https://ubistatic-a.akamaihd.net/003..._ama_forum.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat postu: Zmiana harmonogramu: Unity
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003..._ama_forum.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat postu: Zmiana harmonogramu: Unity
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
szybko się obudziliście, tydzień przed startem eventu zauważyliście że nie dotrzymacie wcześniejszej obietnicy o końcu mordęgi z klientem przed świętami?Cytat:
Unity Live-Serwer: Wielkanoc jest tuż za rogiem, a ponieważ nie chcemy przerywać corocznego wydarzenia wielkanocnego, wersję Unity wprowadzimy dopiero w maju. Dzięki temu, zyskamy więcej czasu na przetestowanie i niezakłócony przebieg tegorocznego wydarzenia wielkanocnego.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
a moglibyście uściślić czy chodzi o gwiazdkę w maju, maj w przyszłym roku czy najmniej spodziewana opcja - maj w tym roku?
Bardzo dobrze, nie spieszyć się - pozdrawiam rubinooki
Wszystko na ostanią chwilę... a nawet z opóźnieniem... ale grunt, że coś się dzieje, tylko no... zabierzcie ode mnie tego Flasha w końcu :D
No i fajnie :) Klient działa mi od początku świetnie i płynnie. Pracujcie spokojnie.
no i słusznie co tu więcej pisać przynajmniej będzie wielkanoc spokojna :)
ale że o co chodzi ? :D
o jaka ciekawa rozmowa, macie jakiś pomysł skąd biorą się półhurtem zadowoleni gracze ze stażem np. ośmioletnim i 1-2 postami napisanymi na forum przez całą settlersową karierę, gdzie się chowaliście chłopaki przez te lata, jakie zaklęcie was przywołało? :D:D:D:D:D
zostanmy przy kliencie na stale ... unity i tak nie warte zachodu ... a przy waszym podejsciu bb to i tak szkoda czasu bo z bledami i tak se nie poradzicie
To że będzie opóźnienie to się spodziewałem ale decyzję żeby to najpierw na testowym puścić popieram.
a o czym tu dyskutować ? przecież w BB to norma że budzą się 5 min. przed terminem :) i jeszcze kit wciskają " żeby dobrze działało :))))
bradzo dobrze , nie moge przeniśc konta a suport miliczy
I tak oto gra przeglądarkowa przestaje nią już być. "Czy jest na sali" kierownik tego projektu?? Bo z takim podejściem, decyzjami, opóźnieniami, niepewnością decyzyjną itp. to Wy sami sobie strzelacie w kolano
jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o piniondze :D
Kundo2015, Zbych0202, Danol148 - tak trzymać ;)
W końcu swietna komunikacja i decyzja :)
chcialbym przypomniec ,ze wigilia w tym roku jest 24 grudnia aby nie bylo kolejnej obsowy
najważniejsze ze może wreszciezakończą, moze i lepiej ze po swiętach i evencie, bo jakby cos nie wypaliło-to event by tez byl trudniejszy
a jezeli o to gdziesiedzimy = to w krzaczorach :)
Wejdźcie w kooperację z obajtkiem on to opanuje w 2 dni
czy to prawda że Orlen kupuje Ubisoft?
Dobra decyzja. Zróbcie jeszcze połączenie serwerów. Dacie radę.
Czy kogoś to dziwi? Jako użytkownik maca ma kolejne spokojne swieta. To doświadczenie nauczyło mnie jednego, nigdy ale to nigdy nie inwestować w takie zabawy prawdziwych pieniędzy, bo nie wiesz kiedy coś coś spartolą tak jak w tym przypadku. Odcięto graczy z dnia na dzień.
o matko unity mam jedną grę na tym eden wielki koszmar masa błędów i poblemów ze stabilnością mam nadzieje że tu tego nie będzie
Pewnosci oczywiscie nie mam ale moja teza jest taka ze do ostatniej chwili wozli sie z decyzja czy zamknac interes na patyk czy dalej w to brnac i migrowac. Pozno podjeli decyzje o dalszym inwestowaniu w ten projekt to i pozniej beda efekty. A jak sa skuteczni to wszyscy wiemy od 2012 roku gdzies.
2 lata wiedzieli o koncu flasza nic nie robili a teraz nagle w pocie czola ciezko pracuja i nic im nie wychodzi....
Gra ta przeżyła (albo i nie) tylko dlatego że Ubisoft zmienił podejście biznesowe chce też zarabiać na grach usługach. Jesteśmy królikami doświadczalnymi czy da się z nas dużo kasy wyciągnąć.
tu szczegóły https://www.ign.com/articles/ubisoft...n-aaa-releases
Z użytkownikami MACA bez zmian, jakiś czas temu BB napisała, że nie będzie klienta więc dopiero Unity.
Pandemia zmieniła wszystko, również rynek gier.
https://forum.diesiedleronline.de/th...=1#post1785895
U niemców jest inna wiadomość i przepraszają makowców
• Wydarzenie wielkanocne nadal będzie odbywać się za pośrednictwem klienta. • Gracze na komputerach Mac niestety również nie będą mogli korzystać z wydarzenia wielkanocnego. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i bardzo nam przykro!
zawsze myślałem ze mam kobietę z cellulitem a tu proszę - wyszedłem za cellulit z kobietą ;DD