Czemu znowu nie można sie zalogować???????????
Wersja do druku
Czemu znowu nie można sie zalogować???????????
sklep działa :cool:
U mnie też problem. Wywaliło mnie z gry koło 3ciej i już nie mogę się zalogować.
Stało się to samo co rok temu na weekend na zakończenie eventu. Obstawiam powrót gry wtorek/środa.
http://server186254.nazwa.pl/Hauru/s...022fYT46UQ.png
Połączenie nie powiodło się
gra nie działa
też tak mam
U mnie też strona nie działa.:(
Niech zrobią wszystko za dulara to bedzie zysk a nie po 100-200 zł......powoli przygoda z serwerem i grą sie kończy
Łatwiej tak i całkiem słusznie może czasem coś wybuchnie..
U mnie to samo
Nowe Rządy nowe zasady : gra czynna od 10:00 do 02.30
Zadzwońcie do Tuska : "Panie Premierze , jak grać? jak tu grać?"
:rolleyes:
Człowiek po dłuższej przerwie wchodzi do gry i widzi, że bajzel jak był, tak jest nadal i do końca będzie
Człowiek po kilku miesiącach wrócił żeby pograć a tu znów rozczarowanie. P R O B L E M Y T E C H N I C Z N E
nie działa, czyżby weekend bez Setków?
u mnie tez to samo, wejść do gry nie można
"Połączenie nie powiodło się"
Co z serwerem Kolonia wczoraj o 4 rano też nie działało a przed 5 już coś właczyli resety robicie?
u mnie tez to samo, wejść do gry nie można
Moze i gra nie działa po raz kolejny w tym tygodniu, ale klejnoty możecie kupić i wspomóc nierobów partaczy :mad:;)
patrzac ze dzis sobota i 'fachowcy' moga nie pracowac - moze nam przyjsc czekac do poniedzialku:P
Nie mogę się zalogować...smuteczek :(
Ludzie, cieszcie się, że forum działa i można popisać :D:pCytat:
Ze względu na trwającą migrację naszej strony internetowej do ulepszonego centrum danych, mamy obecnie problemy z naszym forum. W związku z tym pełny pamiętnik dewelopera zostanie opublikowany w późniejszym terminie. Mamy nadzieję, że spodoba wam się odkrywanie w poniedziałek nowej zawartości!
Czy kogoś to jeszcze dziwi?
Penelopa _ wszystko wyczyściłem ciasteczka zeżarte teraz idem czyścic na podwórke jak skończe poinformuje może odpali :) Pozdrawaiam
Kolonia nie działa również.
A prawda i kawke wypiłem zgoddnie z sugetią mimo wszystko nie działa lece do piwnicy czyścic :) Penelopa - napisz jakąś rade .
gdzie jest mój wpis o wykupie klejnotów
co jest grane ...... może jakieś info
CNN właśnie podało, że wszystkie serwery TSO na świecie zostały zaatakowane przez zorganizowaną grupę hackerską. Powodem, jak się okazuje, było przejęcie pieniędzy pochodzących z zakupu klejnotów. Podobno mnóstwo graczy, przygotowując się do eventu walentynkowego, korzystało z nieziemskiej promocji +25%...
Chłopaki się obłowili, a pieniędzy na utrzymanie serwerów nie będzie, także gra w bliżej nieokreślonym czasie będzie niedostępna :(
Nowy Świat też nie działa nie można się zalogować , echhh...
No i cóż , taki standard :):)
Ojtam, marudzicie, my na Dolinie jesteśmy przyzwyczajeni, że w okolicy eventu w weekend serwer wywala ;), więc na luzie - drinka z palemką, popcorn i czekamy spokojnie na rozwój wydarzeń :)
obudziłam sie i znowu nie ma Teleranka - (Settlersranka)?:confused:
pozostało nam cierpliwie czekać
Też mnie własnie wywaliło może restart robią
obstawiam że to właściwa konserwa dopiero, ta sprzed kilku dni zakończyła się o 10.10 więc to jakiś falstart był
czemu nie mozna sie logowac do gry