Ma ktoś podobny problem?? Zalogować sie idzie ale wejść do gry juz nie, od dzis rana
Wersja do druku
Ma ktoś podobny problem?? Zalogować sie idzie ale wejść do gry juz nie, od dzis rana
Witaj!
Upewnij się, że korzystasz z najnowszej wersji swojej przeglądarki.
Upewnij się też, że korzystasz z najnowszej wersji Adobe Flash Player.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
wszystkie przeglądarki sprawdzone łącznie z tą od TSO
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jestem od 15:30 na zlotej gorze -nie mialem prolblemu, sprobuj przez inna przegladarke
o 6 rano byłem normalnie, koło 6:20 mnie wywaliło i jest zonk do teraz. Inne przeglądarki sprawdzone i jest to samo
od jakoś 3,45 na kilku przegladarkach taki sam komunikat,, jednakże mój znajomy tego nie ma, ten sam serwer.to skoro u mnie wylaczony a u niego nie ?serwer wylaczony spróbuj póżniej
wywaliło mnie dziś z gry a wcześniej wyświetlił się komunikat że serwer przeciążony o godzinie 03.22 w nocy. ?!
potem zalogować i owszem ale stale komunikat : w tym obszarze wystąpił błąd.
i to nie jest wina przeglądarki ..sprawdzone.. napisze na podany mail i zobaczymy co będzie.
post pisałem o 04.01 napisałem na mail podany powyżej
a teraz ponad 4h później jest ok i działa:)
okolo 3.00 pojawil sie komunikat W tym obszarze wystąpił błąd
Czy ktoś poradził sobie już z tym problemem?Niestety u mnie to samo ehhh
u mnie to samo, rano zdołałem się jeszcze zalogować, potem mnie wywaliło ("serwer przeciążony") i teraz już się wejść nie da.
u mnie dokładnie tak samo. Zalogowałem się i po paru minutach "serwer przeciążony"... o 5:45 :) całe rzesze ludzi wtedy grają :) A teraz "Obszar serwera uszkodzony"...
no, to oby pogoda była dobra, można wyjść z domu ;))
co się dzieje od godz.próbuję wejść do gry albo serwer uszkodzony,albo przeciążony
U mnie ten sam błąd.
Ja również od ponad godziny mam to samo
mam to samo rano się zalogowałem wszedłem na przygodę ryczący byk żeby dokończyć rozwaliłem jeden obóz wróciłem na konto żeby dorobić wojsko, wrzuciłem osadników z menu gwiazdy do władyki i mi zniknęli, chciałem się przelogować i wyskakuje mi ten błąd w tym obszarze wystąpił błąd
to sobie pogralismy
Mam ten sam błąd.
też robiłem akurat byka :)
wyslalem maila, czyli co, za tydzien odpisza
Właściwie to nic się nie dziej - ot codzienność na Settlersach.....
Bo teraz to albo się uda wejść do gry albo nie. Ot loteria.
Obszar serwera uszkodzony ... rano wszystko śmigało robiłem CR aż nagle wyłączył się czat i gra padła. A co najlepsze znowu problemy w weekend, wczoraj odpaliłem Premium i po raz kolejny nie można grać. BB ja się pytam czy tak ma wyglądać gra w waszą produkcję w weekendy ??
mnie wywaliło o 6:30 z tym błędem i już lipa nie mogę się zalogować
mnie też wywaliło po szóstej rano i do teraz nie da się lognąć.. mam 3 inne przeglądarki + ta od BB.. więc o co kaman??
już działa :)
W tym obszarze wystapił błąd. Prosimy spróbować później. Njpierw dopadło mnie to po północy, zalogowac sie mogłem dopiero około 8, minęło niespełna 2 godzinny i zas ten sam problem
nie wszystkim :(
W Dolinie to samo - w tym obszarze powstał błąd. Prosimy spróbować ponownie
Ja się wbiłam, a teraz przerwa techniczna, może naprawią, miejmy nadzieję szybko.
skąd info o przerwie technicznej, do której ma być?
Wyskoczył komunikat w grze że wyłączą serwery. Zrobili to, ale dobra wiadomość, już się własnie loguję, wiec chyba tylko restartowali.
na Koloni było przed chwila info o konserwie i wyłączyli serwer, ale nie pisali na jak długo
mi tez nie działa na czarcim od godziny wiadomo jak długo
"poszukaj informacji na forum" - czy aby napewno kiedykolwiek doczekamy sie informacji??
i zas przerwa techniczna i zadnej informacji o tym