Premia dla znajomego - błędy
Chcę się z wami podzielić kolejną radosną nowiną. Działanie premii dla znajomego powoduje błąd z odkrywcami. W trakcie trwania premii puszczeni wracają po chwili nic nie przynosząc. Można tak robić w nieskończoność. Gratuluje kolejnej zachęty BB do tego aby walnąć ta grą w cholere. Błąd jest podobny do tego z obserwatorium i kwatermistrzami bo w sumie puszczeni wracają co chwile. Więc albo tracimy premie albo nie mamy piłek w evencie!
kradzież czasu - nowa ziemia
rzuciłem sezamka 12 godzin ustawiłem produkcje na 11 godzin sezamek się kończy a czas produkcji podskoczył do 10 godzin. to samo w el. garnizonie. napisze ktoś dlaczego tak się dzieje? pisałem na pomocy ale tam same d...i robią sobie żarty.
nowa ziemia gdzie znajdki?
wylądowali szukacze a ze 15 sztuk lądowali kilka razy w koncu się udało imogłem dziadów wysłać ponownie ale to co znaleźli poszło się param pam pam [wycięto] reset/relog nie pomógł robilem reloga restarta kompa szukacze choc wyslani nadal chcą wyladowac
problem z zadaniami w zadaniach kryzysowych
jest duzy problem z wykonaniem zadan - po kilka razy trzeba rozpoczynac produkcje rzeczy potrzebnych do realizacji zadan niby zakonczy sie proces produkcji a po chwili znow trwa produkcja tych samych rzeczy - koszmar ...
nie kończąca się historia
już 5 razy wracają mi ci sami szukacze skarbów i ofc 5 razy ich wysyłałem na szukanie a teraz ponownie się pojawili :) i wracają bez skarbów :) dobrze ze nie szukam przygód bo bym nie złą kasiorę stracił. już mi się nie chce.