https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...orumheader.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...orumheader.png
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Serio?! to są wszystkie zmiany, które planujecie dokonać? Czy po prostu o pozostałych 999... nie chce się Wam pisać?...
Lipa... przynajmniej gwiazda nie będzie się zacinać, mam nadzieję... ale to "zone refreshed" się ciągnie od początków gry i teraz jeszcze gorzej zacina niż kiedykolwiek... :rolleyes:
Komentarz do tej aktualizacji nie mieści się w kryteriach PEGI 7+
Zobaczymy co będzie oznaczać poprawa wydajności interfejsu użytkownika.
4-go sierpnia chyba
naprawdę to wszystkie poprawki? lista jest znacznie dłuższa i znajdą się ważniejsze rzeczy niż opis marszałka w podróży.
Normalnie mnie zatkało :(
no z 10000 bledow poprawicie 4 , wiec tym tempem reszta zjamie wam pare set lat... aaa i nikt nie zapewnil ze jutro wam sie to napewno uda bez dodatkowych szopek
Obawiam się, że jutro po konserwie będzie gorzej niż przed. Nie będzie to łatwe do osiągnięcia, ale im się uda :rolleyes:.
A w czwartek będzie promo na klej :D
Nie pytaj, komu bije dzwon, albowiem bije on... The Settlers online.
Uff...
A już się bałem, że przeczytam o naprawie tej setki zgłoszonych, choćby na forum, błedów. :)
Czyli jak rozumiem, po poprawieniu wydajności interfejsu, te błędy będą pojawiać się płynniej, tak?
a co z naprawą kuźni ,mam nadzieję że o niej nie zapomnicie :)
Kpina i śmiech a nie konserwa.
Jak zwykle poprawki które nie dają nic konkretnego, tylko sztuka dla sztuki
Gdzie powrót Kuźni i Epickiego Rolnika do poprzedniego stanu, poprawa błędu że po otwarciu poczty nie wywala z gry, rzeczywiste czasy produkcji itd. itd.
To że wgrane będą jakieś tam poprawki .. to ciekawe co przy okazji znów popsują do kompletu.
Będzie jutro ubaw na maxa
Jeśli będzie dodane to samo co na testowy to przynajmniej będzie można ogarnąć wyspę na spokojnie, bez zacięć itp.
kpina z graczy
Zróbcie coś, żeby można wejść bo mi od początku pełna belka ładowania wyskakuje:(
A co z tymi graczami co wciąż nie mogą grać ??
przypuszczam ze bedziemy dalej czekać
jak opisują chyba wszyscy to istota problemu z całkowitym brakiem grywalności jest gigantyczna to takie kosmetyczne poprawki i brak jasnej informacji czego dotyczy konserwacja znowu nic nam nie dają , ludzie nie mogą wogóle sie zalogować , nie działa wogóle poczta , opisy stanu w magazynach czy wielkość ustawionej produkcji to rzeczy istotniejsze niż "poprawiony opis marszałka" np , to się nie trzyma tzw "kupy" i odpycha szczególnie nowych graczy od męki ze zrobieniem i zdobyciem czegokolwiek , chowanie się przed kontaktem z ludźmi brakiem informowania też nie sprzyja klimatowi do grania
Jesli poprawa wydajnosci interfejsu to brak zaciec na dlugiej gwiezdzie i liscie wiadomosci - to nie jest taka kosmetyczna :) Dobre i to na poczatek, bo wysylka grubasow i ustawianie wojska to mordega byla. Aczkolwiek przydaloby sie zapowiadane dawno wysylanie hurtem :)
Jak jeszcze poprawia to, ze nastepuje podmiana generalow w otwartym okienku na tego co ostatnio "zrobil akcje" i umozliwia klikanie atakujacego, zeby mozna go bylo wycofac to juz sie jakos od biedy da grac. Czekajac na lepsze czasy ;)
po tych zmianach ciesze się ze już jestem tydzien na foe :D
Rewelacja, że po 2 tygodniach udało się zmienić opis marszałkom. Punkt zwrotny w rozwoju gry został osiągnięty.
Przecież w to się już grać nie da. Obsługa menu gwiazdy jest niemożliwa. W ogóle mam już tyle odkrywców, że nie chciało mi się ich wysyłać, przed przejściem na Unity i już wtedy wiele osób prosiło o jakąś automatyzację tych czynności. A teraz po przejściu na Unity musiałbym poświęcić na wysyłanie odkrywców chyba pół dnia :D I to jest tylko jeden z problemów Unity.
Jakie szczęście, że będzie poprawiony opis marszałka, najistotniejszy problem ze wszystkich opisanych... a nie, czekaj.
Bedzie mozna juz wejsc na Port czy dalej klikniecie na ten budynek bedzie wieszalo gre?
No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Konserwacja nie skończona a juz poprawiono, naprawiono????? Tak to to gra daleko nie zajedzie
całkowicie się z Tobą zgadzam,,,, ostatnio próbowałem wysłać odkrywców i UWAGA 98 zajeło mi 120 minut !!!! już nie wysyłam szkoda czasu ,,,loguję się tylko aby był ciąg 7 dni i diamenty i czekam na prawdziwe naprawienie tego co spieprzyło UNITY,,,, szkoda mi TS bo gram od 8 lat i trochę kasy w to włożyłem ,,, pozdrawiam
tylko kilka poprawek! haha macie poczucie humoru.....
AAAAaaaaaaaaa !!! dawajcie już tą grę (działającą) bo mi grozi zespół odstawienia !!! :D :D :D
Konserwa sie skonczyla juz czy wogole sie nie zaczela ??? Mozna wejsc do gry ale nie ma zadnej poprawy :/ dalej sie nie da grac
Teraz zrobili tak wielką wyspę ,ze nie musze okularów przynajmniej zakładać buhahahaha :D
Nawet gwiazda jakos lepiej dziala, da sie wysylac specjalistow prawie sprawnie, ale i tak pamieć 100% i procesor 100%
Za 3 dni mija "okrągła" rocznica mojego granie w TSO 9 lat !!! :D UNITY IS THE BEST
Od wejscia wersji unity nawet mapa mi sie nie wgrywa, nie da sie grac
kuznia dalej zresetowana i gospodarstwo tez, znaczniki przepelnienia magazynow nie znikaja nawet po zrobieniu miejsca, wysylanie specjalistow nie zawiesza juz gry, gra zawiesza sie jak wracają :D znalezione zloza wygladaja jak wyczerpane, mam nadzieje ze to byla jedna z wielu konserw w najblizszym czasie
Pograłem 40 sekund, a nie 3. Niby coś tam może chodzi, ale kilka rzeczy się zrobi i wybucha.
dalej jak wiadomości nie było tak nie ma :D
w dobrą stronę to idzie, ale powoli i na około
no to bb odstawiliscie cyrk i tyle... taka kosmetyka to naprawicie to za 100 lat... odtrabcie wielki sukcec i wgrajcie event... a tak na powaznie to kiedy to naprawicie w koncu
Uruchomiłem z jednej dyskietki na Atari 1200XL !!! Prawie wszystko działa, płynność bez zarzutu na monitorze 12”, idealna gra lepsza od PacMan tylko grafika gorsza. Polecam !!!
Gadałem z jednym takim co na ZX Spectrum uruchomił, ale kopalnie się zacinają
"zone refreshed"
cały czas jest i co chwile się załącza i muli, jak to się ma do poprawy grywalności gry?
Na plus: menu gwiazdy nastąpiła NIEZNACZNA poprawa wysyłania odkrywców i geologów, ale do stanu z clienta to jeszcze daleko