Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Materiały do ulepszeń

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Materiały do ulepszeń

Mam takie wrażenie że ktoś nie pomyślał o surowcach potrzebnych do ulepszenia budynku, serio drwal w miejscu pracy na pewno chce chodzić po marmurach i dachu z ładnej deski liściastej, z jednej strony super a patrząc ze strony praktyczności głupota, po co marnować marmur na budynki produkcyjne, ja wiem że to tylko po to żeby ludzie kupowali w ITEM SHOPIE, bo produkcja owych materiałów jest powolna.
    Inny temat studnie jeśli płynie tam woda to powinna być nie skończona a nie co 2godziny stawiać kolejną/e- rozwiązanie podnieście koszt studni i dodajcie zapasu wody.

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem po co dodawać osobne materiały czy jak tam sobie umyśliłeś do ulepszeń budynków, trudno żeby gra była w 100% realna ale skoro chcesz to marmur potrzebny do wybudowania kolejnej chatki która jest widoczna u drwala drewno na chatkę i siekierkę i ten problem rozwiązany Studnia kończy się co 2h? to jakoś szybko Ci się ta studnia kończy, na kolejnych poziomach masz droższe studnie o większej pojemności.

Uprawnienia umieszczania postów