jak się okazuje tylko wybrani dostali bana na grę, tylko szkoda że nie wiemy czym zawiniliśmy :(
Wersja do druku
jak się okazuje tylko wybrani dostali bana na grę, tylko szkoda że nie wiemy czym zawiniliśmy :(
Od wczoraj nie mogę wejść na grę. Diabli wiedzą dlaczego.Żadnej informacji. Obsługa śpi i nic nie pisze.Ruszcie się lenie.
Zadnego info od supportu BB > Brak polaczenia z serwerem od wczoraj
Maja graczy gleboko w powazaniu :)
Ja też nie mogę wejść od wczoraj
Aniu spróbuj ten link, jestem tutaj z Longim: https://discord.gg/Mdjzzu5K
U mnie to samo, nie wpuszcza a jak ktoś na wyspę chce wejść to go wywala.
Wczoraj o godzinie 18.00 wyrzuciło mnie z gry - do tej pory nie moge się zalogować,,,,, wiec cała zabawa z polami kwiatków, posłaniem odkrywców szlag trafił .... Powoli zaczynam sie oswajać z myślą, że może to sygnał od supportu że po 12 latach grania czas dać sobie spokój
Bania u Cygana do Rana... Brak możliwości wejścia na serwer Kolonia dla wybranych - fakt. Niby BB optymalizuje sprzęt miejsce itp., mnie się wydaje że komornik ich optymalizuje... Żądam po przywróceniu dostępu - zadośćuczynienia i eventu do końca tygodnia. Zastanówcie się kto rusza żywy organizm podczas trwania eventu. Poskładało Was równo BB. Jestem na Discordzie: longi_77
odpowiedź od BB_Penelopa: ze względu na trwającą migrację naszej strony internetowej do ulepszonego centrum danych, mogą występować krótkotrwałe problemy z logowaniem. Dziękuję za cierpliwość. (koniec cytatu)
Ja się pytam jakie krótkotrwałe jak za chwile bedzie 24h, i jak to znajomy dobrze zauważył, kto takie rzeczy robi podczas eventu !!!
Mnie na zgłoszenie do supportu nic nie odpowiedzieli.
W niedzielę około 19.00 wywaliło u nas w gildii sporo graczy i do tej pory nie możemy się zalogować. Ponadto gracze, którzy są zalogowani nawet nie mogą wejść na nasze wyspy, żeby chociaż premie na uprawy wrzucić.
BB do roboty !!!
ehhh miało być tak pieknie a wyszło jak zawsze
Ruszy pewnie w srode o 10:01 :)
Nieporozumienie
To już 24 godziny od awarii - a nawet nikt nie odpowiedział co sie dzieje i kiedy można liczyć na możliwość gry... \i to na końcówce eventu,,,
co sie dzieje brakmozliwosci wejscia na gre
czyli nagroda z ostatnich drzwi też pójdzie się ....
Od ponad 24h gra się nie wczytuje u mnie również. Czy tutaj jeszcze w ogóle ktoś reaguje na zgłoszenia i kiedy naprawicie ten bajzel???
Witam od soboty 22 .02 .2025 nie mogę się zalogować a ewent ucieka:(
ktoś coś wie??
kwiatki mi więdną :(
To są chyba jakieś żarty...pola zaraz będą wyczerpane...a bez bufnięcia i wysłanych odkrywców to jedno wielkie gó...o w sklepie kupimy :/
BB - WSTYD !!!
Masa graczy od ponad doby nie może się zalogować na serwerze Kolonia.
Żadnego komunikatu !
Żadnej odpowiedzi !
Kompletny brak poszanowania dla graczy !
MA - SA - KRA !!!
najsmutniejsze jest to że nikt nam nic nie mówi, czy w ogóle jest szansa że sie uda jeszcze wejść :(
CM Community manager ---> BB_Penelopa
Czy potrafisz cokolwiek napisać, gdy masa graczy nie może zalogować się do gry ponad dobę w evencie ? !!!
Czy potrafisz mieć kontakt z graczami i reagować na ich zgłoszenia? !!!
Mam wrażenie, że w sytuacjach takich jak ta, gdy masa graczy ma problem z zalogowaniem od ponad doby, to potrafisz tylko uciec w krzaki i cicho siedzieć.
CM Community manager ---> BB_Penelopa ------ WSTYD !!!!!
juz dawno ja powinni zmienic
Awaria zdarza sie - rozumiem, ale całkowite olewanie graczy i brak odpowiedzi na zgłoszenia - ani nawet komunikatu na głównej.... szkoda gadac
Widzę że migracji dzień kolejny...... Dalej to samo
Automat odpowiada - czyść DNS czyść CACHE wooogóle czyść, masakra a może będziemy Czyścicielami jak w Silosie.
Czy ktoś zauważył że tzw. ELITA ma problem ...
myślę, że spisali nas na straty, ktoś musiał ponieść konsekwencje ich działań i padło na nas
Wszystkim wysyłają ten sam tekst o czyszczeniu itp. pierdoły...za kogo oni mają ludzi?...za idiotów? Przecież wiadomo że takie coś się robi w pierwszej kolejności, nie pierwszy rok gramy by o tym nie wiedzieć! Tymczasem minęła niedziela wieczór, minął cały poniedziałek, zaczął się wtorek i nadal zero możliwości by wejść na grę! Ps: longi_77, chyba coś w tym jest co napisałeś.
Kolejny dzien bez gry i bez sensownego komunikatu.... Wyglada na to że chcą zniechęcić graczy bo jak wiadomo unity ma spore kłopoty finansowe i moze to jest strategia na zamknięcie settlersów. Widomo nic tak nie wkurza jak siedzisz podczas eventu ileś godzin a potem wszystko szlag trafia
Napisałem bardzo ostro do suportu ze jak mają nas dosc to niech napiszą otwartym tekstem. Mam juz tego powoli dośc
Patałachy i tyle, można coś spieprzyć ale trzeba mieć odwagę żeby odpowiadać na pytania.
Patrząc jak to wygląda, że ludzie co nawet wejdą nie mogą wejść np na moją wyspę bo wywala, oznacza, że uszkodziła im się jakaś baza z danymi :) więc możliwe jest, że osoby które wejść nie mogą (w tym ja) już kont nie odzyskają :)
Skoro nie macie oficjalnej odpowiedzi, to pozwolę sobie zażartować, bo sam doświadczam notorycznych problemów i ignorancji.
--
Dzień dobry,
bardzo mi przykro, że doświadczasz problemów z grą. Dział techniczny pracuje już nad naprawą.
Pozdrawiam,
Nutowski