Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pozwolenia na Budowe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Pozwolenia na Budowe

Witam z żalem muszę poinformować o problemie jaki zaistniał na moim koncie zakupiłem 12/03/2012 Klejnoty i skorzystałem z waszej usługi 10 Pozwoleń na budowę za 650 Kryształów .. Jest wyraźnie napisane 10 pozwoleń to czemu dostałem jedno ?? byłbym wdzięczny za uregulowanie waszego błędu ..

Pozdrawiam Afrozjak - SłonecznyGród

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    do tej pory nic cisza brak powiadomień z ich strony no cóż chyba zostanę zlekceważony : )

Arrkurus
    Witam
    Także miałem problem z pozwoleniami na budowę. Tyle, że ja pozwolenia na budowę zdobyłem walce z bandytami. Po użyciu dostałem dodatkowy przydział na budynki, ale po zdobyciu włości dodatkowych pozwoleń nie otrzymałem. Pisałem dzisiaj lub wczoraj do supportu o rozwiązanie tego problemu.
    Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Arrkurus

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bo pozwolenia dostajesz za podbicie tylko głównego ^^ czyli <przywódca bandytów> za wioseczki przed dostajesz exp oraz jakiś dodatek w postaci surki albo innych pierdół

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mój z kolei jest inny błąd. Gdy z nie wyjaśnionych przyczyn miałem jedno wolne miejsce do budowania. Więc postawiłem kolejny budynek, lecz w trakcie budowania, budynek znikł, surowce przepadły, a pozwoleń na budowanie miałem -1. Po relogu pozwoleń na budowanie miałem 0, lecz surowce nie wróciły, a budynek dalej nie stał. Nie chce mi się wysyłać do supportu, bo jestem z byt leniwy, więc wklejam to tu.
    http://imageshack.us/f/201/27390714.jpg/

Arrkurus
    Cytat Zamieszczone przez Afrozjak Zobacz posta
    Bo pozwolenia dostajesz za podbicie tylko głównego ^^ czyli <przywódca bandytów> za wioseczki przed dostajesz exp oraz jakiś dodatek w postaci surki albo innych pierdół
    Tak wiem o tym doskonale, ale dostałem taką pręmię, tak jak się dostaje surki :-) Takie samo jak jest w sklepie za bodajże 680 kryształów

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie chce mi się wysyłać do supportu, bo jestem z byt leniwy, więc wklejam to tu.
    Wklejenie na forum nic Ci nie da, tyle ze pochwalisz sie problemem wśród innych, jeśli chcesz go zarzegnać lepiej napisać do supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Napisanie posta tutaj, to tyle samo roboty co napisanie mejla.

Uprawnienia umieszczania postów