U mnie problemy z zalogowaniem :/ ma każdej przeglądarce to samo.
EDIT:
hmm, naprawiło się, po paru minutach.
Wersja do druku
U mnie problemy z zalogowaniem :/ ma każdej przeglądarce to samo.
EDIT:
hmm, naprawiło się, po paru minutach.
czyżby serwer Kolonia padł, podczas ładowania ,
wyskakuje POŁĄCZENIE ZOSTAŁO PRZERWANE
http://z3nfist.cba.pl/images/2020-01-02_124225.jpg
zalogowac sie nie da ;(
Zaktualizujcie sobie flash playera dla firefoxa i chrome, u mnie kiedyś pomogło.
Witam od rana niemoge sie zalogowac ten sam problem
witam, u mnie ten sam problem. Od 2h nie moge sie zalogować na konto
Ja wyczyscilem cache ze wszystkich przegladarek i tez z flesza i to samo wiec jest to problem u nich:[ niestety trzeba czekac az laskawie zwalcza problem bo widac ze go tylko standardowo podreperowali lecz nienaprawili a premka leci i nici z niej:] pozdrawiam i czekam
u mnie ten sam problem
niestety dalej to samo czyli lipa z zalogowaniem
U mnie rano było OK - od 15nastej padło
To tak jak u mnie, rano OK teraz padaczka. To chyba problem kilku graczy bo nie ma info na głównej.
Ja próbuję się dostać na wyspę od 13, bez skutku.
Byłem u znajomego, który nie ma problemu z logowaniem. Próbowałem na jego kompie się zalogować i nie dało rady. A on ponownie zalogował się bez problemu. Chciałem żeby ze swojego konta wszedł na moje, żebym mógł ocenić stan wyspy i nie dało rady. Na niektóre wyspy znajomych mógł wejść bez problemu a na inne nie dało rady. Mam nadzieję, że BB nie pogubiło kont graczy. Jak piszą poprzednicy rano było OK i padło przed południem.
Po zalogowaniu klikam graj i nic po chwili informacja - problem z serwerem sprubój ponownie i tak od rana, zaś stracę cały tydzień bo dziś bym dostał 100, a tak będę nie poraz pierwszy stratny. Zachwilę idę do pracy no i będzie po ptokach.
kolego u mnie jest tak od rana , pisze na forum i niema odzewu
zobaczcie ze to dzieje sie na koloni tylko z innych swiatow niema wpisow zadnych
I u mnie nie działa od rana. Znajomy z tego samego kompa na swoje konto loguje się bez problemu. Testowane na kilku przeglądarkach. I on też nie może kontrolnie wejść na moją wyspę żeby zobaczyć co tam się dzieje. W każdym razie na pewno problem nie jest po stronie mojego komputera.
Zrobiłem to samo co Ty - nie mogę się zalogować a z konta kumpla nie można wejść na moją wyspę. Czyli awaria po ich stronie. A traktują nas jak niesforne dzieci.
od rana nie moge się zalogowac
inne gry działają
prntscr.com/qlzvrki tak to wygląda,dalej nie idzie
mam to samo od ok 12.00
u mnie problem pojawił się już o 11.00
U mnie to samo od 15.00 nie mogę się zalogować.
Zalogować to się mogę tylko gra się nie otwiera, Komunikat " zerwane połączenie z serwerem"
poprosiłem znajomą i też nie mgła wejsc na moja wyspę
tak,nie zapala się na zielono vałka
nie można załadować gry
Od godz.11:00 nie da się zalogować do gry - Kolonia nadal nie dziala.
Moze ktos z łaski swojej napisze z modów żeby sup. wzioł sie za robotę!!!
Nie po to kładę kasę żeby spali :) jak ja nie moge grać.Ciekawe co dadzą - 5 fasolek ?
Może byścke wzieli sie za robote w koncu !!!
Jeśli dobrze pamiętam miałem ten sam problem w środę. Po kilku próbach udało się zalogować. Widocznie miałem szczęście i trafiłem gdy załoga pracowała nad doraźnym rozwiązaniem problemu.
Dziś nie mam problemu, ale niektóre osoby z gildii mają problem z wejściem. Starałem się odwiedzić ich wyspy, ale nie ma na to szans. Pozostaje poczekać aż naprawią. W najgorszym wypadku trzeba będzie czekać do poniedziałku. Gorzej jeśli ktoś nie zdążył wydać wszystkich prezentów, bo dostanie dużo mniej warte monety.
Myślę że nie ma sensu się denerwować i trzeba spróbować powiadomić support przebijając się najpierw przez ścianę czyszczenia ciastek itd. Tak jak wspominał ktoś wcześniej problem związany jest z kontem, a nie z komputerem.
aż musiałem się kawą z prądem zdezynfekować - takiego nerwa mam
i dalej nic, połączenie przerwane z serwerem
u mnie jest tak samo wiec widac nic niezronili nawet serwera niezresetowali w nocy szkoda pisania
nie da się wejść do gry na żadnej przeglądarce ani na kliencie gry...
szkopy w weekend nie pracują więc pewnie w poniedziałek to naprawią
U mnie tak jak u was dalej to samo. Do tej pory inni mieli problemy u mnie było OK. Robiąc sobie wczoraj przerwe zostawiłem na ruchu przemysłowe kopalnie rudy tytanu i saletry, trochę szkoda jak się zawala, ładne były:))
Nie mogę wejść do gry, co jest?
jak gra ruszy zgłos sie do mnie po kopalnie :)
udało sie komus zalogować na kolonie?
Dalej nic. Gra rusza, ale konto się nie wgrywa. Bedzie fajnie jak oddadzą nam konta z jednym budynkiem na wyspie, oczywiście Władyką:)
Potwierdzam dalej nic czas chyba zrezygnowanie z tej gry niespotkalem sie z taka ignorancja i olewaniem w zadnej grze online a zwlaszcza problemami technicznymi ktore sa tu od lat
ja nie mogę od wczoraj wejść na grę
ja mam problem z zalogowaniem się od wczoraj niestety nie mogę wejść na grę
Nadal nie działa. Już ponad dobę.
Support odpisał mi wczoraj, że cyt. korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
czemu ta najlepsza gra na swiecie znów nie działa jurz od dwuch dni?
ja od wczoraj podejmuje próby i tez po wczytaniu paska pojawiają się komunikaty ( podpowiedzi) i tak mogę czekać do śmierci. czasami wyskakuje komunikat ze polaczenie zostało zerwane serwerem. zgłaszam problem do suportu. o dziwo odpisali ze więcej osób ma problem ale nic z tym nie robią. ta gra to masakra. już dwa lata nie grałam żeby się nie wykurzać, wróciłam do gry miesiąc temu i znowu się irytuje.