po konserwie okna w kalendarzu są nieotworzone
Wersja do druku
po konserwie okna w kalendarzu są nieotworzone
Po dzisiejszej konserwacji wykasowało wszystkie otwarte okienka dni z kalendarza wydarzeń.
Proszę to naprawić i dać rekompensatę dla tych co ponownie kliknęli za klejnoty.
Potwierdzam.
Zablokują nam się kolejne drzwi pewnie, ja otwierałem wszystkie bez klejnotów, ale pewnie od jutra będzie słabo, konserwa?
Mam dokładnie tak samo ;(
Podobny problem.
Po konserwacji, wykasowało wszystkie otwarte drzwi z kalendarza.
Niech dadzą wszystkim po 300 klejek i po sprawie...
u mnie jest dokładnie to samo.
to samo
To samo :/
Tak samo :(
I tamci to samo, i oni to samo, i wszyscy to samo, i nawet to samo tak samo
Kalendarz popsuli :)
Tez mam to samo .....................
no i oddali po 300 klejek za trzy drzwi. Tylko co z szsowym ? (za fatygę ponownego klikania )
Hłe hłe hłe po konserwie: (logowałem się codziennie i drzwi otwierałem)
https://i.imgur.com/yTHZaNa.png
Witajcie! :)
Każdy otrzymał 300 klejnotów, aby ponownie oworzyć drzwi.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
https://forum.thesettlersonline.pl/a...1&d=1571924790
mam dokładnie to samo
a czy te drzwi musza byc ponownie otwierane? jest osiągniecie albo nagroda za otwarcie wszystkich?
https://zapodaj.net/ed9184696c6e8.jpg.html
Pewne słowa cisną się do ust, rozum podpowiada: spokojnie to tylko gra ale ..., niesmak pozostaje.
Wstyd bb (specjalnie z małej litery).
Witam serdecznie!
Jak już MOD_Victoria napisała - podczas ostatniej konserwacji rzeczywiście pierwsze 3 drzwi kalendarza (21.10, 22.10, 23.10) zostały ponownie zamknięte. 24.10.2019 r. wysłaliśmy 300 klejnotów, dzięki którym możecie ponownie otworzyć drzwi i raz jeszcze zdobyć nagrody, jakie się za nimi kryją!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Jeżeli klejnoty, które otrzymaliście w celu otwarcia pierwszych 3 par drzwi w kalendarzu wydacie na inny cel niż były przeznaczone, to może się okazać, że w konsekwencji otwarcie Specjalnych drzwi i zdobycie nagród będzie wiązało się z dodatkowymi kosztami, lub będzie niemożliwe.
Domyślam się, że w takiej sytuacji chcielibyście uzyskać wsparcie z Supportu. :)
Niestety, w takim przypadku jest wysoce prawdopodobne, że Wasze zgłoszenia zostaną rozpatrzone negatywnie.
Czuję się w obowiązku przestrzec Was, byście tego nie robili i wydali klejnoty zgodnie z przeznaczeniem.
MOD_Victoria
Witam , otwieram drzwi z kalendarza , nie mogę wybrać nagrody . Co jest ???????
Ja tez. Otwierałam wszystkie drzwi po kolei a teraz 3 pierwsze mi wyzerowało i muszę wydać 300 klejnotów żeby otworzyć ponownie
Żeby otworzyć złote drzwi trzeba mieć otwarte wszystkie poprzednie. Na 3 pierwsze drzwi BB przesłało rekompensatę - 300 klejek.
przypinam sie do tematu tez nie moge wybrac nagrody z dzisiejszego dnia
Cały dzień próbuje otworzyć drzwi 27,10,2019r. niestety program mi tego uniemożliwia jest to ewidentny błąd gry.
Przeczytaj notatkę przy drzwiach i sprawdź czy spełniasz wymagania do otwarcia drzwi.
Wybaczcie, nie chcę nikogo obrazić, ale mam wrażenie, że albo specjalnie tak piszecie, albo jesteście analfabetami.
Łatwiej Wam wylewać żale na forum, zamiast zapytać na czacie gry, albo po prostu przeczytać, co przy drzwiach pisze, aby je otworzyć.
Jak się nazywa ten mały dodatek do chrome, w prawym górnym narożniku, widoczny na screeenie...? Taka myszka..? :D
u mnie tez tak sie stało. Skandal. Loguje się człowiek codziennie otwiera drzwi a potem mu sie blokuje niedzielne drzwi :(
I mnie tez. I żadnej rekompensaty nie dostałam. Wydałam wczoraj swoje klejnoty na ponowne otwarcie tych drzwi a wcale nie mogłam otworzyć tych niedzielnych i teraz one kosztuje 300 klejnotów. Porażka
Cześć wszystkim,
Czy może mi ktoś pomóc, nie otwierają mi się specjalne okna w kalendarzu eventowym.
Wie ktoś może dlaczego tak się dzieje??
Pozdrawiam
Też miałem ten sam problem z niedzielnymi drzwiami, dzisiaj przeczytałem na forum o co chodzi i już je otworzyłem. Wszystko fajnie tylko teraz cała operacja kosztowała mnie 600 klejnotów, 300 dostałem jako rekompensatę ale drugie 300 jestem w plecy.
Przykre to :((
Musisz mieć otwarte wszystkie wcześniejsze
Ja nie mogę otworzyć złotych okien, okno 27 w dozwolonym czasie nie dało się otworzyć. Dzisiaj nie mogę odebrać nagrody z okna 31.
https://ibb.co/K2yT8VX
Gdzie sa moje okienka z kalendarza co to (wycięto) jest ? (wycięto)
dawac te okienka
Napiszmy to po raz enty.
Wszystko działa jak należy, no może prawie.
W czwartym dniu eventu nastąpiła konserwacja, która zamknęła pierwsze trzy drzwi.
Dlatego BB rozesłało każdemu 300 klejek na ponowne otwarcie tych drzwi.
I koniec, kropka
Benek bez urazy, ale BB wyszło z tą konserwą z twarzą, zaś ...
gracze, którzy nie ogarnęli sprawy teraz sami sobie szkodzą.
A pisali na forum, jak dali klejki - wykorzystać klejki zgodnie z przeznaczeniem, żeby nie było płaczu, chyba nadaremnie.