Czy ktoś z BB mógłby się pochylić nad problemem? Premium ucieka bo sie zalogować nie można a jak już się uda i nie wywali to i tak nie można nic zrobić. Wygląda to trochę tak, że nie bardzo panujecie nad tym co chcecie wgrać
Wersja do druku
Czy ktoś z BB mógłby się pochylić nad problemem? Premium ucieka bo sie zalogować nie można a jak już się uda i nie wywali to i tak nie można nic zrobić. Wygląda to trochę tak, że nie bardzo panujecie nad tym co chcecie wgrać
brawo za dzisiejsza akcje .... widac ze nad niczym nie panujecie i z niczym se nie radzicie ... oby tak dalej moze jeszcze nizej upadnie ta gra niz juz jest
penelopa pewnie zamilknie albo sie keidys obudzi i napisze ze juz gra dziala :D ... o ile jej czat zadziala bo to tez jedna wielka tragedia
wczoraj serwery nie bylo nic , dzis chat padl heehee , niedlugo cala gra wogole padnie i brak informacji na ten temat :)
penelopa ladnie przemilczala caly temat :) niesamowite lecenie w kulki przez bb
czy macie problemy z logowaniem bo od południa nie mogę sie zalogować
Tak, rano zawsze działa, potem jest różnie.
też potwierdzam problemy z logowaniem
Bo jest konserwa tylko komuś zapomniało sie napisać o tym na stronie głównej więc nic nie wiadomo co, jak długo, czy w tym roku się skończy czy jak...
i oczywiscie znowu konserwa bez zadnego powiadomienia ... brawo penelopa , dajcie jeszcze promocje na klej to wam wychodzi... do reszty sie nei nadajecie
ta gra od same początku jest chyba w wersji beta, nigdy nie działa wszystko na raz, zawsze musi być coś zje........
Mogli by jakąś informacje przekazać a nie tak z partyzanta
⚠️ Aktualizacja gry ⚠️
W środę 11. września pojawi się nowa wersja gry. W czasie ok. 8:00 rano do ok. Godzina 12:00 światy zabaw nie będą dostępne. Changelog zostanie wydany po aktualizacji.
Niemiaszki już wiedzą a my oczywiście w d... Tłumaczenie z translatora.
najpierw były prace techniczne. A teraz co? problem z logowaniem, kpina. gram już 10 lat ,i sama się dziwie że tak długo wytrzymałam . Było ponad 24 godziny prac technicznych nad grą , mieliście czas na reperacje,
I jeszcze głupków z Nas robią ... wrzucili info o dzisiejszej aktualizacji z datą wczorajszą, a jeszcze dzisiaj rano nic nie było na stronie głównej :(
hahahahaha to jest naprawde szczyt ...zadnego info nie bylo nawet gdy dzisiaj gre wylaczyli a teraz wrzucili info na glowna z wczorajsza data o konserwie...
penelopa ty to jestes naprawde okaz :D jak i caly wasz team
Koniec: około 12:00, czasu polskiego
Mieszkam w Polsce i wg moich zegarków jest kwadrans po 12 już a tu nadal cisza, godziny na forum też sie nie zgadzają. Coraz bardziej wszystko się tu nie zgadza, sypie się masakrycznie, a taka fajna i wciągająca gra była
ostatnio jak napisali okolo 12 to 4 razy przekladali i skonczylo sie poznym wieczorem ... za bardzo sami nei wieda co robia
no i sie zaczyna ... przelozone na 13 :D
zapewne do 13 ale i 13stego :)
Dzień dobry,
Aktualizacja potrwa do godziny 13:00
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
No i 13 i nie trybi
Penelopa raczyla sie odezwac wkoncu jest po 13 i nic sie nie dzieje nawet brak informacji o przedluzeniu
jakoś damy rade z tymi konserwacjami :)) tak zerkam to niedużo graczy jest aktywnych na naszym serwerze , może przyjdzie zimna jesień to będzie większa aktywność :))
jak tam penelopa z ta konserwa? do 13 tak? :D
rano mialem 10h premium , mowie pogram sobie dzis porobie drwale a tu zoonk
Gra jest już online
tylko sie zaladowac nie chce
Penelopo to wyślij mi rybę na dowód Twojego posta.
Jak jest już online to czemu nie działa? :D
a to gra jeszcze miala dzialac? :D za 5h albo 10 :)
gra działa bez zarzutów, tylko się nie włącza :D tak miało byc?
dzisiaj to chyba siadły serwery , coś kombinują
dzisiejsza akcja to juz wogole jedna wielka porazka ,ruszyla strona glowna i nic pozatym
Nie bój nic, jutro dostaniesz w ramach przeprosin jakieś niewiele znaczące premie i będziesz zadowolony ;P
Kto zwroci stracone klejnoty za logowanie.i nerwy jakie byly z logowaniem Tylko nabija sie nas w butelke
W duszy te ich bonusy, i tak cienkie, osobiście wolałabym słowa "Panie, Panowie mamy poważną awarię, staramy się jak najszybciej ją usunąć i rozwiązać problem, za utrudnienia przepraszamy" a tu ani be ani me ani kukuryku i jeszcze jakby było tego mało to kłamstwo na 102 z datą konserwacji, info umieszczone około godz.10 z datą wcześniejszą, to już kpina po prostu. Nie myli się ten co nic nie robi, nikt nie jest idealny, ale czy chowanie głowy w piasek albo bezczelnie kłamstwa prosto w oczy to jest zachęcanie do dalszej zabawy? Nie wiem jak innym ale mnie to się troszkę gryzie samo w sobie
takiej nieudolnosci dawno nie bylo ... poziom bb jest naprawde niesamowity , niczego nie potrafia kompletnie niczego, mam nadzieje ze po takich akcjach nikt normlny nie zainwestuje ani grosza w te ich klejki....
nie działa prawidłowo nowa ziemia
nie da się grać
mi też kompletni nie działa, wejście na stronę 15min, zalogowanie 30min i tak cały dzień , na forum żeby sie dostać musiałem czekać 10min aż strona przemili, ja się pytam co jest??? po ostatniej awarii kolejna?? czyli jednak miałem rację i był atak na serwery?? dlatego taki bajzel jest???