Magazyn i gwiazda wypełnia się rybami, które mają niską wartość na handlu.
Proponuję dodać do łańcucha produkcji np. kopalni jadło, dzięki czemu użyteczność i tym samym wartość m.in. ryb by wzrosła
Wersja do druku
Magazyn i gwiazda wypełnia się rybami, które mają niską wartość na handlu.
Proponuję dodać do łańcucha produkcji np. kopalni jadło, dzięki czemu użyteczność i tym samym wartość m.in. ryb by wzrosła
co ty gadasz, ryby bezwartosciowe? przeciez z nich mozna robic dopalke miesa- i juz masz swoj ciag produkcyjny
dopałke mięsa a to dobre
poproszę o nie kombinowanie. jestem na nie
według mnie w ogóle by trzeba ryby i te inne przerabiać na zaopatrzenie.
Przerabiaj kto ci broni? masz półmiski, kanapki, kosze irmy i wiele innych gdzie te ryby są wymagane ;p
Witam!
Zapraszam do dyskusji! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Niech lepiej programiści zajmą się robieniem ciekawych eventów,
niż zajmowaniem się mało użytecznymi udogodnieniami.
Na nie
nie to zebym sobie chcial nabjac postow ale napisze...
Tiaaa....
Jeśli będzie polegało na klepaniu w kółko tych samych przygód aby zdobyć surke eventowa to nic epickiego tam nie będzie.
Może skupmy się na głosowaniu! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A dlaczego nie? Uberchatki nadal drogie, a różnica wydajności nie tak duża. Policz ile mięsa byś musiał dać za dużą chatkę i ile czasu musiałbyś to produkować żeby się zwróciło, wyjdzie więcej niż przeciętny gracz jest w stanie utrzymać się przy grze.
Tym bardziej, że dopałki mięsa są praktycznie za darmo, bo ryby bezwartościowe ;)
[edit]
Sprawdź mnie czy się gdzieś nie walnąłem, bo wychodzi mi ponad 10 lat zwrotu z inwestycji. W realu jeszcze do przeżycia, w grze to tak nie bardzo.
Witam!
W dalszym ciągu zachęcam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Mnie przekonywać do nich nie trzeba, podałem tylko wyliczenia ;) Co do ryb to są one jednym z najważniejszych towarów na początku gry, głównie za sprawą tego, że są potrzebne do produkcji premii. Niestety ale specjalny magazyn można zdobyć tylko raz w roku podczas eventu zimowego( kwestię sklepu pomijam) a przez pozostały czas produkuje się koszyki z ryb. I na tym ich przydatność powinna się zakończyć.
Serwer Słoneczny Gród, obecna cena na wadze to ok. 45 monet za 10.000 ryb
Młodsi gracze posiadają mniejszą ilość budynków w tym kopalni i więcej miejsca na wyspie - przy odpowiednim wybalansowaniu zapotrzebowania w jedzenie, ryby mogłyby zacząć przynosić zyski młodszym graczom z handlu jedzeniem
Witam!
Zachęcam do głosowania! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy autorowi pomysłu nie udało się przekonać do niego wystarczającej ilości użytkowników, by można było przekazać go dalej. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Victoria