witam mialem budowle rudej miedzi i skoczyla sie produkcja i zaczelem poszukiwania geologiem znalaz miedz ale budowla znikla a 1 pozwolenia nie dostalem i to juz nie jest 1 raz?
witam mialem budowle rudej miedzi i skoczyla sie produkcja i zaczelem poszukiwania geologiem znalaz miedz ale budowla znikla a 1 pozwolenia nie dostalem i to juz nie jest 1 raz?
pozwolenie odzyskujesz w momecie zawalenia sie kopalni, nie zburzenia. jak w jakiejs kopalni zostanie np 2 zlorza to poczekaj az sie wyczerpie. zobaczysz wtedy ze dostniesz pozwolenie jak sie zawali
Jemu chyba chodzi o to że np. miał 0 pozwoleń, wyczerpała mu się kopalnia miedzi więc powinien dostać 1 pozwolenie i postawić nową kopalnie a nie dostał go.
To chwilowy błąd, czasami trzeba poczekać, a czasami przelogowanie wystarczy.
to ja mam burzyc budowle jak bd 0zlorza ? czy mam czekac az samo sie zburzy ;]?
samo sie nie zburzy tylko zawali. i wtedy dostaniesz pozwolenie. jak chcesz samemu sie przekonac to poczekaj az sie samo zawali ( nie zburzy).
natomiast jesli zburzysz kopalnie ktora ma jeszcze zasoby to dostaniesz pozwolenie.
jak zburzysz zawalona kopalnie to nie dostaniesz pozwolenia.( bo dostales juz je w momecie zawalenia tejze kopalni)
Ostatnio edytowane przez zylaja ; 01.03.2012 o 22:04
Jak złoże się wyczerpie to je burzysz. Później wysyłasz geologa a ten często gęsto, w tym samym miejscu, wykrywa nowe złoże tego samego surowca i możesz je dalej eksploatować![]()
Ale co Ty gadasz? Kopalnie miedzi stawiasz na 1 pozwoleniu. W momencie kiedy ta się zawali dostajesz 1 pozwolenie.
Do autora postu. Radzę usera nie słuchać. Obojętnie jaki budynek skasujesz, czy to domek czy kopalnie którą stawiasz pozwolenie Ci wraca za skasowany budynek...
Nie "Często, gęsto" tylko złoża są w tych samych miejscach na mapie. Z góry jest ustalone gdzie one są rozmieszczone i nie ma możliwości pojawienia się w innym miejscu...
Ostatnio edytowane przez zylaja ; 02.03.2012 o 10:47
O sorka. Zmęczony byłem i źle doczytałemZwracam honor
![]()
Dziś zależało mi na czasie i rozwaliłem budynek żeby postawić kopalnie miedzi która się "zawaliła". Jak na razie mam kopalnie ale drwala usunąłem i jak do tej pory mimo przeładowywania pozwolenie mi nie wróciłociekawe czy ten błąd jest dzisiejszy czy może na 100 pozwoleń mam 80 budynków a reszta będzie wyjaśniona jako "błąd w grze". Może należy przeliczyć swoje budynki na piechotę dla pewności
![]()