Witam od rana nie mogę się zalogować do gry. Czy ktoś wie w czym jest problem.
Wersja do druku
Witam od rana nie mogę się zalogować do gry. Czy ktoś wie w czym jest problem.
Witam też od dziś brak możliwości zalogowania się do gry
Hejka, ja się loguję, ale grać się nie da
o co chodzi, gra nie wczytuje się
witam, u mnie to samo mogę się zalogować ale gra się nie wczytuje i wywala do panelu logowania ponownie.
Połączenie z serwerem gry padło wczoraj koło 19.00. Czy wiadomo kiedy problem będzie rozwiązany?
tak nadal pisałem już do suportu, nie wczytuje gry
Witam, od wczoraj wieczorem nie mogę logować się na sewer.
Problem występuje nie od dziś.
Już wczoraj był kłopot ze stroną. Początkowo się w ogóle nie ładowała strona główna.
Potem się ładowała i można było się zalogować do swojego konta.
Niestety do tej pory nie udało się po zalogowaniu załadować gry, wciąż ten sam problem z połączeniem z serwerem i facet wali młotkiem.
czyli jednym słowem
KONIEC GRY
wracamy do życia
U mnie cały czas po mimo zmiany przeglądarki oraz wyczyszczenie zgodnie z instrukcją, po załadowaniu gry mam info że jest problem z połączeneim z serwerem i wszystko wisi
wczoraj padło koło 19 i dalej nie moge sie zalogowac. jak na klijencie tak na przegladarce. kiedy cos sie zmieni?
U mnie problemy od wczoraj nie mogę się zalogować
Od wczoraj nie moge wejść do gry. Przy kazdej próbie pojawia sie młotkowy.
Cześć no tak u mnie jak i u was ale to było do przewidzenia że w końcu to padnie tylko dlaczego w takim czasie?
no tak akurat wczoraj zdobyłem 70 poz i mnie wywaliło myślałem ze to za kare ale teraz przypuszczam że tak zakonczyła się ta gra
ja tylko 1 lg zrobiłem i poszła gra spać.
Na polskich Realm'ach problem dotyczy chyba tylko Doliny Odkrywców.
Za granicą piszą:
Tam też jeden mod się wypowiedział:Cytat:
Managed to login to Newfoundland with no issues. Sandycove was slow to load but got there. Northisle gives hammerman whatever I try. Can login to German, French and US servers with no issue. No accounts on other servers to try them but seems issue is whatever servers Northisle.
Brak ETA...Cytat:
Yes, it is a global issue, other instances also have connection/loading problems. The technical team was informed yesterday and is working on the situation.
juz mi raz konto zablokowali. teraz znow to samo sie dzieje. moze trzeba zmienic informatyków. i niewiem czy czasem ktos z 1 łapanki niebył by lepszy
sorki czy wszyscy umią po angielsku
cały czas problem z wczytaniem gry (połączenie z serwerem przerwane)
Skoro konserwa była przewidywana i przedłużana to blado widzę naprawę tej awarii ,,,,
Problem cały czas istnieje,może jakiś przypuszczalny termin naprawy dostaniemy.
Mam nadzieję,że o Dolinie Odkrywców nie zapomniano.
Pozdrawiam.
czy wiadomo kiedy zostanie usunięta awaria?
od wczoraj kich, nie można się zalogować, mam nadzieje że po naprawie drzwi eventowe będą odblokowane bez kryształów.
kiedy będzie możliwość zalogowania się do gry? młotkowy już jest nudny :(
Tutaj nie ma co liczyć na konkretne informacje dot. czasu naprawy ,bo inne prostsze rzeczy nie sa realizowane w terminie ,, a tu taj mamy bum !! :))
Witam serdecznie!
Główny problem został rozwiązany, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że niektórzy Gracze w dalszym ciągu doświadczają trudności z zalogowaniem się do gry. Nasz zespól został o tym poinformowany i pracuje nad tym.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Penelopa możesz coś konkretnego napisać z tego naprawde widać jak systematycznie wygaszają tę gre bo takie klikanie bez sensu jest nudne miej odwage za chwile będzie 24 godz jak nie mazna grać
aha...spoko. pora na cs'a...Cytat:
Główny problem został rozwiązany,
na Dolinie Odkrywców stabilnie... jak nie działało tak nie działa.
Główny problem rozwiązany a logowania dalej nie mam , to dla nas stan jest bez zmian , albo coś działa albo nie ! co nas obchodzi główny problem , poboczny problem.. trochę to płaskie jest..
pamiętam że kiedyś już tak było że tylko dolina nie grała i 5-6 dni to trwało i żadnej rekompensaty nie było więc mamy powtórkę
Znacie ten dowcip?!
Wchodzi Penelopa na forum i...
- Główny problem został rozwiązany, ...
Jaki? zapytała społeczność.
- Nie wiem, obojetnie jaki by nie był, to został rozwiązany.
:D :D
dalej nie działa :(
szukam trzy osoby na wir :D
dla zabicia czasu na stronie startowej dali nam możliwość podglądu na settlersy online jacy mili