Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Dziwny problem z "bonusem" z magazynu prowiantu

Początkujący Osadnik Awatar Goodlewiak
    Serwer
    Słoneczny Gród

Dziwny problem z "bonusem" z magazynu prowiantu

Witam ! Dzisiaj z rana w magazynie prowiantu postanowiłem z 750 desek iglastych i 500 szt kamienia zrobić sobie deski liściaste i marmuru... wybieram zrobione już bonusy z menu gwiazdy i klikam na dom władyki i ku mojemu zdziwieniu bonus zamiast zwiększyć ilość desek liściastych i marmuru to mi ich ilość spadła o tyle, o ile powinna wzrosnąć... Czyli powiedźmy, że miałem 250 desek liściastych to zamiast mieć 250 + (50 * 3)= 400 wystąpił jakiś błąd i wyszło na coś takiego 250 - (50 * 3) = 100. Przyznam, że się strasznie zdenerwowałem... Dodam, że kilka dni temu też postanowiłem przerobić deski iglaste na liściaste - po wytworzeniu bonusa, a właściwie po upływie czasu tworzenia bonus się nie pojawił w menu gwiazdy... Co powinienem z tym zrobić ? Wylogowywałem się kilka razy, ale nic to nie dało ... dalej brakowało mi ilości zabranej przez bonus...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A może miałeś cos w kolejce budowania, i w momencie dodania surowców z gwiazdy do władyki poszły one od razu na budowę.

Początkujący Osadnik Awatar Goodlewiak
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ostatnio nic nie budowałem... nie wydaje mi się, żebym stawiał jakiś budynek. Zdarzały się wcześniej może takie przypadki jak ten, że bonus zamiast dawać surowce - odbierał je ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie.

Uprawnienia umieszczania postów