Ukazuje się od 6.00 rano taki napis:File loading failed! Please check your network connection, clean your browser cache or try again later.[B]:mad:[/B]
Niestety nie mogę się zalogować
Wersja do druku
Ukazuje się od 6.00 rano taki napis:File loading failed! Please check your network connection, clean your browser cache or try again later.[B]:mad:[/B]
Niestety nie mogę się zalogować
Też mam ten problem i taki sam napis tyle że nie wiem o co w nim chodzi nie znam angielskiego jak chodziłem do szkoły nie uczono języków obcych. Proszę o rozwiązanie tego problemu.
U mnie to samo od rana, około 1:30 było jeszcze ok, rano już klapa :/
Potwierdzam. Też mam ten problem. Jakby ktoś znał rozwiązanie to poproszę.
Nadal nie mozna sie zalogowac na gre wyskakuje komunikat uszkodzony obszar serwera , a od supportu brak odpowiedzi
Już chodzi
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Oho szykuje się konserwa
nie no kino znów nawalili nie można się zalogować
cyrk z logowaniem czy co?
Witam!
Jeżeli u kogoś występują jeszcze trudności z logowaniem, proszę o informację.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam
Ja miałem problem z logowaniem, od 29.03 około godziny 17 do dzisiaj wyświetlał się komunikat "logowanie nie powiodło się". Kilka minut temu udało mi się zalogować po zmianie hasła. Czyli wyglądało to tak jakby adres mailowy stracił powiązanie z hasłem.
Z całym szacunkiem ale jak są problemy z logowaniem to trudno poinformować o tym, a wysyłanie zgłoszenia bez formularza kontaktowego to.......pewnie maile wpadają do spamu.
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Cóż dzisiaj w ogóle nie mogę się zalogować. Pojawia się pasek ładowania... iiiiii... nic się nie dzieje. Próbuję od 2h i kiszka kurde :/
sproboj zalogowac sie na innej przegladaarce , tak miał jeden gracz od nas z srwa , teraz jest na Operze i jest ok
To wklej w google tłumacz... a nie tłumacz się, że nie znasz, bo to troszkę żenujące.. :)
Z polskiego na nasze ten komunikat brzmi następująco: Błąd ładowania plików. Proszę sprawdzić Twoje połączenie sieciowe, wyczyścić cache przeglądarki lub spróbować ponownie później
wczoraj cały dzień nie mogłem się zalogować, dziś powtórka z rozrywki, tracę event świąteczny i klejnoty czy ktoś cos z tym zrobi ??
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czy są obecnie jakieś problemy z logowaniem/ładowaniem gry?
tak znowu maja problemy z logowaniem od 2h nie moge sie zalogowac na zadnej przegladarce ale jak zalozylem nowe konto przez facebooka lata az milo czyli cos im sie znowu wysypalo a tekst napisz do suportu jest juz zenujacy
mój tata ma tak samo-dziś nie może się zalogować :(
czy koś tu reaguje na brak możliwości zalogowania ???
Wczoraj znowu byly klopoty z logowaniem wieczorowa pora !!! Dopiero pare minut po polnocy udalo mi sie wejsc !!! Zbyt czesto sa takie klopoty , czy wogole ktos cos z tym robi ... ??? Rozumiem jak zaczol sie event i serwery mialy spory ruch . Ale wczoraj .....