Zepsuliście handel, naprawcie, bo nie można ofek wystawiać.
Wersja do druku
Zepsuliście handel, naprawcie, bo nie można ofek wystawiać.
słoneczny gród handel nie działa nie mozna ofek wystawic
niestety nie wszystkim , ale wiekszosci filtr nie działa i nie mozna ani bezposrednio ani przez wage handlowac...
https://scr.hu/2q5f/7f96i
Jak zwykle po konserwie coś zepsute. Brać się do roboty i naprawić handel.
handel nie działa wcale;/
Nowa Ziemia, podobne problemy z handlem.
Jak zawsze, amatorka pełną gębą, nie byli by sobą jakby czegoś nie zepsuli.
Dolina Odkrywcow po konserwie tez brak handlu
I co to będzie, nie można handlować w tygodniu, a co będzie jak zabronią w niedzielę
nie działa handel
Mam to samo
i po reklamie ,no to mamy konserwę konserwy
Witam!
Pracujemy nad opisaną wyżej niedogodnością.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ile ta przerwa potrwa, bo co niektórzy już kolonie odpalili:) ?
KLASYCZNIE - niebyli by sobą gdyby wszystko poszło gładko, ubisoft w ostatnich latach bije wszelkie rekordy w tego typu sytuacjach :D
Eh nic nowego że po up-ie nie działa coś, w nagrodę dadzą po koszyku egzo i heja
przy nastepnym evencie zrobie konkurs pt.: "co tym razem popsuje BB"??
nagroda głowna 10k granitu:) ---> dotyczy doliny :D
Super, kto zdążył wejść i posłać odkrywców jest do przodu ...
Dobrze że dość krótka ta przerwa.
najgorsze jest to że jak ktoś ma czas w określonych godzinach to takie konserwy są bardzo kiepskie.... grubasy stoją i czekają...
do ktorej ta przerwa?
Przestańcie marudzić. Na pewno będzie jakaś rekompensata.... :)
Planowanie do 15:30
nawet na głównej do drugiej przerwy jest napisane " .. przerwa konserwacyjna jest zaplanowana na wtorek ...." , czyli z tego wynika że zespół UBI planuje przed aktualizacją że coś pójdzie nie tak i będzie potrzebna kolejna "zaplanowana" konserwa konserwy :)) hehehe :)
Niestety aktualizacje oprogramowania czasami pociągają za nieprzewidziane problemy.
Nawet jeśli wszystko dokładnie przetestujesz na serwerze testowym to nie masz 100% gwarancji, że po aktualizacji wszystko będzie działać poprawnie.
Problemem jest to, że aktualizacje robione są rano a nie w godzinach wieczorny (ach te zarwane nocki poświęcone aktualizacji).
Dzięki temu byłoby okienko na wprowadzenie poprawek a chętni gracze na nocne przesiadki na pewno się znajdą. Nie mówiąc już o tym, że czas ewentu nie jest przedłużany (może jakiś bonusik od BB?)
Uważam, że konserwa po konserwie uruchamiającej event to już tradycja w Setkach. Po prostu musi być, tak samo jak "Kevin sam w domu" w święta Bożego Narodzenia. Czułbym się zawiedziony, gdyby wszystko przebiegło bez problemów. :P
udało mi sie zalogowac na dolinie i handel działa:) jak tam u was??
siema działa już gra
niemoge sie wbić do gry po konserwie
Witam!
Gra działa poprawnie. W przypadku jakichkolwiek problemów proszę o kontakt z supportem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Luzik!
Ominął mnie stres, bo jak zwykle po takiej konserwie coś może nie działać, więc dopiero przed chwilą wszedłem do gry i spokojnie sobie gram :)
siemka co zrobic zalogowałem sie na gre a dalej mnie nie puszcza widze wyspe siebie ofline i nic?
jakaś masakra z logowaniem
działa poprawnie paranoja do tej pory nie moge wejsc na gre!!!
Dzień dobry,
problem z handlem został naprawiony i nie powinien już występować, w związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria