Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: burzenie kopalń

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

burzenie kopalń

Chciałem wybudować kopalnię na nowoznalezionym złożu. Dorzuciłem budowanie kopalni do kolejki, ale zanim budynek rozpoczął się budować postanowiłem go wyburzyć, bo zasoby były mi potrzebne do czegoś innego. Budynek z postępem budowy 0% pięknie się wuburzył, ale razem ze znalezionym złożem. Kompletny bezsens, że złoże z którego nie wydobyłem ani jednej sztuki zasobu znika razem z budynkiem, który fizycznie nie istniał. W przypadku złóż, których geolog szuka kilka godzin można się z lekka zirytować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To pomysl tak ze plany i szkielet zostal juz zrobiony odrazu ; > a usuwajac plany kopalni zasypujesz zloze?

Początkujący Osadnik Awatar K1pcio88
    Serwer
    Nowy Świat
    Ale nie powinno tak być, ponieważ jak chcesz postawić na jakiś czas.
    A potem wyburzyć to już złoża nie ma.
    Trochę bezsens.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie bardzo dobrze, pozwala to zaoszczędzić bardzo dużo surowców. A skoro chcesz tam zbudować kopalnię PÓŹNIEJ to wyślij jeszcze raz geologa i po problemie.

Uprawnienia umieszczania postów