Od wczoraj od godzin wieczornych jest problem z logowaniem i ładowaniem się strony a dziś od 6 nie można załadować strony.
Ktos inny ma ten problem ???
Wersja do druku
Od wczoraj od godzin wieczornych jest problem z logowaniem i ładowaniem się strony a dziś od 6 nie można załadować strony.
Ktos inny ma ten problem ???
Ja mam podobnie.
u mnie też jest problem z logowaniem
nawet jak sie zalogujesz i uruchomisz gre caly czas jest serwer przeciażony i nie mozna dodac jednostek do generala czy nawet go przesunąć
potwierdzam a premka sobie wesoło leci :p
a to najlepsze:
http://image.prntscr.com/image/3838d...80c4e99ca8.jpg
u mnie wieczorem było ok, za to dzisiaj, mega zacina i wywala z komunikatem, ze serwer jest przeciążony
XXI wiek technika przeogromna, w kosmos latają, ekspedycję z ludźmi na Marsa chcą wysłać a w BB i Ubi lata 90 ubiegłego wieku, serwery przeciążone.
Znowu jeden dzień premium pójdzie w zapomnienie, ehhhhhhhh
1. Problem z logowaniem
2. Po zalogowaniu problem z wejściem do gry
3. Problem z zapuszczeniem produkcji w magazynach i u introligatora
4. Problem z załadowaniem wojska do generałów
5. Problem z wysłaniem generałów na przygodę.
6. Problem z wejściem na przygodę
7. Problem z blokami na przygodzie
8. Problem z komunikatami (brak) po powrocie geologów, nie wiem czy wszystko znaleźli i trzeba znowu ich wysłać.
9. Problem z wejściem na wyspę znajomego
10. Nawet jak się wejdzie nie można rzucić bufów.
Nie chce mi się wymieniać dalej, same problemy od wczoraj (dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj) a BB milczy.
I wygląda na to, że tym razem padło na Nową Ziemię. Oby usuwanie problemów nie trwało tak długo jak na innych serwerach.
Po wejściu w grę parę minut jako tako działa, a potem - "serwer przeciążony". Pewnie tymi tonami dodatkowo znoszonego granitu :)
BB jest pewno na rocznicy smolenskiej
Potwierdzam, powiedziałbym nawet że od wczoraj od godziny popołudniowej w ogóle prawie nie idzie się zalogować do gry... dziś się udało dopiero za 15 razem...
ciekawe jak długo nas będą trzymać z popsutym serwerem. U mnie wszystko co u RedJul, ale jeszcze problem z premkami, brak czatu, wywala po minucie, geolodzy nie odkrywają złóż i to ostatnie jest najlepsze, już dwa razy posłałam na kopalnie żelaza i nic, wracają sobie w odpowiednim czasie, a złóż jak nie było, tak nie ma.
Tak samo jak wszyscy , problem się nawarstwia:(( a odpowiedzi żadnej.
LUDZIE BO JESZCZE ZA MAŁO KLEJNOTÓW KUPUJECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KUPUJCIE WIĘCEJ A ONI W CZTERECH LITERACH BĘDĄ WAS MIELI.
Jak nadejdzie lato to już zupełne pustki zaczną panować na serwerach.
potwierdzam, też od rana problemy z serwerem :(
przynajmniej do poniedziałku trzeba będzie poczekać :/
potwierdzam problem z logowaniem, a jak sie zaloguje wyrzuca za jakis czas.
to samo
Od wczoraj są potężne problemy,wieczorem jeszcze się zalogowałem ale w przygodzie straciłem Elitarnych żołnierzy bo blok się zmulił . Dziś już nawet zalogować się nie da
http://images75.fotosik.pl/492/a05cfe8809ef6e35.png
A co najlepsze support milczy i zero reakcji na problemy. Premium ucieka a nawet grać nie idze
Od wczoraj wieczór nie sposób cokolwiek zrobić. Zalogować się cud, a jak juz sie uda to i tak zaraz wywala...przygoda i misje dzienne poszły sie...
U nie ta sama śpiewka... CIekawostka ze tylko ludzie z Nowego Światu i Nowej Ziemi maja problemy...moze padły nasze serwery...
Mnie ciekawi taka rzecz. Skoro gra jest dostepna i premka leci w weekend to czemu zaden dziadyga nie ma dyzuru takze w weekend. Oddanie premium straconego przez czas problemow nie zrekompensuje strat, poniewaz sporo osob wlasnie w weekend ma troche czasu by pograc i co im po premce w srodku tygodnia?
Cześć wszystkim, u mnie te problemy występują od soboty a premka też leci.
Widac ze jak juz mam teraz 61 lvl to musze zejsc w dol do 5 lvl zeby moc korzystac z chatu...
http://i67.tinypic.com/2dguh4n.jpg
Witam
Ludzie piszcie do suportu o problemach bo mi nie uwierzyli że są problemy ... kazali mi wyczyścić ciasteczka i ponownie się zalogować ... a mnie tu od rana krew zalewa bo premka leci :(
Szoszon a co ci maja napisac skoro uzywaja glownie kombinacji ctrl+c oraz ctrl+v.
Ta gra ma jedna mocną stronę ciągle zaskakuje.
nich przeniosą nowy swiat i nowa ziemie na inne serwery...
Mam naiwne pytanie czy kiedykolwiek doczekamy sie że do obsługi tej gry zostaną zatrudnieni prawdziwi fachowcy a nie będa sie pojawiać na chwile ludzie którzy nie mają pojęcia o SATTLERSACH.
ja mam ten sam problem
mnie nawet zalogowalo ale potem zaraz wyrzuciło bo serwer przeciążony. I tak 4 razy. Próbuję 5ty
ehh premka sie skonczy a ja sie nie wbije:)
Niedziela to dzień kiedy mam trochę więcej czasu na grę, poza tym mam uruchomione premium... a tu cały dzień zmarnowany. Nawet jeżeli się uda zalogować, to po minucie wywala.
Powinni coś zrobić z tą wersją beta.. tfu normalną grą :)