Drodzy Gracze,
Zapraszamy do podzielenia się opinią na temat najnowszego Pamiętnika Dewelopera.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Drodzy Gracze,
Zapraszamy do podzielenia się opinią na temat najnowszego Pamiętnika Dewelopera.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
idealna kopia zeszlorocznego... niesamowita rewelacja
Odnośnik nie działa a chętnie bym się dowiedział jak owa stanica nalicza doświadczenie, gdy generał ma dodatkowy exp, zdolność generała ma dodatowy exp, włączona jest stanica i obowiązuje kilkukrotny exp podczas wydarzenia.Cytat:
Aby uzyskać więcej informacji na temat Stanicy Wywiadowców, sprawdź nasze FAQ.
Stanicy i obserwatorium nie będzie?
edit. nie ważne, już widzę :D
https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post274918
stanica i obserwatorium będzie
Aż 8 odkrywców i kolejny Generał "zapchajdziura". To już się robi nudne. Szczęście, że jest stanica i obserwatorium - jedyne przedmioty, którymi nie pogardzi większość z nas. No i jak zwykle beznadziejnie zmiksowane paczki. Mają duży potencjał ale kompletnie niewykorzystany.
Drzewko miłości ? To pierwsze co skreśliłem, bo nie widzę sensu jak to wykorzystać, a raczej połączyć z innymi premiami, bez konieczności logowania częściej niż raz na 12 godzin.
"Drzewko miłości ? To pierwsze co skreśliłem" LOL najwiekszy Twoj bład w tej grze ;D Ono daje bonus x10... a z premią od znajomego daje x22. Wiec nawet włączając raz na dobę to weź policz, właściwie z czym to porównujesz? Ze stekami x2? Czy innymi x3? ... Drogie w wytworzeniu rzeczy - np arkebuzy, armaty czy moździerze robię tylko przy włączonej premii x22. Do tego można je przestawiać wiec tak naprawę 1 wystarczy mieć na maxa a pozostale na min do przeliczania. Mam 3 i chce miec 6.
Pamiętajcie, że event startuje o 9-tej bo BB nie ogarnia czasu własnego serwera. O 9-tej też się skończy i znów będzie płacz i narzekanie.
dlaczego kaleczycie język polski i piszecie zdania bez sensu? "Zachęcamy do podzielenia się opiniami w dedykowanym wątku." - dedykowanym? wiecie co to słowa oznacza? powinno być przeznaczonym, a nie dedykowanym. dedykować można komuś wiersz
Drzewko miłości jest super, najlepszy budynek dający premie na produkcje i mały, używam na mennicach od jakiegoś czasu, a tak to na eventy gdzie musisz robić dynie czy coś innego jest bardzo przydatne, do tego na mennicach żetonów bardzo się opłaca. Przemyśl jeszcze ten zakup, warto :)
Interesuje mnie ten "Dowód miłości".
Ma on w ikonce niewyczerpalną kopalnię żelaza, bo w ubiegłym roku zawierał taką.
A teraz w spisie zwartości kopalni nie ma.
Na wiki jest stare zdjęcie tu masz aktualne z testowego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b50fce8e906.png
drzewko miłości to najlepsze, co w tej grze jest, dzięki niemu, mam(-y) 132 żetony , z mennicy żetonów (obecnie jest 6szt ), co 3,5 dnia
pozdro
dokladnie w tej grze zostalo teraz tylko ulepszanie budynków :) wiec zarowno zetony jak i olej to jedyne co sie przydaje - wiec wg. mnie drzewko pierwsze :)
Opracowałem mały kalkulator do liczenia potrzebnych dopałek do upraw kwiatów, zależnie od tego który mam dzień/godzinę eventu i o ile mamy dopalone uprawy na dany moment.
Żółte pola są edytowalne.
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=462414238
Witaj!
Dziękuję za czujność.
Dodałam link. FAQ znajdziesz > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jedno wam zawsze wychodzi mega lagiii
BB_Penelopa premia drzewa miłości poziom 3 + prestiżowa premia dla przyjaciela działa nieprawidłowo na tym evencie na uprawach. W podglądzie produkcji uprawy kwiatowej widać poprawnie 22 ale już do magazynu trafia tylko 11. Zgłoszenie do supportu poszło ale brak reakcji. Zainterweniuj proszę i mam nadzieję, że osobom które ten problem dotyka (a jest ich sporo) zostanie wyrównana stracona produkcja.
Też tak mam, tak jakby prestiżowa premia nie działała. Też zgłosiłem.
lag na lagu lagiem pogania , przygody sie nie chcą odpalać klient też , utrata połączenia. Czyli full event :D
BB_Penelopa nie działa wogóle prestiżowa premia na uprawach kwiatowych niezależnie od typu premii bazowej (Premia drzewa miłości, olej maszynowy itd.) mimo że w zakładce produkcyjnej upraw kwiatowych jest wyświetlana właściwa wartość produkcji to w rzeczywistości do magazynu trafia tyle ile bez prestiżowej premii. Podczas sprawdzania zasobów eventowych na chwilę jednokrotnie jest prawidłowa wartość a potem po 3-4 sekundach kwiaty wytworzone z udziałem prestiżowej znikają i już ich nie ma. Ja już jestem stratny 400 kwiatów. Proszę coś z tym zrobić.
masz racje sprawdzalem 3 razy nie nalicza dodaje 8 po czym odejmuje 4... tak ze bb znowu gratulacje
u wielu osob t odziala grafika na farmie tez to pokazuje
"
Zachęcamy do podzielenia się opiniami w
dedykowanym wątku."
NIE DEDYKOWANYM, A PRZEZNACZONYM !!!!!!!
a gra laguje jak nigdy, i ciągle się zawiesza
u mnie jednym znajomym dziala a drudzy maja to samo co my wiec blad jak zwykle po stronie bb a odpowiedzi pewnie sie nei doczekamy nigdy