Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić. Ktoś coś wie??
Wersja do druku
Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić. Ktoś coś wie??
U mnie tak samo. :(
umnie to samo sie dzieje pewno zas jakas nieplanowana konserwa i zapomnieli wczesniej informacje dac:)
ehhh nie jestem sam, ale ulga...
też nie moge wejść, nie chcialo otworzyć przygody więc relog i już nie wpuściło
witam u mnie tez nie działa nigdy nie zrobią tej gry
Siema
U mnie tez nie dziala...
mnie też wywala albo pokazuje ekran przerwa techniczna. Soros zasponsorował muslimów i Niemiec już nie ma?
j. w.
j.w.
padło z lekka na ryjek
u mnie tak samo...
Padł serwer chyba, i na facebooku piszą i wszędzie - brak połączenia z grą i komunikat przerwa techniczna. Miejmy nadzieję, że jest tam ktoś żywy. Na wyścigi robiłam skarb mądrości, niedziela, miałam nadzieję, że uda się machnąć jeszcze raz na wyzwanie, a tu takie coś :D
Będzie się trzeba zająć rodziną
przerwa techniczna ma trwac niby do 12 godzin takie cos pisalo jak byla stronka
tu 12 godzin to chyba mnimum jest:)
tym bardziej ze weekend jest i niewiadomo czy ktos pracuje unich dzisiaj
mnie też wywala
Widzę mała poprawę, forum mi zadziałało bo jakieś 15 min temu był error.. na fb cisza jeżeli chodzi o coś info ze strony BB. Jest niedziela więc może ktoś zajrzy a może nie...
Witam, też nie moge wejść na gre :(
i zdechły serwerki
może by tak coś Ci z góry napisali:( a tu głucho i ciemno:(((
Dajcie jakiś napis na głównej stronie o problemie i postępie naprawy
Witam
czyżby wszystkie serwery padły :(( też nie miały kiedy tylko w weekend
bo to jak niedziela to niedziela, wszędzie ma być wolne:))))))
do poniedziałku niedaleko pewnie wtedy coś poradzą :)
brawo BB :) odpoczynek od gry oby jak najdłużej:)
Hehe, witam w klubie zadowolonych graczy. Ot taka niespodzianka w niedzielne popołudnie
W ramach przeprosin dostaniemy połmisek ryb i dosypke marmuru ;)
nadal nic
Również mam problem z wejściem na grę. Wiadomo już coś?
tez mam poroblem z wejsciem na gre :(
no i cotygodniowe zadania diabli wzieli :(
ogólnie coś im padło bo na heroes jest to samo czyli grubsza sprawa
mam tak samo
pograne :(
No to skoro tak w niedzielę zdechło, to raczej nie ma co liczyć na to, że dziś to ogarną.
aaa bo dzisiaj niedziela handlowa , więc trzana zakupy a nie przed TSO czas wytracać, biznes musi swoje zrobić , tzn i zarobić :(
Padło w całym zakresie :(
godz 14,44 wyszłam z gry sprawdzić, bo pisali, że już naprawione i ......klapa, witam was w klubie zablokowanych:))))
wszystko padło. Zero reakcji
nawet strony już nie ładuje
porażka od 2 godzin nie mogę wejść na grę :((((((