Znów są problemy z lagowaniem a na na stronie głównej ani słowa wyjaśnienia co jest nie tak ;/ szanujcie trochę graczy
Wersja do druku
Znów są problemy z lagowaniem a na na stronie głównej ani słowa wyjaśnienia co jest nie tak ;/ szanujcie trochę graczy
No i du.pa a nie zakończenie eventu...zalogowałem się a tu zonk- łańcuch nowy, no to robie go, robie i nagle następny zonk- wypier.dzieliło mnie do graj z informacją, że serwer przeciązony i sraty taty takie tam...a chciałem skończyć łańcuch przed końcem eventu...i kto mi odda pisanki, których nie zdążyłem dostać za zadania, no kto ?
Nie moge sie zalogowac, "serwer przeciążony....itd", przygoda nie zakończona, osoby na przygodzie, lipa po całości...:( i nikt nic z tym nie robi !!!
no mnie tez , mialem problem z przestawieniem gienkow na AnŁ , wiec zrobilem relog i nie moge sie zalogowac, własnie pisze ze serw przeciazony..
i teraz tam 2 osoby na mnie czekaja, pupa po calosci.. ;(((
dołączyłem do ataku na łupieżców wojsko poszło a ja zostałem w blokach startowych przez zajęty serwer.
falstart dzięki bb
https://zapodaj.net/300f67fbac28e.jpg.html
Ma ktoś podobnie ? Od godziny wejście na serwer nie możliwe... Ludzie na przygodzie, łańcuch zadań nieskończony, zastopowanie wydobycia na kopalniach niemożliwa, wykonanie zadanie i pokonanie fortecy niemożliwe... zaliczenie wielkanocnych osiągnięć niemożliwe...
Zastanawiam się i pytam co jest możliwe ?
O 22.45 wyłączyli serwer żeby było weselej i nie można było zadań ukończyc ... brawo BB jestescie żalośni
Mam to samo, a została jeszcze forteca do ubicia. Chyba problem dotyczy tylko Kolonii.
Wiem, że dotyczy to tylko części osób. Wielu czeka na te osoby w przygodach i się chyba nie doczeka. Na mnie nie czekajcie, bo serwer nie wpuszcza.
i wejścia na czyjąś wyspę po iluś minutach wiszenia
https://gyazo.com/ef71732f4e48b1fae75a80075f28b875
Ja ma to samo nie moge sie zalogowac ciagle informacja ze server jest przeciazony Przyjelam zapke wojsko polecialo i natym koniec ;/ masakra
Jeżeli wejdzie tu osoba u której jestem w ataku na łupieżców, to niestety nie skończę z Wami.
serwer nie chce współpracować ze mną, sorry
"Bardzo ładnie BB bardzo ładnie" też od 21.30 nie mogę się zalogować.
Też nie mogłem się zalogować, będzie jakieś wyjaśnienie ?
Napisz w tej sprawie do supportu...
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jakoś nie widać, żeby coś robili, a problemy nadal występują, odkrywcy zamiast po 16h, wracają po 28h. Produkcja ( w tym odkrywcy) i zatrzymuje się po ok 3h od wylogowania z gry.
Też mnie to spotkało, około 5h do tyłu jest wioska
Również dzisiaj miałem to samo. Opóźnienie ok. 5h
nie moge zalogowac sie na powzyszy serwer
ktos sie tym zajmuje ?
bo nie widzialem zadnego info nigdzie
i podobnie jak wyżej.....od rana brak możliwości zalogowania .....czy ktoś ogarnia temat....
Przy levelowaniu budynkow, na wyższe poziomy sa to już pełne dni...jeżeli włacze kolo 21, koniec levelowania powinien wypasc za pare dni o 21.. dzieje sie to czesto z opoznieniem w nocy. Zaznacze to ze mowie o levelowaniu przy codziennym logowaniu.
Z IE11 dało radę się zalogować jeden raz !
Z Opery i FF nie daje rady.
Pewnie do wieczora zrobią...
Wczoraj kupiłem klejnoty przez sms,do chwili obecnej nie dostałem kodu zwrotnego...Dziś natomiast nie mogę w ogóle wejść do gry .Brawa dla twórców gry
Supportowcy do roboty, kuźwa premium kupione za klejnoty, a te za płatnego smsa, rozumiem, że fakturę od operatora telefonii mam wam przesłać i zapłacicie za nią? czas leci premium ucieka a do gry nie można wejść. Ludzie to nawet nie beta!! to megashit i robienie graczy .
problemy z logowaniem i komunikaty " serwer przeciążony" i "serwer wyłączony z przyczyn technicznych" pojawiają się od piątku na wszystkich serwerach. Zostało to zgłoszone do supportu ale póki co cisza w eterze.
3ci dzień sa problemy wiec ktos mogłby cokolwiek powiedziec i sie okreslic ile to potrwa...po co tam oni sa, ale najlepiej to by tlyko bany rozdawali.
Nie mogę się zalogować
ja pierwszy raz miałam już 9 maja "serwer przeciążony" i udało się zalogować do gry po 9 godzinach.
Wczoraj zalogowałam się po 14-ej i znowu serwer przeciążyło;) po 27 godzinach udało się zalogować ale na krótko... obecnie znowu zonk.
ale tu o zasady chodzi mówisz 12 jestes proste