Przydała by się na testówce możliwość zakupienia większej ilości generałów "specjalnych" typu MSW, MO. Nie wspomnę, że generałów typu Lord Dracul nie da się zakupić nawet jednego.
Wersja do druku
Przydała by się na testówce możliwość zakupienia większej ilości generałów "specjalnych" typu MSW, MO. Nie wspomnę, że generałów typu Lord Dracul nie da się zakupić nawet jednego.
niejednokrotnie się o tym pisało na tamtejszym forum, może kiedyś dotrze to devs
Przydaliby się do testowania.
na stałą ofertę rzadkich przygod w sklepie trzeba bylo czekac kilka lat (pomimo tego ze dla kogokolwiek kto w zyciu zajmowal sie testowaniem dostepnosc czegos takiego powinna byc oczywista), wiec generalow jesli ujrzymy to przed 2025ym najwczesniej.
Na "testówce" kup sobie ile chcesz pakietów medycznych i w większości Twoje problemy z generałami się zakończą. ;)
Witam!
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja bym dodal jeszcze przygody dodatkowe bo jak przejsc powrot z azylu bandytow na testowym ? co mam 1000 szt zrobić azylów zeby miec mozliwosc przejscia powrotu kazda dostepna przygoda w grze powina byc dostepna za 1rybke do testowania jej na serwerze testowym!!
a ja prosze na testowce polskojezyczny global, bo nie ma gdizer pogadac po poslu na testowym, a polacy sa przeganiani
10 jest dla Polaków.
Dzień dobry,
z tego co mi wiadomo, przypisane są Global 1- niemieckojęzyczny i Global 2 anglojęzyczny. Pozostałe 3 nie mają "rezerwacji". Więc można je zaadoptować ;)
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
niestety global 3, 4 i 5 opanowaly inne nacje i polacy stamtad tez sa przeganiani, red jul- na testowce jest tylko 5 globali
jak by ktoś nie zauważył nie ma czatów globalnych już, nie wiem czy to błąd czy nie, ale nie ma i już, przynajmnije ja nie mam
a na help czy trade obowiązuje ang chyba
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Na testowym i tak dostaje się ich często w pakiecie. Moim zdaniem powinno być ich tylu ilu można osiągnąć w wersji podstawowej, lub jaka jest do niej planowana. Inaczej wszystko mija się z celem.
set- bylem dzis na testowym - globale sa nadal tylko ze jest ich 5, musisz jak wejdziesz na pomocy wklepac komende zmieniajaca global
a o kalkulatorach walki slyszal ?
tez jestem za, i za generałami, i za przygodami. na testowym powinno być absolutnie wszystko co jest dostępne w grze
za
Dzień dobry,
od jakiegoś czasu jest możliwość zakupienia dodatkowych generałów na serwerze testowym. Pomysł został zrealizowany, w związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa