https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Letniego 2022.
Bądźcie zdrowi!
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Letniego 2022.
Bądźcie zdrowi!
BB_Penelopa
Witam kochana Penelopo chciałbym sie upewnic czy tłumaczenie jest prawidłowe aby nie musielibyśmy się znowu irytować a konkretnie chodzi mi o wieże magazynowa bo pisze bez limitu czy chodzi o to że możemy zakupić bez limitu ?
czytam 4ty raz pamiętnik ale nigdzie nie widze informacji jaki mnożnik jest expa orazu droopu i jakie przygody będą nagradzane ? jesli tam gdzieś to jest napisane drobnym maczkiem proszę o "" jeśli nie ,Niech mod lub Pene wyjaśni co i jak z czym to się je ;) dzięki z góry
Słabo paczysz
Cytat:
Dlatego każdy gracz może zagrać we wszystkie dostępne przygody. W tegorocznej imprezie po raz kolejny wszystkie przygody zapewniają 3x więcej punktów doświadczenia i podwójne łupy (oprócz budynków / premii)!
dzięki wielkie :)) widzisz jednak trzeba iść do okulisty ;))
ktoś jeszcze uważa za lekki przesadyzm kopki przemyslowe o wartości prawie 15K piłek ? :D które da sie kupić za mniej więcej 50K monet cały pakiet ;)
czemo ewent mija się z finałami mistrzostw?
mam jeszcze jedno czy sposób że odkrywcy którzy przyjdą tuż po zakończeniu pierwszego etapu już nie przyniosą elementów eventowych to oznacza że część graczy jest pokrzywdzonych gdyż sporo odkrywców lata wiecej niż 1 dzien więc dla nich event konczy się przynajmniej 1 lub 2 dni wcześniej to powiedzcie po co jest ten tydzien II etapu kiedyś przynosili właśnie w tym czasie
Witam serdecznie,
Uprzejmie informuję, że pojawił się błąd w cenie zakupu Paczek. Błąd wkrótce zostanie naprawiony. Dlatego proszę o chwilowe wstrzymanie się z zakupem Paczek związanych z Wydarzeniem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
to już nawet przestało być śmieszne
Hej no Penelopa, to było chamskie!. Konserwa zapowiedziana na 14 a wy o półtorej godziny wcześniej wyłączacie?
bład ceny paczek...tzn są za drogie czy za tanie?
Jak chcesz żeby się wyrobili to musieli wcześniej zacząć.
po 1 rybce były, to trudno określić, jak za darmo to uczciwa cena :)
No jakie to śmieszne co nie 80% tych co się skapnęli że można za rybcię kupić paczki już je kupili ...
Teraz wszystkie zakupy zostaną nam anulowane a kolejne będą pewno niemożliwe co nie ... ?
mnie to bardziej martwi ze przez ten czas co jest konserwacja zrobil bym ze 3 drwali i lvl wbil, a raczej nie dodadza tego czasu do eventu
no ciekawe co będzie bo zakupy można anulowac jak są w gwieździe a postawione budynki?
brawo penelopa pogratuluj tym specjalistom od was .... , tak ja kktos napisal ja kcos jest na korzysc graczy to konserwa jest w ciagu minuty wdrazana wiec jednak sie da, no ale z ZOE to wy sie dalej meczycie juz 2 miesiac bo to nie z korzyscia dla nas
Co do tych paczek za rybkę to jest to błąd pracownika BB i ci gracze którzy je kupili powinny one u nich zostać, a straty ze sprzedaży paczek niech BB doliczy pracownikowi.
dołączam się do demigodblacka
A mnie zwyczajnie ciekawi, w jaki sposób spece planują to ogarnać, bo wiadomo, że masa ludzi postawiła już te budynki, a nawet część je poulepszała, więc zainswestowali w to własne zasoby. To pewnie niepopularna opinia tutaj, ale jednak jestem za tym, żeby odebrać Nam te paczki uzyskane w sposób, powiedzmy, dość wątpliwy, bo tak spory napływ takich budynków może w bardzo łatwy sposób doprowadzić do rozregulowania rynku, o którym już teraz mamy chyba nie najlepsze zdanie.
"W dniu dzisiejszym niczego nie będzie. Prosimy o wcześniejsze zaplanowanie działań w grze."
:)))
Niestety nie mam jak Ci tego udowodnić, ale kupiłem po tym, jak od razu po wejściu do gry zostałem poinformowany o takiej możliwości. To nie o to chodzi. Po prostu skala tego, co dostaliśmy praktycznie za darmo, jest zbyt duża. Jeśli to by ode mnie zależało, wysłałbym do każdego gracza wiadomość z przeprosinami i do tej wiadomości załączył jakiś spoko budyneczek + może kilka jakichś mocniejszych premek, bo jednak na końcu to my gracze jesteśmy ofiarami pomyłek BB, a właśnie teraz doświadczamy najwyższego wymiaru kary w postaci braku dostępu do gry.
Nikt tu nikogo nie "oszfabił". Była cena jaka była? Była. I została zapłacona. Jak BB się pomylił na niekorzyść graczy z wyceną podniesienia Cudownej Zimowej Rezydencji z poz. 7 na 8 i zwiększył ją 3-krotnie to nikt nie zrobił przerwy w grze i konserwy, świat w BB się nie zawalił i dalej 8 poz. Zimowej kosztuje 3x tyle niż w oficjalnym wpisie Deweloperów i BB to lata wolną kalarepą. Jak chcecie drodzy gracze to sobie podnieście za 3x tyle a my MOŻE w przyszłych aktualizacjach weźmiemy korektę wyceny pod uwagę, a teraz marsz do gry i nie marudzić.
Czego tu do diabła nie rozumieć??
to do której ta konserwa? do 17ej?
Przeniesiona na 18.30 ale wpis dopiero będzie 17.30 na głównej :))
no właśnie podejrzałam u Niemiaszków
co za polityka wyłoczone serwery i nic się nie dzieje
Witam serdecznie!
Konserwacja potrwa do godziny 18:30!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Miałem zaprosić 6 nowych ludzi do gry ale zwątpili.
"W dniu dzisiejszym niczego nie będzie. Prosimy o wcześniejsze zaplanowanie działań w grze."
No i ciekawe, czy będą bany za wykorzystanie błędów w grze. Swego czasu był już podobny przypadek i tym którzy nie oddali budynków zablokowano grę.