https://ubistatic-a.akamaihd.net/003.../sp_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Wielkanocnego 2020.
Bądźcie zdrowi!
BB_Penelopa
Wersja do druku
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003.../sp_header.png
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat Wydarzenia Wielkanocnego 2020.
Bądźcie zdrowi!
BB_Penelopa
w sumie niema nic ciekawego , w tym roku, niema Borysa, kolejnego MSW,
pozostaje wykupić parki wiosenne, odkrywczynię Zoe.. i to chyba tyle..
więc szybko się uzbiera,
za tą marność, powinni dać na osłodę, expo x3.
pozdro
limit na borysa , brak msw ? daremny event zero inwencji ...
nie ma drugiego Borysa i mma- smuteczek :(
Witam serdecznie!
Dajcie szansę Zakapturzonemu Generałowi! :)
Przebierając się i maskując swój garnizon, by wyglądać jak bandyci, jest w stanie atakować ukradkiem, a nawet osłabiać wrogów, zanim rozpocznie się faktyczna walka. To sprawia, że staje się groźny, kiedy walczy z bossami. Odzyskuje siły dwa razy szybciej, podróżuje na mapę przygody 3 razy szybciej, ma 1000 PŻ, może przewieźć do 200 żołnierzy. Posiada zdolność zadawania uszkodzeń obszarowych i pierwszego uderzenia. Jego celność jest bardzo niska i wynosi tylko 10%, ale jeśli trafi zada wysokie obrażenia. Jego specjalny talent nazywa się „Zasadzka”. Zmniejsza HP bossa i jednostek obronnych nawet o 25%. "Zasadzka" łączy się z umiejętnością "najazd" i zmniejsza obrażenia zadawane przez bossa o 25%
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
krotko mowiiac dalesz olewanie graczy ale teraz jest okazja lany poniedzialek to mozecie olewac:))
Że tak głupio zapytam - jak planować straty jak coś ma 10% szansy na trafienie? (20% z umiejętnością...)
Zdecydowane NIE !!! dla tak słabego eventu gdzie z racji panującej epidemii i tak zaleca się siedzenie w domu. Brak MSW oraz limit na Borysa to strzał z otwartej prosto w twarz gracza (tak się właśnie poczułem). Bardzo słaby event,oj bardzo. Quo vadis BB z takimi rozwiązaniami??
na koniec napisza ci ze dla nich sa wazne nasze opinie itp itd a potem i tak zrobia swoje ...olewka jak zawsze
A najśmieszniejsze w tym wszystkim, że wśród sezonowych przygód są 2 z Górskiego Klanu, który już drugi event z rzędu nie działa jak należy (bo już na "Motylkowym" się popsuł). Najbardziej sensowne wyprawy nie mogą być robione :)
drugi Borys by się przydał, ale nie rozumiem tej fascynacji generałem MSW, on był wartościowy kilka lat temu, gdy głównym mięsem armatnim byli rekruci, a o Vargusie nam się jeszcze nie śniło
Brak możliwości zakupu drugiego Borysa to potwarz dla graczy. Czekałem na niego ,bo to jedna z niewielu rzeczy, która w ostatnim czasie była wartością dodaną. I w sumie pod niego miałem się w jakiś sposób "starać" na tym evencie. A tak to 90% to kolejne śmieci wliczając w to również zachwalanego wyżej prze CM-a ślepaka w kapturze, który nawet nie posłuży jako pierwsza fala bo jest goły w skille jak rzadko. O tytanowej kurze, która na obecnym etapie gry jest potrzebna jak chłopu stonka już nie wspomnę. Tak jak kolega wyżej pisał może exp x3 uratował by lekko twarz tego eventu. Szkoda bo niegdyś najlepszy moim zdaniem event równa do tej bylejakości jaką ostatnio nam się tu serwuje.
Tylko jak rozumieć słowa napisane na samym końcy: Ważna informacja dotycząca limitów:
Ograniczone do podanej ilości na gracza w tegorocznym wydarzeniu. Jeśli posiadasz już przedmiot (niezależnie od ilości z poprzedniego wydarzenia, możesz ponownie uzyskać wymienioną ilość przedmiotu w tym roku.
Spokojnie, drugi Borys pojawi się w sklepie za odpowiednią ilość klejek :)
A co do tego nowego genka, jest on mniej więcej, na poziomie majora, a majorów, a nawet lepszych od nich, mamy pod dostatkiem. Moim zdaniem, z racji, że podróżuje 10 min na przygody, będzie używany na dropy, no i może jako mięso na 1 atak.
Nowy budynek, "Tytanowa Kura", też bardzo słaby. Dla graczy z wyższym poziomem nieprzydatny, ponieważ mają kopalnie rudy tytanu, a dla graczy z niższym poziomem, za drogi.
Na tesćie, można było kupić dwie nieustraszone i dwie dzielne odkrywczynie. Tutaj widzę limit 1...
Tak to słuchają graczy, zamiast dodać to o co proszą, to zabierają xd
Ewent słabiutki jak futro z misia:)
Nie ma też gwiazdek przy parku i hołdzie dla łowców.
Ale limitu na to wszystko chyba nie ma, bo w niemieckim pamiętniku gwiazdki są.
Event zapowiada się jakoś... Bez szału .... Pozdrawiam Graczy
Ktoś wie na ile przewidywania settlers wiki odnośnie możliwości zdobycie pisanek z danej przygody są poprawne?
BB już liczy pieniążki ile zarobi na dodatkowym Borysie za klejnoty jeden za 6999 kleju drugi w jakiejś mega paczce za 70 k kleju. Księgowy zobaczył ile kasy wpadło za mega paczki to ucina dostęp do darmowych wartościowych rzeczy w grze. Borys jest cienki nowy generał Zakapturzony jest mega dobry kosi wszystko jak leci ma moc jak msw a czasami nawet trafi za 10 msw ( tylko nie wiadomo kiedy no i bez flankowania ale kto by zwracał uwagę na takie szczegóły). Jest tak dobry że nikt nie wie gdzie go użyć no i można kupić za darom aż 3 sztuki od razu mam uśmiech na twarzy jak pomyśle jak to miło mieć 3 sztuki prawie bez użytecznej rzeczy.
no i po rozpoczeciu eventu (czytaj dodaniu lagow) Borys na klodke , czyli po evencie , na szczescie w innych grach dodali tez free premki
dziekujemy za mega lagi , reszta oferty daremna
gdzie się podział :confused: :
Nazwa: Wspaniały hołd dla łowców (Limit: 1*)
Typ: Hołd (Nie można podarować / Nie można handlować )
Opis: Ten budynek wyraża uznanie dla wszystkich Twoich zawodowych łowców, zwiększając ich skuteczność w zbieraniu mięsa za darmo: produkcja: 3 mięso co 6 minut.
Cena: 2945 Pisanek w Paski
rowniez nie ma ... gratulacje
po epidemii proponuje :-D dajmy się zaskoczyć
Nie działa premia Wróżkowy pył. Może BB obniżyło w osiągnięciach ilość konieczność zebrania na wyspie pisanek?
premia działa tylko trzeba kila razy bo sie bardzo dobrze ukrywają ( az 3 razy musiałem zastosować Wróżkowy pył) żebym znalazł
Jestes pewien, ze dziala poprawnie?
Ponizszy cytat za: https://forum.thesettlersonline.pl/t...l=1#post287369
Jak już wyżej Ranhea zacytowała - opisany problem z działaniem premii "Wróżkowy pył" jest nam znany. Przepraszam za niedogodności z tym związane i proszę o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mam możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokładamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy. Bardzo proszę wstrzymać się z użyciem premii.
Zdrowia!
BB_Penelopa
Trochę słaby event dla osob które dopiero z grą zaczynaja przygode
nagrody w kalendarzu - słabe
jak slaby dla tych co zaczynają to nie wiem co powiedzieć o tych co kończą ;D tj sa powyżej 60 czy kolo 70 lvl bo to wszystko juz mają... kury i słabego gienka nie liczę bo to dno kompletne.
może ja gapa jestem, ale skąd brać przygodę "skąd się biorą pisanki?