Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: odzyskiwanie surowców z niszczonych budynków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

odzyskiwanie surowców z niszczonych budynków

W przypadku kopalni miedzi bądz kopalni żelaza po wydobyciu zasobów nie ma możliwości odzyskania jakich kolwiek surowców z których została ona zbudowana choć w przypadku gdy wyburzymy inny budynek jest nam zwracana pewna ilość surowców z których budynek został zbudowany.
    Jest jednak pewien sposób aby odzyskać z kopalni żelaza bądż miedzi trochę surowców z których została wybudowana tzn. wyburzyć ją gdy zostanie w niej np. 2 rudy zasobu i w ten sposób gracz na tym korzysta. Tak wiec myślę, że jest to pewnego rodzaju bład i powinno się albo wogule zlikwidować rekompensatę za zburzenie lub stworzenie jej nawet wtedy gdy złoża się wyczerpią. Liczę na to że inni gracze wyrażą także swoje stanowisko w tej sprawie

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Według mnie to że kopalnie po skończeniu nic nie dają tak samo jak inne wyczerpujące dlatego Ci aktywniejsi gracze którzy sobie przypilnują zyskają te odrobinkę surowców

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gdybysmy robili tak jak mowicie to chyba zostalibysmy ze zlozami 2szt.surowca. Chyba ze zloze w momencie skasowania kopalni tez znika. Wtedy to co mowisz ma sens.

Osadnik Awatar LukasXXI
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Złoże znika. Też mi się wydaje że powinno być do odzyskania przez wszystkich bo to dziwne że kopalnia z 1 rudą daje zwrot a już bez rudy nie daje nic.

Uprawnienia umieszczania postów