Hej!
Tylko na Złotej mamy konserwę czy i u innych się pojawiła? Super, żę jest jakieś info na Głównej :mad:
Wersja do druku
Hej!
Tylko na Złotej mamy konserwę czy i u innych się pojawiła? Super, żę jest jakieś info na Głównej :mad:
u nas też jest
wszędzie jest konserwa o której info na grze dali 5-10 minut przed... nikt już grać nie może co za gra....
Słoneczny Gród też padł :(
oczywiście żadnego info nie ma
Hej!
Znalazłem tylko coś takiego:
The Settlers Online
GAME UPDATE 22.03.2016
A game update is scheduled for the European English version on Tuesday, March 22th, from approx. 09:00am until approx. 11:00 GMT.
Adventure and Premium Time will be extended.
For more details, check http://ubi.li/kesz6.
Happy Settling!
BB_RobinHood
Info po polskiemu pojawi się w niedalekiej przyszłości jak tylko przetłumaczą ten skomplikowany układ zdań z En na nasze...
tymczasem, uprzedzając słowa naszej super hiper CM: zapraszam do dyskusji :D
Ale na stronie głównej cisza
brawo
Hejka:)
Na koloni też otworzyli konserwę, ale było małe info, że coś szykują.
Dranie, u nas na główną/forum już im się nie chciało :( Pewnie będą naprawiać garnizon itp
nowa ziemia tez nie dycha i nigdzie wzmianki od i do której ..lekko sobie w balona lecą
ciekawe co z przygodami i premium - pewnie ich to nie obchodzi :/
u nas tez padło
jak by nocy od tego nie mieli tylko jak przygode sie robi to konserwa a miało już ich nie być od jaka troska o graczy przerywac w trakcie gry
po prostu nie mozna wejsc dlaczego ?
Aha, czyli nikt nic nie wie o konserwie...eh.. coś się zaplanuje a tu psikus...
ktoś wie ile to potrwa przynajmniej?
Czeski film, kino nieme :D Przerwa przerwą, najbardziej hm irytujący jest brak informacji, cóż mają nas za nic
Nursja , pojawiło się okienko z zapowiedzią, ale tylko tyle... :(
BB grzenie prosi o odejscie od komputera i umycie okien. Slyszeliscie ze swieta ida, no nie:> To wio do roboty a nie tylko jajka i jajka
w ramach rekompensaty dostaniemy jakże zacne profity w postaci doładowania złoża... marmuru, ehhh... premka leci, czas leci...
Konserwa, konserwa ale dali ciala bo nie podali zadnej konkretnej informacji na stronie glownej. Wiec rekompensata nalezy sie jak najabrdziej
Ale jak z serem to musi byc ketchup :D
Ketchup? Za bogato by było :)
Ale czy zauważyliście, że BB chyba uciekli, pochowali się ... Czyżby przed nami :D Zazwyczaj porządek upilnowany a tu echooo :D
Oczka wam odpoczną, i trochę luzu to tylko gra.
Ktoś z niebieskich mógłby mniej więcej powiedzieć ile czasu to psucie ilości jajek u odkrywców i w dropach zajmie, bo mi kolonia wygaśnie...?
Już proszę o spokój. Przyjdzie Pani CM do pracy, gugle przetłumaczy co ma i wrzuci na główną.
No tak tylko ze bloki poszly w pizzzzze. BB sie boi co by nie dostali z pisanek
hej
co z tego, że premka będzie przedłużona, jak mi wojsko padło, bo nie zdążyłam dać odwrotu :/
a najlepsze jest to że każą szukać informacji o tej konserwie na forum.....hm.....chyba oślepłam, pomoże ktoś?
za godzinkę nasza królowa się zjawi i będzie info