Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Royal Legion

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Royal Legion

Dzień dobry , Panie ,Panowie

Chciałbym zaprosić wszystkich fanów gry The Settlers w nasz szeregi.

Wiek i poziom bez znaczenia (jednak aby wpłacić składkę 400 monet wymagany jest kantor ,a nie zawsze możemy skredytować nowego gildiowicza ze względu na ograniczone środki gildijne - choc staramy się pomóc ), wymagana jedynie kultura osobista,poszanowanie zasad gry jak i gildii ( www.royallegion.pl regulamin,forum etc.)

Większość graczy w naszej gildii to osoby mające doświadczenie w Settlersach z Amigii, znających się także od lat z RL tak więc nie ma mowy o 'przypadkowych' handlach na niekorzyść słabszego gracza,cwaniactwu itp.(zresztą jesteśmy już wiekowi he he )Jeśli usłyszę i potwierdzę coś takiego natychmiastowy KICK ,żadne płacze na forum czy czacie nie pomogą.
    Większość z nas stara się pomóc niższym lvlelem graczom, tak surowcami,wymianą jak i buffami jednak czasem jest to niewykonalne ze wzdlędu na ograniczenie czasowe lub surowcowe. Zawsze służymy radą o ile wiemy coś na temat zadanego pytania.

Royal Legion to nie nowa gildia powstała tylko na potrzeby Settlersow, dzialamy wiele lat i istniejemy w każdej lub prawie każdej grze MMO, więc zapraszam także w nasze szeregi do gry w innych produktach tak darmowych jak i płatnych.

Służymy pomocą i doświadczeniem, posiadamy forum i własnego Team Speaka.

Rekrutacja ,pytania odnośnie gildii i możliwości dołączenia : Magius lub szelma (poprzez mail w grze) oraz na forum na www.ROYALLEGION.pl

Serdecznie zapraszam

Magius
    Ostatnio edytowane przez Magius ; 19.04.2012 o 07:33

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam, chciałbym dołaćzyć do waszej gildi, na Royal Legion mam nick : kamilh w grze the settlers online kamillh. Jestem na 23 levelu. W settlersy na amigę byłem całkiem niezły a te bardzo są do nich podobne tylko dyskietek brakuje pozdro

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    oczywiście,
    jesteś już u nas,
    pozdrawiam serdecznie i zapraszam kolejnych graczy do naszej gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chętnie wstąpiłbym do Waszej gildii. Settlers'ów za czasów amigi niestety nie doświadczyłem ale wszystkie części wypuszczone na PC przeszły mi przez ręce - a to zawsze jakieś doświadczenie. Nie jestem początkujący więc pytań dużo nie zadaję staram się sam dojść do sedna, oczekiwałbym jednak wymiany buffów oraz wymiany surowców w razie W.
    Online jestem ciągle bo student ma trochę więcej czasu nawet na wykładach Piszecie, że wiekowi - mam 22 lata.
    Lvlem w grze nie kozaczę bo na razie tylko 18 ale każdy kiedyś zaczynał prawda..
    Nick w grze MistrzCmK - będę wdzięczny za samo zastanowienie się nade mną.
    Pozdrówka

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z powodu braku aktywności, temat zamykam.

Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW

Cormax

Uprawnienia umieszczania postów