Po ostatnich zmianach generałowie wysyłani na i z przygód znikają !!!!!
Wersja do druku
Po ostatnich zmianach generałowie wysyłani na i z przygód znikają !!!!!
U mnie tak samo, pakują się niby normalnie a potem znikają
Mam to samo (kwatermistrz i 1000 jednostek wyparowało) :(
ja tak samo mam, 3 x MSW i Drakula - brak
jak koledzy poniżej, o premium nie wspomnę
piękna konserwa jednym słowem...pakuje wszystkich do niebytu :)a relog pomaga ?
Relog nie pomaga Crazy
To samo, zgłoszenie poszło, teraz cierpliwie czekać i siać trawę i pilnować drzew
Zmiany na lepsze... jak zwykle...
to samo , gł kwater. zapakowany w puszki poszedł w piach ,, super zmiany po tych przerwach , nic dodoać nic ujac
Mam to samo. Mikołaj, ponurak i gł. kwatermistrz zaginęli. Do tego robię przygodę i kończy mi się czas premium a bez nich teraz na pewno nie ukończę przygody w czasie trwania czasu premium.
DRacula i Major znikneli na przygodzie --- to uważacie za konserwe?
mam to samo, stracilem mma i kwatermistrza
Witam, u mnie to samo, zniknal MSW oraz 2 zwykłych generałów wracających po wojsko na wyspę macierzysta. A do zadania gildii mam wykonać przygodę a czas ucieka :(
U mnie Weteran po przygodzie przepadł bez wieści, cała reszta wraca ( doświadczeni i ponurak), a tego nigdzie nie widać
mi cały komplet wojska wysłany na synow :( pogratulowac takich zmian
ten sam problem, 2 genków resztę boję się przesyłać
Doświadczony generał zaginął......
U mnie to samo, 5 zwyklych bez woja, i Major z wojem nie dotarli na przygode.
Porazka.
Nie miałam problemu bo przygodę odpaliłam wczoraj. Dziś eksperymentalnie odesłałam 4 Ponurych i 1 Doświadczonego na wyspę - dotarli. Ale ponownie wysłani na przygodzie już zaginęli. Mignęła mi gdzieś teoria, ze może na niektórych przeglądarkach jest ok. Zatem u mnie Maxthon Cloud Browser, przygoda Synowie MK
co jest grane znikli mi MSW i MO jak wysłałem ich na przygodę?
wszystkim co wysyłają dziś generałów na przygody znikają:((
i mi wyparowały 2 majory msw i 2 kwatery :(
Uprzejmie zgłaszam zaginięcie kwatermistrza z 500 WŁ, 300 O i 100 Ł w drodze na Bohaterskiego MK.
Swoją drogą to mają tu zdolnych informatyków. Ja bym tak zrobić nie potrafił ;)
Mam podobny problem. Nie wróciło mi 7 z przygody: major, kwater, 3 msw i 2 tawerniaków. I wojsko...
mikołaj i kwatermistrz...
jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie :)
Mój kwatermistrz się gdzieś zapodział bo nie wrócił na wyspę z przygody, w gwieździe go nie ma.
Oj tam:) na wojnie i generałowie giną:P:P
Dzień dobry,
problem jest już znany developerom, pracują nad jego rozwiązaniem. Dziękujemy za zgłoszenie go i przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
Fatalnie mnie tez!
Aż dziwne że developerzy tego wcześniej nie wyłapali. mi w chrome rano 2x gienki z wojem przepadły po zamknięciu rano przygody, ale gienek przed zamknięciem przygody wyslany do niej też przepadł więc dokończyłem inaczej. po jakiejś godzinie gienki sie pojawiły na głównej wyspie. zacząłem nową przygodę, te gienki które były na wyspie dotarły ok, ale te które zniknęły wcześniej (270+MSW+2x zwykli), znowu gdzieś przepadli. przepadł też kwatermistrz którego odesłałem po kolejną porcję woja.
Z tą konserwą w ogóle jest tragedia. Informacja o niej pojawiła się albo w ostatniej chwili, albo po rozpoczęciu przygody. w trakcie gry w nocy pojawił mi się na krótko komunikat i sam zniknął. nie było szans by sobie cokolwiek zaplanować. co ciekawe, ta konserwa dotyczyła tylko 2ch serwerów 5 i 6 chyba.
no cóż, zespół jest fatalnie zarządzany. kontakt z graczami też jest do bani. czy to aby nie francuska jakość?
no ubisofcie, musisz na serio popracować nad jakością. popracujcie też nad sensownym wyjściem z flasha.
1 Mikołaj, 1 kwatermistrz, 2 generałów ... poszło nie tam gdzie iść mieli. Granda! :(
Zrobili aktualizacje konserwy, a zrypali jak zawsze ? :O
Teraz przez błąd jakich tu mnogo mam przygody nie kończyć... ?
Aby ta XXL-a nie zdechła :/
Mam nadzieję, że czas premium zostanie przedłużony...
no ja tez mam nadzieję że czas wydłużą a teraz dodatkowo nie można się zalogować
Mam nadzieje ze moje 6 tawernowych, 3 MSW, 2 Majorow 1 Weteran 1 Pien, 1 Mistrz obrony 1 Ponury Zniwiarz i Kwatermistrz z banda puszek, elity koni i resztkami woja z zakonczenia MDK sie znajda niedlugo bo z jednym weteranem to przygod nie zrobie
ciekawe kiedy serw ruszy... ??
Witam!
Dziś miała miejsce dodatkowa przerwa techniczna mająca na celu wyeliminowanie niedogodności związanych ze zniknięciem generałów.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Poszukiwacz (laleczka) wraca z poszukiwań ale kolonii jak nie ma tak niema. Marszałkowie wrócili, ale wojsko przepadło. Ciekawe ile razy jeszcze konserwacja naprawi błędy. Czy przypadkiem nie jest to program PiS:-)?
Mój kwatermistrz wrócił po kilku godzinach, nawalony jak messerschmitt i za cholerę nie chciał powiedzieć gdzie był i gdzie się tak zaprawił :/
I nawet nie mogę go za to wywalić bo w TSO przezornie nie ma takiej możliwości :(