga . Po zalogowaniu stan magazynu ciagle taki sam 980 ,zagladam do gwiazdy a tam nie ma moich bonusowych obudwu bonusowych +50m. Dodalem co innego zeby sprawdzic czy dziala mi menu gwiazdy to zwyczajnie sie dodalo ale tamte 2x50marmuru zwyczajnie gdzies wyparowalo. Jestem pewny ze nie dodalo sie do magazynu bo sprawdzalem przed wylogowaniem ile mam w magazynie i po zalogowaniu. Stan ten sam a bonusowy marmur znikl. Fajnie by bylo jakbym go odzyskal.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no ja ci go raczej nie oddam, pisz do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to czym sie wy tutaj zajmujecie ? mozesz podac linka bo sie chyba zagubilem ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    dzieki

Uprawnienia umieszczania postów