https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...orumheader.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...orumheader.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jezeli faktycznie wydarzenie - rocznicowe ma byc juz 14 sierpnia, a nie jak wstepnie zakladalismy 28, to wypadalo aby byla juz o nim szczegolowa wzmianka jak i rozpiska. Bo tak to troszke traci slabym wykonaniem:(
Wprowadzać event 14 sierpnia gdzie sporo ludzi na urlopach , bezcenne. Ciężko było zrobić tak jak w poprzednim rokju na koniec miesiąca ?
info o evencie na 4 dni przed, gratulacje, no ale w sumie nawet jakby nie podac daty w ogoel to tez by sie nic nie stalo bo przeciez to i tak kopia tego samego co rok w rok wiec nic nas nie zaskoczy oprocz bledow
Gdyby jeszcze słońce świeciło i były upały, to mógłbym zrozumieć, że ktoś za długo na słońcu przebywał, ale ostatnimi czasy głównie deszcze i chmury, więc myślę, że może jakieś leki źle przepisane ? Event z partyzanta w środku wakacji, naprawdę potraficie człowieka nadal zaskoczyć, a sądziłem, że bigbug już mnie niczym nie zaskoczy :P
Nie narzekaj chłopie. Ciesz sie że wogóle coś dali bo stagnacja w grze, a tobie nikt nie karze w sierpniu urlop brać.
Szanowna Pani Penelopo, wypadałoby poinformować graczy o planowanym rozpoczęciu eventu z większym wyprzedzeniem (minimum 10 dni).
Gdyby Pani grała w tą grę, to by Pani wiedziała o tym, że podbijanie niektórych budynków trwa 10 dni. Gracze planują rozbudowę wyspy z wyprzedzeniem. Jednak, nie dość, że w wiadomości z prezentami za nieudany mini event żeglarski napisała Pani, że planowana jest powtórka nieudanego mini eventu, a to nagle wskakuje info, że za 4 dni Event Urodzinowy się rozpoczyna.
Gratulacje za taki sposób wprowadzania graczy w błąd i dezorientację
Gracze planują rozbudowę wyspy z wyprzedzeniem, myślą innymi kategoriami, nie tak jak BB, na zasadzie „inshallah”.
Proszę wziąć to pod uwagę :)))
P.S. Usuniecie tego posta nic nie da, info idzie w świat innymi kanałami :)
penelopa nie zakumaliście jeszcze że jakies 80-95% graczy ma lev 58+ to odpuścilibyście sobie ten chory podziała na ciasto i świece bo się tym tylko ośmieszacie...
jeszcze nie odpalili ale już wiedzą co z***.... :)
Dzień dobry,
dziękuje za sugestie odnośnie daty rozpoczęcia wydarzenia.
Zostaną przekazane deweloperom.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czy w tym roku nie będzie 10 rund "Świętowania"? A może po prostu znów coś się nie wgrało - vide "wyprzedaż"?
Witam,
Mam problem z zadaniem "Sala przyjęć" pomimo spełnienia wszystkich wymogów zadania nie ma przycisku do zakończenia zadania. Próbowałem relogów, wylogowania, czyszczenia ciasteczek, stopowania oraz żeby sala przyjęć nic nie produkowała, niestety nic nie pomaga.
Edit, dłuższy relog pomógł.