Taki mały gratis po aktualizacji.
thx BB :mad:
Wersja do druku
Taki mały gratis po aktualizacji.
thx BB :mad:
Good Luck
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
też mam ten sam komunikat, od godziny 11 nie mogę wejść do gry
Witam. Mama ten sam komunikat od godziny 11 a support nie raczył nadal udzielić odpowiedzi
Ja swojego czasu czekałem prawie dwa tygodnie zanim naprawili usterkę. Cierpliwości życzę.
PS. nie pozdrawiam Magdy z supportu :)
Cytat:
Witaj,
dziękuję za zgłoszenie. (...)
Próba pomocy nic nie wniosła niestety
to juz moj chyba czwarty"uszkodzony..." , trzeba poczekać /tylko jak długo ???/
Obawiam się, że moze im się zejść jak zwykle kilka dni.
Zawsze jak odpale premium to mam takie przygody, akurat dzień wolny i można było poszukać wieży na byku
Już o rekompensate z nimi nie będe walczył wystarczy, że naprawia w miarę sprawnie usterkę :D
wyczyszczenie ciasteczek pomogło.
Boberek czyść te ciasteczka i wracaj do nas :*
Gildyjne samo się nie zrobi :P ;)
juz kilka razy wyczyściłem i nawet nową przeglądarke zainstalowałem i dalej nic
Witam
Dzisiaj od rana: File loading failed! Please check your network connection, clean your browser cache or try again later.
Jak ja lubię aktualizacje... (oczywiście czyszczenie czy nawet zmiana przeglądarki nic nie dają)
Jestem ciekaw ile jeszcze i m się zejdzie z naprawą tego błędu bo jak widac 2 dni to mało.Cytat:
dziękujemy za wiadomość.
Uprzejmie informuję, (...)
Mam pytanie czy komus naprawili już jak miał uszkodzony obszar serwera i moze się juz zalogowac?
tak, można się logować.
musisz tylko zmienić nick a po zalogowaniu otrzymujesz całkiem nową wyspę, musisz ją sobie podbić i zabudować... :)
jeszcze tego mi nie zasugerowali ale przypuszczam że to tylko kwestia czasu i napewno dużo mnie kłopotu z ich strony ... :D
ja też cały czas czekam jak ktos się zlituje i zajmie sprawą lub chociaż napisze ile to może potrwać. No chyba że jedyną opcją jest likwidacja konta.
Zbyt duzo tych awarii juz przeżyłem grając tutaj tyle lat.
Cytat:
Witaj ,
dziękujemy za wiadomość.
Uprzejmie informuję, (...)
Taką odpowiedź po kilku próbach naprawy otrzymalem i mnie rozwala tutaj informacja o 48h bo nie wiem co mam im na to odpowiedzieć żeby nie zamknęli zgłoszenia
to chyba gorsza kara taki " uszkodzony..." niz banan na kilka miesięcy, co Adam ???
jakby nie dali rady to wpadne sie pożegnać na forum
Ja nawet nie zakładam tego , że sobie z tym nieporadzą szczególnie że to jest ich wina że jest uszkodzony serwer
Banan nie taki zły, baa zdecydowanie lepszy niż obszar bo zawsze można wejść na wyspę i przez pw się dogadać z gildia :)
aha, bądźmy dobrej myśli, to dopiero kilka dni^^
Witam!
Wiem, że to banał, ale zobaczcie może wyczyszczenie pamięci podręcznej lub zmiana przeglądarki pomoże.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa juz kilkukrotnie wyczyściłem ciasteczka i sprawdzałem na przeglądarkach Maxton, Google, Firefox i Explorerze oraz na innych komputerach i cały czas pojawia sie ten sam błąd.
Ale gdyby to była wina ciasteczek to wydaje mi się że nie byłoby takiego komunikatu że jest uszkodzony obszar serwera tylko że nie ma mozliwosci zalogowania bo Flash by wariował
Ja na swoją odpowiedź też czekam, bo chodziło o "genialne" minimalizowanie czasu przy każdym wejściu na przygodę czy mapę
Nie wiem czy oni jak znachor że na wszystko ziółka przepisuje tak oni na wszystkie problemy wyczyść ciasteczka, historię i jeszcze parę innych
A błędy jak były tak dalej są
no to czekam dalej :p
pozdro dla gildii i wszystkich znajomych
Cytat:
Witaj ,
dziękujemy za wiadomość. (...)
Ktoś mi podpowie gdzie teraz do nich wysyłać wiadomości? bo support techniczny twierdzi że to inny dział się tym obecnie zajmuje i oczywiście niczego nie można się dowiedzieć
a będzie jakaś rekompensata za te wszystkie dropy które Pan_Bobra by rozdał (a nie może) w gildii ??
a tak z innej beczki to oni chyba nawet nie czytają przed wysłaniem tego co wklejają w wiadomość...
"Jest nam przykro że nie dział ale to nie my, to inny dział.
Jak nie odpiszesz w ciągu dwóch dni to kasuje bo nie ma problemu i pisz se chłopie do woli"
A mnie wyskoczyl troche inny problem. Co prawda nie jest to uszkodzony serwer, ale po dluuuugiej chwili laduje mi wyspe, na ktorej i tak nic nie moge zrobic (jedynie poogladac i to nie wszystko, bo nie wszystko sie laduje), po czym po krotkiej chwili pojawia sie gosc z mlotkiem walacy w komputer. I tak w kolko od ok 21. Nie rozumiem, co jest, bo wczesniej wszystko dzialalo. Bez szalu, ale kopalnie i pola moglam postawic. A teraz kupa.
Oczywiście dalej żadnej odpowiedzi z supportu więc jak pojawi się BB_Penelopa to poproszę o pomoc lub podpowiedź jak się skontaktowac z tym odrębnym działem
cierpliwosci
ja juz tak miałem kilka razy i zawsze trzeba było pare dni poczekać, pewnie Panowie z tego specjalnego działu są bardzo zajęci.
Cztery dni czekania to chyba nie długo :p
ps. w sumie to czemu niektórzy nigdy nie mieli takich niespodzianek a ja juz ze 4 razy ??????
Mam czuc się wyróżniony ???
Chyba będziemy musieli poczekac do kolejnej konserwacji i będą liczyc że samo się naprawi, bo nie mają czasu nawet odpisać
mnie się właśnie udało zalogować:D
próbuj Panie Bobra
U mnie tez już działa, jakoś sobie poradzili
Jak juz działa w miare poprawnie, to mam pytanie:
- czy mozna się ubiegac o jakąś rekompesate za to że nie mozna było się zalogowac przez kilka dni??
- jak tak to jaka jest pracedura
Witam!
Dział techniczny pracuje nad opisanymi niedogodnościami.
Dziękuje za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
NIestety, dziś podczas przenoszenia obozu marszałka, wyskoczył mi taki błąd, teraz podczas logowania cał czas wyskakuje.
Jest jakiś pomysł jak rozwiązać? czy po prostu czekać?