Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Taki mały szczegól

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Taki mały szczegól

Witam.
    Znalazłem już wcześniej ten błąd, na kartach przygód jest podany czas trwania przygody przy "Łowcy nagród"
    czas trwania pisze 3 d 0 godz 0 minut a tak naprawdę to trwa 3 godziny a nie trzy dni to samo jest w karcie "Okradać bogatych" która dostałem z wyprawy pisze na niej 4 d 0 godz 0 min ale jeszcze jej nie odpaliłem.
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar nightrain
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przygoda trwa tyle czasu w jakim ją zrobisz. Cztery dni to czas maksymalny na jej wykonanie, jeśli Ci się nie uda przepada szansa na drop, a exp dostaniesz za pokonane obozy.
    This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called 'Nightrain'

Osadnik Awatar Asgharoth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chodzi mu o to że wyświetliło mu po odpaleniu 2:23:59 - nie zdziwiło Cię że jednak pierwsze to mogą być dni, drugie godziny i trzecie to minuty? Popatrz po jakim czasie to spada i wtedy zgłaszaj błędy. A w bogatych jest napisane 4 dni i tyle masz na to czasu - nie szukaj błędu tam gdzie go nie ma.
    If I charge - follow me,
    If I die - revenge me,
    If I retreat - kill me.

Uprawnienia umieszczania postów