Czy Wam też właśnie przed chwilą padła gra? Znowu?? Od 2 tygodni wiecznie to samo, a teraz jeszcze event ruszył i znowu ten sam problem - można się zalogować, ale nie można wczytać gry :(((
Wersja do druku
Czy Wam też właśnie przed chwilą padła gra? Znowu?? Od 2 tygodni wiecznie to samo, a teraz jeszcze event ruszył i znowu ten sam problem - można się zalogować, ale nie można wczytać gry :(((
Pada pada nie da sie wejsc
A ostatnio byłeś tym szczęściarzem, któremu również nie działało? Bo nie wiem, czy to ciągle ten sam problem, czy tym razem dotyka szerszego grona...
Kurde czyli to prawdopodobnie nie kwestia eventu tylko ciągle nie naprawionego tego samego błędu!!! :(( Pięknie...
o hejka, Ty tez xD
Znowu to samo!!!
No to event rozpoczęty z przytupem :D mnie też znów nie działa
Od 2 tygodni nie naprawili, nie ma się co łudzić... za 2 dni znowu podziała 2 dni i tak w kółko :(
nie narzekajcie malkontenci - wszystko działa i jest superrrr
ano koniec eventu ,nie można się zalogować
2 lata temu też nas tak w chuya zrobili...
U mnie też już nie działa...
U mnie komunikat połaczenie zostało zerwane i to na 5 przeglądarkach. A tak bardzo chciałem kupić klejnoty. No cóż, znów stracą i będa cięcia w budżecie.
=> Wtedy to serwer padł w piatek a w poniedziałek był koniec eventu. A teraz to event trwał tylko 7h i sie popsuł.
Nie no event trwa na innych serwerach. I pewnie część graczy na Dolinie też gra bez problemu, jak to ma ostatnio miejsce...
no to sobie pograliśmy...
To samo.. u mnie też gra padła...
Nikt nawet tu nic nie odpisze ,chyba całkiem nasz serwer został bez obsługi technicznej ,napiszcie konkretnie ,że macie to gdzieś i go wyłączcie.
I tosamo albo nie mozna wejść na przygode , ani jej anulowac .Niewspomne ze do połowy grajacych w gildi wejsć się nie da .
Czyli nie moga wejsc do gry. w pierwszy dzień eventu . Brawo Wy.
Mialem uzyc kilka wulgaryzmow ale nie wiem czy zrozumieja
Poprostu jestesmy dymani przez nich a za dwa dni pojawi sie info o promocji na klejnoty Wstyd i Hanba za to co robia
Brak reakcji nie dziwi gdyz oni nie rozumieja tego co piszemy a przetlumaczenie tego zajmie im kilka dni (ok 2)
:) u nas Grzesiek gra i Adam w gildii tylko ale pewnie i im padnie bo na nasze wyspy nie mogą wejść
O,o ... czyli nie tylko mi nie działa gra :(
@miras ciesz sie ze grubych mozesz wysylac :) niektorzy pisankowe odpalili i juz maja po zabawie :/
proponuje pisac tickety zamiast tutaj - tutaj juz tylko trupy modow na wypowiedzeniu.
nie wiem czy to pocieszenie ale mam odpowiedź - problem zgłoszony do Działu technicznego :) wytrwajmy...
zalogowałam ticketa ze 3h temu i dostałam tylko sucha odpowiedź, że " (...) w chwili obecnej otrzymaliśmy dużą ilość zgłoszeń. Oznacza to, że czas oczekiwania na odpowiedź z naszej strony może zostać wydłużony. (...)" ;)
Te tickety nic nie dają, na kilka zgłoszonych mam odpowiedź na jednego, że mam sobie cache wyczyścić podczas gdy pewnie połowie ludzi nie działa gra. Śmieszki...
masakra, no totalna olewka graczy ...ech
tak :) pielęgniarka z oddziału zamkniętego MaciusiaM
to chyba bo Penelopa od dawna juz tu nie pisze, moze sie wstydzi nie wiem , pewnie ktas ja tu podrywal i teraz nie wchodzi
Dalej nie działa, porażka
ale wszystko śmiga!! fajny ten event, dużo fantów się kupi