mam problem z gra po przerwie nie mogę się zalogowac . probuje już od godziny i nie ma reakcji . naprawcie to
Wersja do druku
mam problem z gra po przerwie nie mogę się zalogowac . probuje już od godziny i nie ma reakcji . naprawcie to
mam dokładnie tak samo.
nie ma dziś szans na gre oni maja nas w nosie
Również tan problem dotyczy Mojej wyspy.
ale gra hula musze kompa trzymac:p
zabawne ze konserwacja jest w godzinach szczytu w których sie gracze pojawiaja po swoich zajeciach z całego dnia, jakby raz nie można było wpuścić czegoś co sie po kilku godzinach nie wysypie, i jak bedziemy mieli szczęscie to rzucą po kilka bzdurnych gadżetów, a całe popołudnie z głowy, tylko pogratulować kreatywności w irytowaniu graczy ;-)
dobrze piszesz ale cóż poradzić. ja już od ponad dwóch godzin nie mogę się zalogować.
ciekawe czy kryzys przedluza paproki cokolwiek robia to musza zepsuc
masakra jakaś
no i kolejna masakra ;/
nic nie dodam to samo
Konserwa konserwy od 18.30 do 22.00 :)
ciezko z lpgowaniem po konserwie co zrobili a ewent trwa
Przecież wyżej jest już taki sam temat :P
do kiedy to potrwa ?
wow a wiec widze ze nie tylko ja mam problem z gra
a juz moj pc mial dostac mlota zeby sie odmulil
DO ADMINISTRATOROW -co jest z gra zrobi to ktos czy mamy zaczac grac w EMPIRE ???????
Do 22.00 albo i dłużej
żądam rekompensaty
Niech lepiej anulują ten kryzys; znowu zadanie ich przerosło tylko dlaczego się nie dziwię? Powtórka z rozrywki; który to już raz.....
a już miałem dropy wymieniać. w pore mnie wyrzuciło z gry...
tylko szkoda czasu dziś na granie żal tylko tych co czekali na ewent i znów się nie doczekali
chyba zaczęli cos robić bo byłam w grze ( choć weszłam z dużym trudem ) i znowu wyrzuciło / no i zalogować mi się też już nie udaje
niech oddadza dzien premki + rekompensate za zmarnowany czas
a co do wydarzenia tez powinni cos ogarnac...ale na co tu liczyc
do 22 planowana konserwacja
Konserwę zrobili i co teraz serwer padł i żadnego info. Od godziny się loguje i nie mogę. Kolejna konserwa konserwy??
Porażka :(
popieram
i znowu konserwa, idę spać:(
konserwowe lobby opanowało BB
producenci stali zacierają ręce ... sprzedawcy otwieraczy otwierają szampany ...
konserwaaaa ..... zabrzmiał cichy szept w wiosce kanibali na widok łowcy wracającego z trumną na ramieniu :D
Dzień dobry.
W godzinach 18.30-22.00 miała miejsce dodatkowa aktualizacja, stąd problem z zalogowaniem. W ciągu najbliższych dni w ramach rekompensaty zostaną rozesłane upominki.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria