Nowy pojazd - preskursor- jak excelsior - "odblokuje nowe powtarzalne zadania na tym samym poziomie i zaoferuje kuszące nagrody" z koszących nagród wg wiki jest po 500 pd.... Czy ktoś coś wie więcej po testowym??
Wersja do druku
Nowy pojazd - preskursor- jak excelsior - "odblokuje nowe powtarzalne zadania na tym samym poziomie i zaoferuje kuszące nagrody" z koszących nagród wg wiki jest po 500 pd.... Czy ktoś coś wie więcej po testowym??
po testowym jedyne co wiadomo to ze wiekszosci ludzi nie dzialaja niektore questy, a w ostatnim update chyba usuneli mozliwosc ich przejscia za pomoca klejnotow. Stad np ja robiac caly lancuch od poczatku obecnie czekam 3 dni na zrobienie jednego q za 240 expa, bo tyle zajmuje zebranie surowcow za pomoca scrapperow ;)
W tym tempie za 1-2 tyg byc moze dopchamy sie do tych bardziej istotnych questow, zakladajac oczywiscie ze naprawili te krytyczne bledy ktore im zglaszalem tydzien temu.
Widzę, że na Aktualizacji Burgermajstra jest właściwa dyskusja o Spadniętej gwieździe...
no i juz niestety nie w srode tylko w czwartek... moze tez od rauz zamiast pisac ze potrwa 4 h, dajcie od razu 12h bedziue prosciej i nie trzeba bedzie 10 rayz zmieniac
i sie zaczelo przekladanie :) brawo bb
Tu się nic nie zmieniło od lat, nie wiem czego oczekujecie:) a już że w ogóle czegoś oczekujecie jest dla mnie niepojęte hahahaha
Czekamy, bedzie spadac gwiazda :)
jak tam/ spadła już ta gwiazda/
Tiaaa... 12..., 13..., 14... to prawie jak odliczanie na g1 :)
No to jak odliczanie to 24 :)
.
dlatego ja lubilem system maintenancow w lineage 2- tam od razu pisali np miantenance do 18 i kazdy wiedzial ze nawet jesli dzialaly servery wlaczali o obiecanej godzinie, a tu ktos sprawdza o 12, kupa, o 13 kupa, o 14 kupa:)
Jesttttt mamy przerwę do 15 :)
zaraz bedzie do 16-tej
i?
do 17. ahaha ja bym na miejscu penelopy zapadl sie ze wstydu pod ziemie ze pracuja dla takich niekompetentnych ludzi
hahaha do 17 specjaliści
Ah czyli nic nowego ze konserwa sie przeciagla, ciekawe jakie nowe bledy wgrali
Poczekamy na nowy plik clienta to moze sie uda zalogowac
hejo, po wrzuceniu ZUOMIAKOW - obszar serwera uszkodzony :(
Po wytworzeniu Profesjonalnego zestawu do pyłów wz-I - nie pojawia się w gwiezdzie. Próbowałe trzykrotnie - nie ma. czysciłem pamięc i cookies, resetowałem kompa, wchodziłem na kliencie i na przeglądarce - nic nie pomaga. Zestwau nie ma i zdania nie można wykonac.
Przelogowałam się i w końcu pojawił się pasek postępu produkcji.
Edit
moja radość była przedwczesna, niby pokazuje postęp produkcji, ale się zapętliło na 13 minucie i nie wydobyło ani jednego fragmentu. Niby czas ubywa, ale po tym jak dochodzi 13 minuta 00, zaczyna pokazywać 13 minut i 33 sekundy.
przesunelam budynki, pojawil sie czas produkcji, po relogu zaczelo wydobywac;)
jednak nie działa, wydobyło 3szt a teraz znowu pokazuje 200szt
Witam nie mogę wytworzyć zestaw profesjonalnego zbieracza pyłków poziom 1. Zrobiłem sporo zadań i tu dalej lipa nie mogę zbierać kolejnych 8 sztuk pyłków :/ Ok znalazłem statek na mapie ładnie był ukryty :D
ja stwierdzam że informatykom z pod znaku bb najlepiej wychodzi konserwacja i przerwy w eventach, bo na trwa i trwa(w tym są mistrzami),proponuje uruchomić następny event i ogłosić przerwę 82h, na pewno więcej ludzi wpadnie do gry
jak zawsze bb odtrabi przedwczesny sukces i tak to wyglada.... jeszcze lata mina zanim sie czegokolwiek naucza
Dzień dobry,
przypominam rozwiązania ze Zmian w grze:
Zadania związane ze zbieraniem gwiezdnego pyłu:
W przypadku zadań, w których gracze muszą zebrać określoną liczbę emotek lub wejść w interakcję z określoną liczbą S.C.R.A.P.P.E.R, zdarzają się sytuacje, w których mogą one być ukryte za większymi budynkami i drzewami
Obejście: Przenieś budynek w inne miejsce/Posiadaj wystarczającą ilość drwali, aby ściąć wszystkie drzewa na danym obszarze.
Badamy sposoby na ulepszenie tego w nadchodzącej aktualizacji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam
Mam taki problem po jakiś zadaniu wywaliło mnie z gry i jak się loguje to ładuje się pasek tak do 90% i wyskakuje "W tym obszarze wystąpił błąd .prosimy spróbować ponownie ".
Ktoś ma jakiś pomysł ?
Napisałem do suportu ale cisza ....
czy można przyspieszyć wyeksploatowanie fragmentów gwiazdy ?