Cześć moim zadaniem jest stworzenie ankiety która brzmi powrót do clienta czyli tej wersji poprzedniej co była bo chodziło to płynniej dynamicznej i lepiej tak że zapraszam do głosowania może wezmą to pod uwagę twórcy BB ;);)
Wersja do druku
Cześć moim zadaniem jest stworzenie ankiety która brzmi powrót do clienta czyli tej wersji poprzedniej co była bo chodziło to płynniej dynamicznej i lepiej tak że zapraszam do głosowania może wezmą to pod uwagę twórcy BB ;);)
Raczej nie realne bo juz klienta zapewne skasowali:)
BB i ich informatycy to WIELKIE ZERO - taka prawda, bądźmy uczciwi.
a ja mam pytanie, czy ta gra od 2015r dzialala chociaz 1dzien calkowicie wolna od bledow?
Horis już nie pamiętam co się działo w 2015R :P ale może faktycznie od tego czasu są cyrki hehe.
Prosze sie nie denerwowac mam najnowsze info od moich znajomych z Niemiec: gra na online zostanie calkowicie zlikwidowana bedzie nowa wersja na plycie CD na system Windows 11 Juz duzo gier zlikwidowali nowe systemy Windows nie sa przystosowane do gier strategii
Chyba na DVD jak już...? I ile to będzie kosztowało zaś ładować kasę i jak to zrobią jestem ciekawy całej sytuacji jak to się potoczy? wersja płytkowa brzmi cudownie ale do cholery nie mam napędu dvd i zaś będę musiał wyładować 400zł na napęd dvd-bluray A co z zakupionymi kryształami pójdą się jepać głęboko w dupie?
tarka dale jnie rozumisz ze ci inteligenci zamkneli mozliwosc powrotu do klienta wporwadizli ten badziew ktory mamy bo mysleli ze sie im uda... tak to jest jak sie nie mysli
to co jest teraz to w buty niech wsadzą, chyba niewidzieli co zrobili, szopka , jasełka i horror w jednym,nawet z przyzwyczajenia niechce sie wchodzić bo frajdy to juz dawno niema, no dno sie urwało juz .
szkoda oddawać głosy. Graczy jest coraz mniej
Kurde mole ale w tej chwili chyba wrócili się w grze do średniowiecza. Należy przyznać nagrodę Nobla za ciekawą cofkę. wszystko jest do dupy. Litery nie mieszczą się w ramkach. Grafika żenująca, okienka są chyba za małe i miliony innych błędów, których do tej pory nigdy nie było. To nie gra to porostu scheibe.
Powrot do klienta z technicznego punktu widzenia, nie stanowi problemu, BB tak napisal na niemieckim forum.
Nie napisal natomiast, co jest tym problemem. Ale mozna sie domyslic.
cytat
"can't you just go back to the client?"
"BB_KUmakun9: We can't just "go back" just like we can't just go back to "Flash of 2020". "
piszcie tu więcej bo mało stron do przewijania:)
ja po przejściu na unity w ogóle nie jestem w stanie grać. Po zalogowaniu się widze tylko że mam zmienionego avatara na jakiegoś wstrętnego faceta, a pole gry całe niebieskie. Niestety nie planuję zakupu nowego sprzętu, więc gra się dla mnie skończyła po prawie 10 latach zabawy...
to całe Unity, to jak mawiał pewien Chińczyk w skeczu Ani Mru Mru taki nieudany "chłit marketindody" ;P
bo wyszła z tego zupka chińska, ale robiona w Radomiu :P
kogo to wszystko jeszcze obchodzi? chyba dzieci z przedszkola co zabrano im zabawki...
Niemcy z BB chyba myślą ,że im odpuścimy , to się przejadą teraz to już nie będzie zmiłuj na zaoraniu Berlina się nie skończy.
.
Witam serdecznie!
Niestety powrót Klienta jest niemożliwy.
Przepraszam, za negatywne doświadczenia związane z debiutem Unity. Zapewniamy, że nadal ciężko pracujemy nad poprawą i rozwiązywaniem problemów, rozwiązania dostarczymy podczas następnej aktualizacji w sierpniu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Za takie podejście w normalnej firmie, to już by szukali pracy w zieleni miejskiej.
W sierpniu .. dobre sobie, pewnie pod koniec a przy okazji wgracie nowe błędy bo nic lepszego nie wymyślicie.
Jak oddaje auto do mechanika to chce sprawne, a nie że koło to panu za miesiąc zamontujemy a teraz ma pan proteze zamiast koła ...
Jestem ZA. Nowy klient jest NIEGRYWALNY !
Nie ma co przepraszać to było mega NIEKOMPETENTNE wprowadzić nowego klienta gry w takim stanie. Od razu widać że ta wersja nie była testowana bo jest zbyt dużo błędów. Pisanie że pracujemy nad ich rozwiązaniem to arogancja itp... Wcisnęli nam na siłę byle co.
Ciekawe który matoł glosował na NIE...:confused:
po 1 nie niemozliwe tylko wy nie potraficie ja kzawsze...
po 2 teraz ciezko pracujecie? 8 miesiecy pracowaliscie zeby wprowadzic mega bubel a teraz ciezko pracujecie nad jego poprawa? wiec poprzednio co robiliscie?
wciskacie kit ludziom od lat i tyle , kazdy to widzi... jakbyscie mieli choc troche umiejetnosci to jzu dawno smigal by html5 jak wszedzie no ale u was znowu sie nie da....
a twoje podejscie do ludzi jako CM jest odzwierciedleniem tego w jakim stanie jest te cale wasze unity ... czyli jedna wielka tragedia
Beznadzieja, tyle lat i nawet nie było okazji się pożegnać....
nie chodzi o to czy do clienta czy gdzie indziej - powrót do clienta za wiele by nie zadziałał gdyż był on dla ogromnej liczby graczy także wrzodem na tyłku. Tutaj bardziej pytanie czy powrót do złego clienta na jeszcze pewien czas (co podobno jest już nie możliwe tak łatwo) czy próba naprawy tragicznego UNITY w przeciągu kilku dni a nie miesięcy.
n oskoro grasz dalej i jest ok to graj ... mam nadzieje ze masz z kim bo pewnie wszystkim dziala.... powodzenia
no ja jakoś jestem inny i jak ktoś mi coś daje za free to sznuję to a nie psioczę...
a Ci co kupili za real pieniądz klejnoty ? no cóż wracam naprawiać corvette, a oni niech kupią sobie nowe gówno w salonie
A kto naprawią tą corvettę? Kiedyś to się odwracało rower, aby stał na siodełku i na kierownicy. Kręciło *****em, a przednie koło robiło za kierownicę. Cały rower powinien się trząść, wtedy się robiło brrrrrummm wruuummmm. Tak to chyba teraz wygląda. Robimy bruuummmm i cieszymy się z jazdy na tym nowym silniku settów. Bo wyobraźnia jest od tego.....
no nie mogę.... To jak teraz nazwać tą część rowera? Poprawność polityczna była by tu chyba kpiną? ;-)
A ja mam krotkie pytanie; czy BIBIANTYLOPA wie moze kiedy i czy wogole bedzie lepiej. Chyba sama w to nie gra bo po prostu jest to meczarnia...zenada...tragedia...zgroza...padaka... po prostu jeden wielki SZIT
szanujący się dealer sprzedający szitowy towar nie gra w to na bank bo by musiał być chyba chory na głowę jak my, łudząc się że kiedyś ta gra będzie w 100% grywalna:)
A teraz do tego w ramach wsparcia ciężkiej pracy twardogłowym przy UNITY wrzucili sprzedaż klejnotów. Wstyd żeby tak traktować graczy!!!!!!!!!!!!!!! Zrąbali grę i jeszcze chcą kasy za bubel żeby go w ten sposób promować? Kupujcie ludzie klejnoty, wspierajcie tego gniota:)))))))))