Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Witam!
Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Odnośnik nie działa
wg testowego na 76 lvl potrzeba mniej expa niz na 75 - kompletny brak konsekwencji
Kiedy rusza event?
Znowu tajemnica? Masakra z Wami...
:confused: kiedy oddacie mi moje konto ?
tzn BĘDZIE pokazywał wartości prawidłowe?Cytat:
Naprawiono błąd - Generał Ponury Żniwiarz, Lord Dracul i Młodszy Generał Gemini mają teraz prawidłowe wartości w sklepie.
a jakie TERAZ są te nieprawidłowe?
Co nabroiłes? Multikonta?
No to ja się nie zgadzam z tym 80.
Znowu coś nowego... "zawsze do przodu, zawsze na czas" ot potęga
Nowości to nic, lepsze pytanie to jakie błędy się pojawią po tej konserwie
Jesli 10 konserwa to event pewnie od 16 może być jak się uporają.
A co z czempionami będą w sklepie ?
"Żądnej Przygód Odkrywczyni"" a która to ? zauroczona , stanowcza ?
ja mam pytanie a na jaki temat mamy dyskutować moze kiedy spadnie porządny śnieg
Nie uważałeś na lekcji... Jedynka! Siadaj! W tak zwanym międzyczasie (mniej więcej w momencie wprowadzenia wydarzenia portowego) zmieniono limity np na młodszego generała gemini - miało być 6: 2 z eventu, 2 z potężnej paczki i 2 ze sklepu po prostu, ale coś nie pykło i jest 8 (4 ze sklepu po prostu). Zapewne zatem teraz będzie poprawka na 2 ze sklepu i w związku z tym pojawia się pytanie - co jeśli ktoś już kupił 4 ze sklepu + 2 z pakietu + ma 2 z eventu?? 2 sztuki znikną? klejnoty przepadną? Czy jak?
I po co ja przepłaciłem za młodszego gemini
Każdy wie,lecz nie każdy czuje.
jak to dobrze mieć kujona w sąsiedniej ławce :D
ale ja się pani psorki pytałem co w tym jest nie tak, pewnie czytała tabelę jaką sama wklejała - ale gdybyś dał jej szansę odpisać to byś wiedział czy fizycznie była i jest jeszcze opcja kupienia dodatkowych 6 geminii czy to była tylko literówka-cyfrówka w wyświetlanej liczbie w sklepie
wątpliwe czy ktos póbował dokupic w sumie kolejnych 6 do spamowania - więc teraz sam się musisz domyślać, kujonie, marsz do kąta :D
Co to jest za budynek: Barwna giseria? Penelopa go umiescila na liście budynków do upgradu na 7 lvl.
Lista budynków z możliwością ulepszenia do Poziomu 7
- Piekarnia
- Łukmistrz
- Warsztat piwowara
- Warsztat rzeźnika
- Kopalnia węgla
- Warsztat smolarza
- Barwna giseria
- Kolorowa Zwykła Papiernia
- Kopalnia miedzi
- Chata drwala (egzotyczne)
- Chata leśnika (egzotyczne)
- Tartak (egzotyczne)
- Gospodarstwo
- Gisernia
- Rybak
- Kopalnia złota
- Warsztat kamieniarza (granit)
- Chata drwala (liściaste)
- Chata leśnika (liściaste)
- Tartak (liściaste)
- Chata łowcy
- Ulepszony snycerz
- Dobra papiernia
- Kopalnia żelaza
- Warsztat snycerza
- Łukmistrz (długie łuki)
- Tartak (mahoń)
- Warsztat kamieniarza (marmur)
- Warsztat kamieniarza
- Młyn
- Chata drwala (iglaste)
- Chata leśnika (iglaste)
- Tartak (iglaste)
- Dom
- Kopalnia Saletry
- Silos
- Zwykła papiernia
- Stajnia
- Magazyn
- Kopalnia tytanu
- Warsztat ślusarza
- Młyn wodny
Nie martw się, jeśli na liście nie widzisz swojego ulubionego budynku; więcej budynków będzie można ulepszyć poziomu 7 dzięki aktualizacjom w przyszłości!
nie zdziwilbym sie jakby paczki nie mozna bylo kupic, tak jak to juz raz bylo ze starannym odkrywca
Na testowym można mieć maksymalnie 6 młodszych generałów gemini. Kupiłem 2 paczki, 2 za klejnoty i po kupieniu 2 ze środowiska testowego zablokowało możliwość kupienia kolejnych 2 za klejnoty a była taka możliwość.
Tak z innej beczki, to przydało by się naprawić głosowanie na targowisku gildii, bo nawet nie ma odliczania do kolejnego głosowania...
odliczanie dziale, ale młyna wodnego kupic ciągle nie idzie, może konserwa to naprawi
kiedy wreszcie będzie można lajkować wpisy i tematy na forum? BB przynajmniej mielibyście odzew czy dany wpis jest coś wart, czy to jakieś jednoosobowe widzimisię.
druga ważna sprawa, co zrobicie pod koniec 2020r jak chrome zablokuje odpalanie flasha? zostanie tylko bundle ????? tzw. 'stacjonarna' wersja gry?
Mam nadzieję BB że tym razem doczekam się odpowiedzi, nie tylko ja zresztą.
Prosty skok na kasę przed zamknięciem sklepiku. Im więcej z nas udoją tym większa dostaną premię na zakończenie projektu.
haha no i tak jak zawsze bb nas nie zawiodloo przedluzenie konserwy do 14 :)... po 14 pewnie polowa rzeczy dzialac nie bedzie
Nic nowego:)
święto:) ruszyło
I po konserwie...
Tradycja podtrzymana, bo jak by to było jak by się konserwa w czasie wyrobiła.
Ciekawe jakie nowe błędy wgrali przy okazji
i dalej lipa nic nowego. Ciekawe co się tym razem popsuło?
Ja od godziny się próbuje zalogować i pasek postepu wisi w połowie ... więc może do świat zdąże