czy ktokolwiek z BB/Ubisoft mogły zająć oficjalne stanowisko dot. obecnej sytuacji (wprowadzenie unity) ???
czy będzie wyjaśnienie obecnego stanu ?
.
czy też po prostu macie graczy w ......... głębokim poważaniu ?
Wersja do druku
czy ktokolwiek z BB/Ubisoft mogły zająć oficjalne stanowisko dot. obecnej sytuacji (wprowadzenie unity) ???
czy będzie wyjaśnienie obecnego stanu ?
.
czy też po prostu macie graczy w ......... głębokim poważaniu ?
o jaka czystka , rano było na ten temat kilka stron.
jeśli taka ma być gra to ja się z niej wypisuje !
Ja przed wypisaniem poprosze tez o zwrot poniesionych kosztow skoro ich Unity nie pozwala na dalsza gre to niech zwroca kase przynajmniej
jakaś kancelaria adwokacka działająca pro bono powinna złozyc pozew zbiorowy w imieniu nabitych w butelkę graczy i zażądać wysokiego odszkodowania na rzecz Fundacji WOŚP to by na przyszłość 55 razy sie zastanowili czy wypuscić bubla :) a tak...są i pozostaną bezkarni...
Bezos leci w kosmos rakietą sterowaną tylko przez komputer a ci "informatycy" nie mogą zrobić gierki dla rozrywki.
Witam!
Uprzejmie informuję, że sprawdzamy problemy (w tej chwili są znane trzy duże problemy) i pracujemy nad ich rozwiązaniami. JEDNAK nie możemy podać dokładnego terminu ich naprawy.
Dodatkowo podaję 3 wskazówki, które mogą pomóc w płynności gry.
1. Deaktywuj zwierzęta i animacje w ustawieniach.
2. Menu gwiazdy tworzy pewne opóźnienia, jeśli to możliwe, należy pozostawić je otwarte tylko dla działań, a następnie zamknąć i nie pozostawiać otwartego przez cały czas.
3. Otwórz menu gwiazdy nad otwartą przestrzenią na swojej wyspie lub nad wodą w przeciwnym razie klikniesz menu i znajdziesz się na budynkach w tle.
Jak tylko otrzymam więcej informacji, dam Wam znać.
Dziękuję Wam za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Już wczoraj wyłączyłem zwierzaki i to co radzisz Pe...... A i tak to prawie nic nie zmienia...
Popieram a potem podaj sie do dymisji albo zmień nick:)
Niestety, nie da się grać:((( I po wielu latach muszę zrezygnować z Osadników:((( Zarżnęliście piękną zabawę:(((((
Niestety. Gra jest niegrywalna i z przykrością, po wielu latach, odchodzę z BB:(
co mi po tych radach jak od 3 dni się zalogować nie mogę tylko pasek mam
Udajecie dziure w ziemi??????????????
oficjalnie to oni wam powiedza ze wszystko dziala okrzykna to wielkim sukcesem a bledy t owymysl graczy
podbijam wątek
Penelopo - czy będzie oficjalny komunikat: co dalej ??
czekaj czekaj przez 8 miesiecy nei zrobili nic i wprowadzili mega badziew z milionem bledow a teraz jedna poprawka w spierpniu po tygodniu naprawia wszystko.. hehehehhehehe tak znam te naprawy bb i licze ze kolo 2045 sie uda nei wczesniej
kto następny?:) jak czytam odnosze wrażenie ze same dzieci biadolą ze im gierke zabrali:) ludzie ogarnijcie się bo to i tak niczego nie zmieni. BB i całe UBI ma to i tak gdzieś:)
Witam serdecznie!
Przepraszam, za negatywne doświadczenia związane z debiutem Unity. Zapewniam, że nadal ciężko pracujemy nad poprawą i rozwiązywaniem problemów, rozwiązania dostarczymy podczas następnej aktualizacji w sierpniu.
Naszym głównym celem jest teraz naprawienie płynności gry i sprawienie, by gra była grywalna. Pytacie o rekompensaty - Oczywiście mamy na uwadze, że wielu graczy nie mogło grać przez ostatnie 6 miesięcy i że wszyscy doświadczają trudności. Jak tylko poprawimy istniejące błędy i poprawmy płynność gry, wrócimy do tematu rekompensaty.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czy gra będzie dostępna na systemy 32bitowe ?
Szczerze to ja mam gdzieś te rekompensaty, nie jesteście w stanie w żaden sposób zrekompensować tego cyrku.
Piszesz o poprawce w sierpniu a ten miesiąc ma 31 dni, takie podejście jest nie dopuszczalne że uruchamiacie Unity po czym piszesz głupoty że cieżko pracujecie.
W tym momencie powinna zapaść decyzją puściliście bąką trzeba szybko pozbyć się smrodu i wg mnie powinniście ponownie włączyć klienta.
Tyle że wam to wszystko lata koło nosa bo w poważnej firmie nikt takiego babola jak już by wypuścił to szybo by go zdjął a wy swoim podejście powodujecie że ludzie poprostu sie nie logują bo po co się zalogować po 100 klejnotów? 7 dni :)
co najmniej 2,5k SC za każdy tydzień straconych zadań ze statku. taka jest min. moja realna strataCytat:
BB_Penelopa
Pytacie o rekompensaty - Oczywiście mamy na uwadze, że wielu graczy nie mogło grać przez ostatnie 6 miesięcy i że wszyscy doświadczają trudności.
tylko nie zapomnijcie dodac pozywnych kanapek bo to jest najwazniejsze,a i kilka monet by sie zdalo,w ramach tej waszej smiesznej rekompesaty,ktorej ogolnie w grze nie bylo nigdy bo graczy macie w glebokim powarzaniu,,,ludzie traca klejki,premium,premie dla znajomego,,Penelopa wez sie ogarnij napisz konkretna odp kiedy to naprawicie,bo tak jak ktos wspominal sierpien ma 31 dni,a gracze nie wiedza na czym stoja,,a pozniej podaj sie do dymysji.
Zgadzam się z ArturGrab co do powrotu klienta, dajcie im do zrozumienia, że nie chcemy ich poprawek, jak chcą niech się bawią tą grą sami na Unity i wprowadzają poprawki na własnej skórze, a do tej pory (i pewnie mogę napisać tutaj za wszystkich graczy z całego Świata) przywróćcie klienta i to jak najszybciej, a nie w sierpniu.
Może, źle się wyraziłem, było gdzieś napisane, że settlers na unity jest zrobione tylko pod 64bit, i tylko na takich systemach będzie można grać. Systemy 32 zostają porzucane przez wile gier, nawet windows 10 ma zapowiedziane porzucenie tej wersji, więc warto zastanowić się nad zmianą sprzętu w przyszłości.
tak z pamięci i nie wracajmy do tematu to chyba win 7 był ostatnim gdzie miałeś wybór nad 32 a 64, a nie o sprzęty chodzi a jedynie o jego oprogramowanie
Tak masz racje muszę zrobić papatki dla mojego lapka i kompa od netu, może z końcem roku coś 64bitowego pod sam tylko internet odpale,
mam konkret komputer ale go nie używam do zabaw internetowych i na tą chwilę moge tylko pozdrowić kompanów z gry i powiedzieć do zobaczenia za rok :)