Witam,
otóż wybrałem 500 jednostek suwakiem a po ukończeniu tworzenia do gwiazdki trafiło 50 szt. drzewa liściastego. - nie wiem czy tak jest też w przypadku marmuru.
Sprawdziłem - w przypadku marmuru jest ok.
pozdrawiam marek
Witam,
otóż wybrałem 500 jednostek suwakiem a po ukończeniu tworzenia do gwiazdki trafiło 50 szt. drzewa liściastego. - nie wiem czy tak jest też w przypadku marmuru.
Sprawdziłem - w przypadku marmuru jest ok.
pozdrawiam marek
Ostatnio edytowane przez Vorph7 ; 17.02.2012 o 14:08
Właśnie sprawdziłwem - u mnie wszystko działa praiwdłowo. Być może pomyliły Ci się wartości wskazane w Magazynie prowiantu?
Jestem raczej swego pewny że wybrałem 500 iglastych a dostałem 50 szt liściastych desek. - z reguły brałem najmniejszą porcję a tym razem zaszalałem więc nie wiem czy incydent mi się powtórzy.
jest szansa sprawdzić w logu czy ja mam urojenia czy rzeczywiście bug jakiś?
pozdr marek
ja często robię te drzwi i zawsze dostaję tyle desek ile trzeba
dzięki - jeszcze przyobserwuję ale najprawdopodobniej to znaczy że ja mam problem z postrzeganiem końcem tygodnia. Przepraszam za fałszywy alarm.
pozdrawiam
Witam, dokonałem też takiej wymiany 250iglastego za 50liściastego i nie dostałem ich, odświeżam i nic nie dodaje,
a kamienie normalnie poszły.
Przepraszam za spam, ale juz wszystko jest mialem duza liste produkowanej premki a ta wymiana byla na samym dole listy
Towary z magazynu prowiantu zawsze są w menu gwiazdy