Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: surowce i wyburzanie kopali z kolejki budiowy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

surowce i wyburzanie kopali z kolejki budiowy

Witam,
    Miałem znalezione miejsce na kopalnie złota. Doładowałem je 2x po 500 szt. za klejnoty i w kolejce budowy dodałem kopalnię. Po chwili stwierdziłem że jednak kopalnie zbuduję później i ponieważ budowa się nie rozpoczęła to anulowałem budowę zupełnie nie myśląc co stanie się z zasobami. I tu mam mały problem bo nie wiem czy jeżeli wyszukam złożę jeszcze raz to nadal będzie miało 1300 szt. czy nie ma dla mnie innego wyjścia i muszę to przeboleć.

Z góry dzięki za odpowiedź

Początkujący Osadnik Awatar Willczyca
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam,
    Nie jestem pewna jednak twoje zasoby powinny pozostać w nie naruszonym stanie. Jak napisałeś anulowałeś budowę, zanim się ona rozpoczęła.

Pozdrawiam, Willczyca
    Takich oczu się nie zapomina.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wyburzenie to wyburzenie. Zasoby giną razem z projektem budowy. Geolog odnajdzie ponownie ilość standardową.
    Pozdrawiam
    Paul_Raven

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wydaje mi sie ze geolog znajdzie 300 zlota. dlatego ze po wyburzeniu nierozpoczetej budowy zlorze sie resetuje. nigdy czegos takiego nie robilem wiec na 100% nie jestem pewny

Uprawnienia umieszczania postów