Witam,
po pobraniu nowego klienta Excelsior nie działa - kryształy pobrane i nic więcej.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
po pobraniu nowego klienta Excelsior nie działa - kryształy pobrane i nic więcej.
Pozdrawiam
U mnie są efekt w postaci fragmentów map i nagród, brak tylko odpowiedniej animacji.
u mnie dziala:) , ale fakt bez animacji
Brak animacji ale działa
wygasająca sesja jest też irytująca :(
w excelsiorze dwukrotnie wcięło mi po 5 kryształów. Scenariusz:
- otwieram excelsiora
- zwiększam liczbe kryształów do 5
- klikam losowanie
- brak efektu po minicie zamykam excelsiora
- otwieram excelsiora ponownie
- liczba dostępnych kryształów jest pomniejszona o te zuzyte na losowanie.
Taki scenariusz powtórzyłem 2 razy.
problem z excelsiorem - nie pokazuje co wytworzył za każdym razem trzeba go wyłączyć i włączyć ponownie
kryształy pobiera, brak animacji, zawiesza się, dopiero restatart gry pomaga, księgi daje i nagrody też ale nie wiadomo jakie
Pytanie kiedy to zostanie naprawione ?
ja tak miałem - bez animacji i z zawieszaniem - na grubo przed klientem i eventem
animacji brak ......
W nowym kliencie nie działa kuźnia. Można do kuźni pobrać kryształy, lecz naciśnięcie na przycisk produkcji nie powoduje żadnej reakcji. Nie można produkować surowców do uzupełniania złóż, więc nie da się uzupełniać kopalń, które ulegają zniszczeniu. Czy ktoś z adminów odpowie na zgłoszone w tym wątku problemy?
Wszystko działa tylko nie pokazuje animacji, ani co się wylosowało.
Tak się dzieje tylko przy 1-szym załadowaniu kuźni kryształami. Po kolejnym załadowaniu kryształów "krzyżyk" do zamknięcia okna staje się szary, załadowana ilość kryształów nie znika i nie pojawiają się nowe uzupełnienia zasobów.
u mnie też nie widać czy działa jedynie ten krzyżyk robi się szary
Jak nie widzę co losuję kiedy potrzebuję jakiś podręcznik to dla mnie to nie działa jak powinno, prosiłabym to naprawić i nie żartować że to dobrze działa tylko coś tam nie :p
Excelsoir na pewno nie działa poprawnie. Na poziomie księgi-klan górski po używaniu po jednym krysztale nie dolicza poprawnie nagród.
Odejmuje kryształy ale na pewno nie dolicza zasobów nawet po restarcie nie pojawiają się nagrody w poprawnej ilości.
Ekscelsior jest zepsuty i to jest bezdyskusyjne.
To tak jak z Targowiskiem za monety gildyjne.
Zmarnowane zbieranie monet gildyjnych, a teraz zmarnowane zbieranie kryształów.
Co następne w kolejce?
Nie widać działania Excelsioru , tzn. nie widać co się wylosowało , a podobno coś wybiera
a zobacz ze wpadają ci skrawki, czyli reszta tez, ci wpada do gwiazdy.
Notka moderacyjna.
Tematy połączono.
is deth....
Excelsior umarł chyba razem z Flashem. Żadna z wersji Klienta sprawy nie rozwiązała. Kryształki znikają, nie widać co zostało wylosowane, działa niezwykle powoli lub się zawiesza a co najgorsze - lubi w trakcie gry niespodziewanie ją przerwać zamykając klienta. W efekcie, zabawa z Excelsiorem to zszarpane nerwy. strata czasu no i kryształków. Smutne :(