Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bug - dodanie zasobów+ brak informacji od kogo dastaje sie bufki(premie)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Bug - dodanie zasobów+ brak informacji od kogo dastaje sie bufki(premie)

Witam
    1) Straciłem minimum 50 szt monet w trakcie dodawania z menu gwiazdy do "magazynu"
    dodawałem kilkakrotnie monety do magazynu i odnoszę wrażenie ze kilka razy nie dodało !!
    Stratę zauważyłem przy ostatnim doładowaniu 50 monetami (licznik monet był nie wzruszony)

2) Brak wiadomości od kogo otrzymałeś buffy i który budynek został "zasilony"
    Mam tylko informacje ze otrzymałem "darowiznę"

3) Karma dla ryb brak informacji o zarybieniu(powodzeniu operacji) u znajomka
    Można dokarmiać ryby znajomym ale brak informacji o powodzeniu "zarybiania"

Pozdrawiam
    p.s. Jeśli zaobserwuje kolejne błędy/nieścisłości/bug to będę raportował

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    preloguj sie i wyczysc cache pregladarki bo punky 2 i 3 u mnie dzialaja be problemu
    zawsze mi pokazuje na jaki budynek mi ktos nalozyl buffa i a jak dokarmialem ryby u kumpla to zawsze mi pokazuje za sie udalo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oczywiście ze sie przelogowałem i to wielokrotnie.
    Wyczyściłem ciasteczka i nadal jestem 50monet w plecy(i to nie jest tak ze skasowałem te złote monety)
    Inne towary dodają sie bez problemowo!!

Nadal nie mam w "wiadomościach" od kogo dostaje buffy a strzelanie na ślepo jest mało efektywne

Misiek241984
    Zginęło 100szt drewna liściastego podczas dodawania z menu gwiazdy na dom władyki !!!!!!!!!!!!! proszę o zwrot + odsetki

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z dodawaniem z gwiazdek tez tak mialem. ktos napisal ze lepiej robic to powoli i czekac az wizualnie ilosci surowcow sie zmieni i wtedy dodac nastepne. nie robic tego w oka mgnieniu. to samo tyczy sie buffowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mnie także ginęły przedmioty, ale jakoś za nimi nie plącze, bo to tylko gra

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tu nie chodzi o płacz, tylko o to, żeby znaleźć błędy Na tym polegają beta testy,

Uprawnienia umieszczania postów