https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...ness_forum.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat > Wydarzenia Współprzebywanie 2022 <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...ness_forum.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat > Wydarzenia Współprzebywanie 2022 <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
wszystko pięknie, oprócz tego że niektóre zadania nie mają treści tylko "niezdefiniowany tekst" .
edit, doczytałam że na unity pokazuje ;)
edit... freha na unity? :D to jest to co od 2 lat jest w fazie testow? :D
Ja tam zawsze sie ciesze z kazdego nowego budynku ktory mi nie zabiera patentow :)
Jako nowy gracz daje plusika :D
ten budynek jest super...1 godzina pracy na 24 dni...szkoda miejsca na taki badziew
Zaczęłam wykonywać zadania i utknęłam na "Zabawie w gońca", gdzie mam posiadać 3 x skomplikowany sprzęt do eksperymentów. Jak i gdzie go zdobyć?
3 x skomplikowany sprzęt do eksperymentów znajdzie się w menu gwiazdy.
Sa nagrodą za zadanie - Przenieść dowolną rezydencje, dom
PRZENOŚNY OBIEKT BADAWCZO MIESZKALNY - brak możliwości przeniesienia budynku, opis tez mówi o przeniesieniu.
Ja jestem na plus.
Nowa zawartość w grze zawsze w cenie. Poza tym nowy budynek też fajny. Gdyby czas regeneracji był krótszy inne premie straciłyby sens. A tak, fajnie jest mieć w pogotowiu szybką i poteżną premie. Przy odpowiednim wykorzystaniu może być bardzo cenny.
Aaaa, oki, dziękuję bardzo :) Faktycznie, jest :)
Eksperymentalny multireplikator jest tak eksperymentalny, że po jego użyciu wywala z wyspy. Faktycznie ciężko będzie ukończyć to wydarzenie w tak krótkim terminie.
Bledy jak bledy, trzeba jechac po BB, bo traktuja nas, graczy, jak taka mase: "a uj, co im damy niech sie cieszo"
A co do tego minieventu, jest baaardzo bardzo fajny, szczególnie cała historia, której nikt nie czyta.
Posłuze sie screnem, z końcowego etapu
https://cdn.discordapp.com/attachmen...8456/image.png
Nie wiem czy u Niemcow jest taki sam sasin (specjalnie z malej litery), jak u nas, ale trafili w punkt, zamiast "pan partacz", czytamy "pan sasin" i wszystko sie zgadza.
Ze wszytkich tych historyjek, posłuże się jedną, która zapadła mi w pamięć:
Gupi wysłał statek, ale nie dał kapoków marynarzom, marynarze zaczeli tonąć, więc trzeba było na szybko narobić dmuchanych kaczek dla dzieci, żeby tych marynarzy uratować......
Normalnie cały sasin...
Szkoda, że ludzie nie czytają tych historyjek na górze, a było warto, ubawiłem się
Event na plus, proszę o takich więcej :)
Nagroda "Rozczarowanie". Faktycznie cała ta gra robi się jednym wielkim rozczarowaniem.
No dobra.
Skończyłem.
A gdzie ten Pamiętnik Przetrwania?
a w sumie to po co to wszystko? nic konkretnego nie wpadło, tylko jakieś śmieci co sie odnawiają co 24 dni. lepiej juz premie wrzucić 100% i bedzie wydajniejsza
a gdzie ten budynek. nie mam nic , żenua - ta wiadomość na końcu chyba mówi co się stanie po 31.
A ja mimo ukończenia cyklu zadań nie dostałam budynku tylko coś co jest nazwane ROZCZAROWANIE i właśnie tym jest rozczarowaniem.
budynek jest w gwiezdziei nie ze skrzyni
ten nowy budynek "Pamiętnik Współprzebywania", Cel: Wszystkie miejsca pracy, Koszary, Elitarne Koszary i Epickie Miejsca Pracy
to trochę nie prawda. Spróbowałem to odpalić:
- pomaga na kopalnieach i kamieniarzach, chatce łowcy
- nie pomaga na wielu budynkach, jak na przykład manufaktury, młyny wodne, smolarze, wszelkie piece (brąż, żelazo, stal, złototytran, platyna), mennica, ślusarz.
!!!PORAŻKA!!!
Nie działa także na epicką kuźnię, natomiast działa na epickie gospodarstwo i epicki skład drewna. Znowu trzeba poprawiać :P
Pamiętnik Współprzebywania jest w gwieździe w zakładce budynkow, najlepiej wpisac w wyszukiwarke. Premia z tego budynku działa na produkcje: belek, desek, mięsa, wędlin, zboża, mąki, chleba, napitek, kamieniarze i kopalnie. Tak samo jest w budynkach epickich, w składzie drewna działa na deski i belki na wengiel nie itd
Witam serdecznie,
bardzo dziękuję za opinie. Cieszę się, że wydarzenie przypadło Wam do gustu!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
no chyba raczej nie przypadlo... klepanie prostych zadan to cala logika?.... nie mowiac o premce co 24 dni....
badziew , szkoda miejsca na wyspie
Rozczarowanie-co to jest za premia z tego wydarzenia?