Po zalogowaniu i wciśnięciu graj długo mieli potem tylko biała strona
Wersja do druku
U mnie na operze w ogóle nie chce zalogować (mieli i wraca do wpisywania danych ), a na IE loguje ale tak jak u ciebie po kliknięciu w play nic nie idzie. Gratulacje BB ;)
Dziś nie działa, jutro konserwa :D
Witaj!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja tak samo mam problem z zalogowaniem sie na gre . :(
Dołączam do powyzszych. Ticket spłodzony :)
po co pisać do tzw. Supportu jak odpowiada automat ze przyjęto wiadomość itd sprawa zostanie rozpatrzona. Guzik prawda ja już kilka razy pisałem ze w poszukiwaniu granitu muszę być zalogowany inaczej nie znajduje i to mam już od pól roku i co nadal nic nie zrobili i nie naprawili. Dziwne jest to ze kopki tegoż granitu dziwnie szybko mi się kończą bo rano mam po 200 zasobów a po 18 nie wiadomo dlaczego 3 albo 4 mi padły.
Mam to samo, do tego na lisku po pewnym czasie wyskakuje "File loading failed"
Nie działa na Edgeu, Firefoxie, chromie ani na przeglądarce od BB :(
Problem z flashem? Czy tylko u mnie to wywala?
U mnie także...
to.samo.u.mnie.żenada
Ciekawe, że problem pojawił się po konserwacji sieci. Znak, że konserwacja się udała. :)
problemy z zalogowaniem :(
Po aktualizacji zniknęły czaty Gildii oraz światełka graczy
a ja myslalem ze mam problem z kompem od wczoraj- na zadnej przegladarce nie da sie wejsc, bialo jak na zewnatrz
Nadal nie mogę się zalogować. Co może być przyczyną?
Od wczorajszego popołudnia nie można się zalogować, wyskakiwało File loading failed. Dzisiaj już tylko biała strona i nic się nie dzieje.
Mam to samo.......
Mam tak samo
witam skoro więcej osób ma problem z wejściem do gry , w tym również i ja od wczoraj , to może w końcu coś z tym zrobią
próbowałam z różnych przeglądarek i pokazuje się tylko biała plansza
na windowsie biała plansza od wczoraj ale na androidzie śmiga bez problemu
Dzisiaj znowu problemy z graniem, po co robicie aktualizacje jak jest jeszcze gorzej. Zmieńcie programistów
Myślalam ze tylko u mnie biala plansza, a tu widze ze jak zwykle, problemy, problemy...... zadna nowość..........
Po zalogowaniu i kliknięciu na przycisk GRAJ pojawia się pusty ekran. Sprawdzone na kilku przeglądarkach i kilku komputerach z Windowsem i Linuxem.
Dzisiejsza konserwacja zepsuła grę.
Czy szanowna Penelopa może to zgłosić do supportu, że problem występuje na masową skalę?
Potwierdzam, u mnie to samo
Ja mam dokładnie tak samo... Może ktoś nam odpowie dlaczego tak jest i przede wszystkim kiedy usterka będzie usunięta?
Czy w ogóle ktoś się zalogował ? Ja mam tylko stronę startową potem niiiiiic :((((((
Potwierdzam, u mnie dokładnie to samo
Na smartfonach działa na puffinie ale ja chcę tutaj !!!!!! co za patałachy masakra :(((
no to jestem spokojny.polepszyli jak zwykle
u mnie to samo czyli co czekamy jak coś się ruszy na górze?
to ciekawe czy coś zrobią z tym
nigdzie nie dziala :(
przegladarki Opera i Firefox nie widza nowej wersji Flasha i nie mozna sie na nich logowac