Okolo 8.00 zerwane polaczenie z serwerem i brak mozliwosci wejscia do gry.. cos wiecie na ten temat?
Wersja do druku
Okolo 8.00 zerwane polaczenie z serwerem i brak mozliwosci wejscia do gry.. cos wiecie na ten temat?
tego można było sie spodziewać bo po wiekszej konserwie zawsze jest wielki problem
Konserwa jest. Jak zwykle potrzebna jest kolejna konserwacja, żeby naprawić poprzednią i ciekawe czy na tym się skończy. Chyba nigdy nie było tak , że po jednej wszystko grało :/ Dosłownie tragedia !!
Czyli nic nowego , gra padła a już myślałam że to wina moich ciasteczek .:))A czy tragedia? już czas zrezygnować z tej gry .
dżizas ludzie czytajcie info na stronie głównej
jest napisane:
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
Data: Środa, 24 sierpnia
Start: 08:00, czasu polskiego
Koniec: 12:00, czasu polskiego
wiem, że czytanie niektórym sprawia wielkie problemy, ale to nie wymówka
Masz racje Misiorww tylko na stronie głównej sa dwa info z tego samego dnia - 23.08. Pierwsze jakie czytasz to to , że gra będzie dostepna. Potem dopiero poniżej jest info o tym , że serwery beda ofline. Skoro to info z tego samego dnia to nie dziw sie , że ludzie za aktualne uwazaja to pierwsze. Jesli dochodzi do jakichs zmian to przykro mi bardzo ale ktos powinnien to nieaktualne usunąć.
jak byk jest wygrubiona data. jak się nie chce zobaczyć to się nie widzi.
Jak byk to pogrubienie dotyczy daty aktualizacji a nie daty informacji, kto tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, w obydwu przypadkach wiadomo o jaka date chodzi, nikt tego nie zakwestionował przecież. Zaczynasz kolego czytac informacje od dołu strony czy od srodka czy od samej góry i które informacje uwazasz za najaktualniejsze? Te trzecie od góry, drugie czy może pierwsze? Nie spinaj sie bo wszyscy wiemy o co chodzi !! Chodzi o info zawarte w pierwszym poscie jaki się czyta. Własnie z tego powodu , że jest on jako pierwszy mozna odnieśc wrazenie , że ten niższy nie jest aktualny i tak jak jest napisane -- Gra będzie dostepna
Data datą, ale to drugie powiadomienie jest poprawioną wersją tego o wczorajszej aktualizacji w której wprowadzono sortowanie w menu gwiazdy, Ten wielki obrazek z osadnika z młotem na tle zamczyska zmylił wiele osób.
Doskonale to rozumiem , tylko to poprawione info równie dobrze mogłoby się znaleźć o wiele niżej i wtedy też wszyscy mieliby wpaść na to , że to najaktualniejsze info i go szukać? Ewidentnie ktoś nie bardzo pomyślał aktualizując informację o konserwie i powinien je zamienić miejscami tak aby nie było wątpliwości, jaki stan jest aktualny. Pozdrawiam dario_j
Przez jakiś czas były dwie identyczne graficznie informacje o konserwie, różnica była w dacie i dniu, reszta taka sama.
Mogło i pewnikiem zmyliło to część graczy którym umknęła dzisiejsza konserwacja.
Co nie znaczy, że jak się nie doczytało to już można lecieć na forum i się awanturować.
Ja jak mam problemy z grą, sprawdzam na stronie głównej czy nie ma jakiegoś info i czytam uważnie co tam wymodzili.
Nawet jeżeli informacje są podobne.
:)
Z wideł budujecie rozrzutnik do gnoju jest konserwa i tyle
Informacja umieszczona najwyzej na stronie dotyczy tylko sklepu ("Z powodu prac konserwacyjnych, sklep internetowy będzie niedostępny do środy 24 sierpnia."), ktory jest nieczynny od 23.8, czyli od wczoraj.
Fakt, moznaby tam napisac: "Gra: Będzie dostępna poza okresem konserwacji w srode 8-12", ale to juz naprawde czepianie sie o szczegoly...
Dolina też
Ale za to jak ożyło forum.
zlota gora tez juz ruszyla- zapraszam do zabawy
Witam!
Tak jak Misiorww napisał, dziś w godzinach 08:00 - 12:00 odbywa się aktualizacja.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
BB_Penelopa Ty już namąciłaś tym postem więc dzięki :) Ogólnie podziwiam refleks ;P
polecam zagladac na strone fb tso, tam sa najbardziej aktualne informacje, i to czasem przed ukazaniem sie na stronie glownej gry
Ranhea ja Cie bardzo proszę. Nie baw się w czyjegoś adwokata. Sprawa jest zamknięta. Ktoś dał ciała z tymi postami i tyle. Post o aktualizacji sklepu zniknął. Dotyczył terminu od 23 - 24. 08 czyli do godziny 00:00 a poprawkowa konserwa dotyczyła konkretnie dzisiejszego dnia godzin od 8 - 12 więc pierwsze powinno być mimo wszystko info o poprawkowej konserwie a potem o sklepie jako wcześniejszym w czasie realizacji. De facto nie powinno go być od dzisiaj. I tak się stało info o sklepie zniknęło tylko najpierw wprowadziło troszkę zamieszania. Ja nie miałem zamiaru nikomu ani ubliżać ani sprawić przykrości tylko zwrócić uwagę na pewną niedoskonałość i niedociągnięcie. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje , że temat jest zamknięty.
Czy tylko ja tak mam, a moze jakaś informacja o konserwie mnie minela?? pozdrawiamCytat:
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Dzień dobry,
serwery były niedostępne z powodu aktualizacji - skoro temat się wyczerpał - zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD Victoria