Witam mam problem przy zakupie klejnotów wybieram bank PEKAO S.A PRZELEW 24 WCHODZI MI NA STRONĘ DO LOGOWANIA A PO CHWILI WSZYSTKO ZNIKA I JEST BIAŁE TŁO I NIE MOGĘ UKOŃCZYĆ TRANSAKCJI
Witam mam problem przy zakupie klejnotów wybieram bank PEKAO S.A PRZELEW 24 WCHODZI MI NA STRONĘ DO LOGOWANIA A PO CHWILI WSZYSTKO ZNIKA I JEST BIAŁE TŁO I NIE MOGĘ UKOŃCZYĆ TRANSAKCJI
Witam.
Na pocieszenie powiem, że ten problem występuje raczej u wszystkichZgłoszenie problemu do supportu niewiele Ci da bowiem zapewne otrzymasz informację lekko zbywającą człowieka typu:
"Z podanego przez Pana opisu wygląda na to, że przyczyna probemu leży, istotnie, po stronie banku lub usługi przelewy24, stąd też wydaje mi się, iż najwłaściwszym krokiem będzie skontaktowanie się przez Pana z pomocą techniczną banku."
Nasuwa mi się jednak pewne pytanie, czy jestem klientem usługi zakupu klejnotów czy pracownikiem supportu pobierającym zapewne pensjębo tego typu odpowiedź spowodowała lekkie zniesmaczenie...
Pozdrawiam![]()
Nie wiem jak to jest przy wybraniu banku, natomiast za pośrednictwem PayPal wszystko działa pięknie, tylko szkoda, że tak drogo ;p
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego - Coma, Los cebula i krokodyle łzy
post usunąlem bo juz nieaktualny
Ostatnio edytowane przez Bruner_77 ; 23.02.2012 o 12:28