kurcze,
co wy tam robicie?
kolejny blad....
niektorzy otrzymali drugi raz paczki z nagrodami z eventu rocznicowego, a niektorzy nie
teraz bedziecie to odkrecac w druga strone?
ogrnijcie sie
Wersja do druku
kurcze,
co wy tam robicie?
kolejny blad....
niektorzy otrzymali drugi raz paczki z nagrodami z eventu rocznicowego, a niektorzy nie
teraz bedziecie to odkrecac w druga strone?
ogrnijcie sie
Rozumiem, że paczki nie otrzymałeś? ;)
Ci, którzy dostali paczki poprzednio - dostali je ponownie. Ci, którzy dostali dodatkowe nagrody w evencie rocznicowym - nie dostali paczek poprzednio (co miało sens, skoro miało to być wyrównanie) i nie dostali ich teraz (w efekcie są teraz poszkodowani, co nie ma sensu - za to doskonale pasuje do reszty działań BB).
Chyba się komuś dziecko dorwało do komputera nie możliwe żeby oni tak na serio prowadzili ta grę. Kolejna piękna katastrofa tym razem po próbie naprawy poprzedniej.
również nie dostałam prezentu a z tego co wiem była tam odkrywczyni ,więc trochę szkoda:(((
Ja też nic nie otrzymałem, ciekawe jak mi to zrekompensują ...
A kiedy te paczki były? Dzisiaj? Jakoś nie widziałem u siebie.
Witam serdecznie!
Ponowne wysłanie nagród nie było planowane. Więcej informacji podam w odpowiednim czasie na forum. Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
W najbliższym czasie? czyli w sumie jeszcze nie jest powiedziane, że to ostatni raz? :)
Penelopa jeszcze nie ogarnęła do końca Google Translatora. Dlatego Jej wpisy są tak sporadyczne. A błędy??? No cóż. Nic dodać, nic ująć. Normalka w tej grze. Szkoda, że Ubi zakupiło taki bubel. Psuje całkiem swoją reputację
Nam również jest przykro ,że tak traktuje się graczy że część z nich prezenty dostaje a część nie :))
No dobrze, ale co teraz, odebrałem prezent, wyszkoliłem, i co zabierzecie mi odkrywcę ?
to nie moja pomyłka, a przy okazji coś zepsujecie jako dodatek ?
[bump]
Mija prawie miesiąc, coś wiadomo w temacie?
Nie wiem jak to u Was wyglądało. Ja napisałam na gildii, ze dostałam. Najpierw zdziwienie. Potem napisałam ile w sumie mam i co w opisie było. A oni huralnie stwierdzili, że już wcześniej to dostali. Także nie bardzo ogarniam jaki błąd i ile powinno się mieć tamtych odkrywców nie licząc klejnotowych ze sklepu....
Ps czemu słowo "z d z i w k o" mi wygwiazdkowało w poście? Przecież to nie przekleństwo...
Ja również nie otrzymałam nagród z przygody rocznicowej. Niektóre drzwi w kalendarzu można było otworzyć tylko za 300 klejnotów.
[Chopsa]
To jak z tym tematem?
pozamiatane i koniec roku :))))))))))
[HOP]
To dowiemy sie cos na ten temat, czy udajecie greka?
BB_Penelopa
25.11.2019
Cytat:
Witam serdecznie!
Ponowne wysłanie nagród nie było planowane. Więcej informacji podam w odpowiednim czasie na forum. Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Od listopada troche czasu minęło. Zapomnieliśmy, czy czekamy, aż zapomną?
Cześć!
Nie zapomnieli i nie zapomną. :)
Dla przypomnienia: najpierw część graczy odebrała podwójne nagrody za zadanie kończące pierwszą fazę eventu rocznicowego 2019. Następnie pozostali gracze otrzymali wiadomość i stan nagród został wyrównany. Po miesiącu, w wyniku pomyłki, wiadomość z prezentami ponownie została wysłana do graczy, którzy nie mieli zdublowanego zadania.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Aktualny status:
Cytat:
Sprawa nadal jest w toku. Należy dokładnie sprawdzić, kto z graczy otrzymał prezenty po raz drugi. Nie przeprowadzono jeszcze weryfikacji, ani nie zapadły jeszcze żadne wiążące decyzje, dlatego też w tej chwili nie można przekazać bardziej szczegółowych informacji na ten temat. W międzyczasie pojawiły się pilniejsze problemy i sprawy do załatwienia przez programistów. Poinformujemy Was o dalszych krokach w tej sprawie. Dziękujemy za cierpliwość.
No i co, jednak BB zapomniało? Minęły ponad 4 miesiące od informacji "Sprawa jest nadal w toku" i nic się nie dzieje. Już straciłem nadzieję, że dostanę brakującą odkrywczynię :(
Witaj!
Sprawa nadal jest w toku. Należy dokładnie sprawdzić, kto z graczy otrzymał prezenty po raz drugi. Nie przeprowadzono jeszcze weryfikacji, ani nie zapadły jeszcze żadne wiążące decyzje, dlatego też w tej chwili nie można przekazać bardziej szczegółowych informacji na ten temat. W międzyczasie pojawiły się pilniejsze problemy i sprawy do załatwienia przez programistów.
Poinformuję Was o dalszych krokach w tej sprawie.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Zdążycie przed końcem gry? Zostało 5,5 miesiąca, na razie minęło 8 miesięcy i nie zrobiliście nic.
No jak to?
No i mamy prawie kolejny event rocznicowy, a błąd z ubiegłego roku nadal nie naprawiony.
Pojawia się pytanie - jakie błędy będą w tegorocznym wydarzeniu, czy powtórzy się zeszłoroczny, czy może BB po raz kolejny pokaże, że nie ma dlań rzeczy niemożliwych i zaimplementuje nowy błąd, z którym znów nie będzie sobie umiało poradzić?
wymiana kola w aucie tez zajmuje czas jedni robia to 5 minut drudzy caly dzien ... to samo u nich
Na razie obowiązuje w tym temacie poprzednie oświadczenie, poinformujemy Was kiedy coś się zmieni.
Pozdrawiam
MOD_Victoria