Witam,czy tylko ja mam problem z zalogowaniem sie do gry?
Wersja do druku
Witam,czy tylko ja mam problem z zalogowaniem sie do gry?
Witam!
Proszę o informację, jeżeli problem w dalszym ciągu występuje.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Przez FF są problemy, na Explorerze działa normalnie
na FF biala plansza i koniec
U mnie na explorerze dla odmiany była ''niebieskawa'', a wysepka pojawiła się za 5 razem
cieszę się że tak szybko :D
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
coś rozwiązali???
bo u mnie od wczoraj tak jest na ff
zaloguj działa a jak kliknę graj to biało http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj
Radzę sprawdzić Flash Player'a
Przeinstalowałem, działa, dziekuję.
Ja też mam problem i to od wczoraj
Zgłaszam problem z logowaniem - wiele osób nie może się zalogować nawet żeby zgłosić to na forum. BB, może naprawicie?
Komunikat:
"Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie."
Witam!
Zdajemy sobie sprawę z występujących niedogodności. Nasz zespół pracuje nad rozwiązaniem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dobre i to. Może jakieś info na stronie głównej?
Witam
Jak zawsze przed rozpoczęciem jakiegokolwiek eventu problemy z logowaniem :( przecież to by było święto, gdyby działało jak należy.
Nie można się zalogować na żadnej przeglądarce, udało sie znajomemu przez FC, ale nie wszyscy tak się logują :( syf jak zawsze
Droga Penelopo,
a czy mogłabyś w ramach aktualizacji napisać co się dzieje i jak długo to jeszcze potrwa? Bo pustki w grze, prawie nikogo nie ma a ci najbardziej zainteresowani nie mogą tu nic napisać. Ale mogą przeczytać.
To "utrudnione logowanie" to taki eufemizm. Prawda jest brutalna - jak ktoś się chce zalogować, nawet po relogu, to w żadnej przeglądarce nie da się tego zrobić.
cyt. "Droga Penelopo,
a czy mogłabyś w ramach aktualizacji napisać co się dzieje i jak długo to jeszcze potrwa? Bo pustki w grze, prawie nikogo nie ma a ci najbardziej zainteresowani nie mogą tu nic napisać. Ale mogą przeczytać.
To "utrudnione logowanie" to taki eufemizm. Prawda jest brutalna - jak ktoś się chce zalogować, nawet po relogu, to w żadnej przeglądarce nie da się tego zrobić."
dołączam się do postu DulceIglesias i juz miałem kilka telefonów od osób grających, że nie mogą się zalogować ani nawet napisać bo supportu bo nie są zalogowani a tylko ci co są zalogowani mogą pisać tutaj na forum oraz do supportu.
Na Czarcim Gaju częściowo sprawę wyjaśnił BB_Taku5. Są problemy.
W ramach ciekawostki dodam, że problem z logowaniem dotyczy wszystkich serwerów we wszystkich krajach oprócz jednego. Tam już jest OK. Zgadnijcie jaki to kraj :)
Wow! zalogowało mnie!
oby do był stały objaw...
dolina odkrywców- przed chwilą mi się udało wbić
ubi już działa
Właśnie się zalogowałem na konto na Złotej Górze, może wreszcie udało się usunąć usterkę.
niech żyje dyletanctwo Ubisoftu !! za komuny w kolejce po mieso czekalo się krócej niż na zalogowanie do gry w erze informatyzacji i permanentnej walki o klienta
Hej
Nie wiem czy mialem szczescie czy to rozwiazuje problem ale przeinstalowalem flash player i zaskoczylo :D moze warto innym ten pomysl podsunac.Pozdrawiam
działa
w końcu :) weszłam
Słoneczny Gród
Udało się.... wkońcu (od 14:30)
Strach reloga zrobić, ale może już działa.
W końcu po 6 godzinach , żałosne
A moje premium zostanie wydłuzone? bo 1 dzień w plecy ;/ i zadania które przez dzień nie zrobiłam i jajka które nie zarobiłam .Phi phi phi
od 13 w końcu udało sie zalogować..... dziękuję......
Od dwoch godzin probuje wejsc na wyspe
Nie wiem co sie dzieje ale od pewnego czasu to po prostu masakra... bije mi koles mlotkiem w komputer :/ Czyzby BB sie na mnie uwzielo? Przegladarka FF i zglaszam bledy jak mi to wylezie. od razu napomkne tez ze nie mam zamiaru zmieniac przegladarki choc byc moze na innych dziala
ja się zalogowałem przez stronę ubisoftu (bezpośrednio) ale nie wiem ile to był przypadek że tu załapoło a ile to sposób na ten błąd
Zastanawiam się co będzie z kontami premium...odpalone i przepada :(
Technicy by się raz dwa uporali z problemem tylko nie mogli się zalogować.
Nowy event, stare problemy...
ja również od wczoraj nie potrafie sie zalogowac, bez skutecznie probuje co kilka godzin ( to denerwuje już)
Witam!
Napisz proszę w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Nie wiem dlaczego skasowalas moj post Penelopo :) No ale coz... kto ma wladze ten jest boss... Pozdrawiam